Gebeliğe Hazırlık Beta HCG Kan Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neiraida

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
540
538
103
istanbul
kızlar merhabaaa ben bu ay yumurtlama takibini doktor ile yaptım ayın beşinde gittiğimde yumurta çatlamıştı boyunu vs öğrenemedik ne yazık ki ama o günleri değerlendirdik. ben de beklerken çok sıkıntı yaşıyorum test sürecini doktorum 72 saat sonra beta hcg vererek öğrenebilirsin dedi. sizce yaptırayım mı en erken ne zaman görürüm kanda?

Kac gun gecti uzerinden benim bildigim 10 gunden sonra kanda cikiyormus

şu an 5. gündeyim yumurtlamadan sonra dr 72 saat dedi yani yumurtayla sperm birleşip rahme gidiş yolunda salgılanmaya başlıyormuş beta ama bana da az bir süre gibi geldi 72 saatte daha hücre yeni çoğalmaya başlıyor anladığım kadarıyla bilmiyorum ama beklemek de istemiyorum beni merak mahvetti çünkü

Bu kadar sters yapma o zaman tutacagi varsada tutmaz sakin ol baska ugraslar bul kendine ne kadat rahat olursan o kadar kisa zamanda olur

Bu kadar sters yapma o zaman tutacagi varsada tutmaz sakin ol baska ugraslar bul kendine ne kadat rahat olursan o kadar kisa zamanda olur

doğru haklısın da işte çalışıyorum falan işteyim ama kafam orada bir türlü atamıyorum sdaece bu konuda değil ben genel olarak belirsizlikten beklemekten hiç hoşlanmıyorum yani yoksa da bileyim istiyorum (

Canim emin ol hickimse belirsizlikte hoslanmaz ama mecbur olunca sakin kalmak lazim cok istiyorsan git test yaptir ama benim sana nacizane tavsiyem biraz sabirli olman

Canim emin ol hickimse belirsizlikte hoslanmaz ama mecbur olunca sakin kalmak lazim cok istiyorsan git test yaptir ama benim sana nacizane tavsiyem biraz sabirli olman

çok çok haklısın valla ne diyim benim sabırsızlığım galiba

Canım anlıyorum seni ama daha cok erken bence en az 5 gün daha gecsin..
Kafanı başka şeylerle mesgul et en az 10 günden sonra cıkmaya başlar hamilelik..
İnşallah kalbindeki olur

çok çok haklısın valla ne diyim benim sabırsızlığım galiba
Gecen ay bende senin gibi hastane falan isleriyle ugrastim yumurta var dedi dr 19 mm civarinda ovulasyon takibi de yaptim sanirim fazla kastigim icin olmadi bu ay kendime cok fazla mesgale buldum onu dusunecek vaktim bile olmuyor gibi seyler

Gecen ay bende senin gibi hastane falan isleriyle ugrastim yumurta var dedi dr 19 mm civarinda ovulasyon takibi de yaptim sanirim fazla kastigim icin olmadi bu ay kendime cok fazla mesgale buldum onu dusunecek vaktim bile olmuyor gibi seyler

ya ben işteyim ve sorun şu ofisin en işsiz boş olduğu dönem hahaha herkes film falan izliyor

Canım anlıyorum seni ama daha cok erken bence en az 5 gün daha gecsin..
Kafanı başka şeylerle mesgul et en az 10 günden sonra cıkmaya başlar hamilelik..
İnşallah kalbindeki olur
inşallah amin hepimzin kalbindeki gibi olsun <3

bekleyeyim bekleyebildiğimce o zaman en az bi 10 gün bekliyim

Ver bı kan çokta dunusuyorsan
ya bilemedimki valla burada zaman geçiriyorum işte araştırıyorum falan, bide cebimdeki tüm parayı eşime verdim gidip de test yaptırmıyım diye hahah delirdim iyice
çıkmayacaksa boşuna üzmek de istemiyorum kendimi bilmiyorum cumartesi göz randevu var drda belki o gün kan da veririm, 7 günde geçer mi kana?

Canım geçiyor doktoruna güven 2-3-5 çıkıyor mutlaka

Sen korkma olursa olur olmaz sa da başka aya canım sakın korkma
bilmiyorum yani denemeye başladığımdan beri iki kere kimyasal oldu, üç ay ilaç kullandım gereksiz yere falan. bu ay ultrasonda çatladığı günü görebildik direkt doktor üç dört ay git dene falan dedi bilmiyorum delirdim işte buralarda takılıyom böyle

Evet canım normali 10 gün ama erken çıkanlar da oluyor sağlık ocağında kan ver istersen bu kadar stress yapma

Evet canım normali 10 gün ama erken çıkanlar da oluyor sağlık ocağında kan ver istersen bu kadar stress yapma

canım dün yaptırdım sonuç 0.00 çıktı hahaha yani o kadar yok çıktı ki normalde <1.2 yazardı şimdi sıfır çıktı bilemiyorum yok herhalde umudum yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…