Kac gun gecti uzerinden benim bildigim 10 gunden sonra kanda cikiyormus
Bu kadar sters yapma o zaman tutacagi varsada tutmaz sakin ol baska ugraslar bul kendine ne kadat rahat olursan o kadar kisa zamanda olur
Canim emin ol hickimse belirsizlikte hoslanmaz ama mecbur olunca sakin kalmak lazim cok istiyorsan git test yaptir ama benim sana nacizane tavsiyem biraz sabirli olmandoğru haklısın da işte çalışıyorum falan işteyim ama kafam orada bir türlü atamıyorum sdaece bu konuda değil ben genel olarak belirsizlikten beklemekten hiç hoşlanmıyorum yani yoksa da bileyim istiyorum(
Canim emin ol hickimse belirsizlikte hoslanmaz ama mecbur olunca sakin kalmak lazim cok istiyorsan git test yaptir ama benim sana nacizane tavsiyem biraz sabirli olman
Gecen ay bende senin gibi hastane falan isleriyle ugrastim yumurta var dedi dr 19 mm civarinda ovulasyon takibi de yaptim sanirim fazla kastigim icin olmadi bu ay kendime cok fazla mesgale buldum onu dusunecek vaktim bile olmuyorçok çok haklısın valla ne diyim benim sabırsızlığım galiba
Gecen ay bende senin gibi hastane falan isleriyle ugrastim yumurta var dedi dr 19 mm civarinda ovulasyon takibi de yaptim sanirim fazla kastigim icin olmadi bu ay kendime cok fazla mesgale buldum onu dusunecek vaktim bile olmuyorgibi seyler
inşallah amin hepimzin kalbindeki gibi olsun <3Canım anlıyorum seni ama daha cok erken bence en az 5 gün daha gecsin..
Kafanı başka şeylerle mesgul et en az 10 günden sonra cıkmaya başlar hamilelik..
İnşallah kalbindeki olur
ya bilemedimki valla burada zaman geçiriyorum işte araştırıyorum falan, bide cebimdeki tüm parayı eşime verdim gidip de test yaptırmıyım diye hahah delirdim iyiceVer bı kan çokta dunusuyorsan
Canım geçiyor doktoruna güven 2-3-5 çıkıyor mutlakaya bilemedimki valla burada zaman geçiriyorum işte araştırıyorum falan, bide cebimdeki tüm parayı eşime verdim gidip de test yaptırmıyım diye hahah delirdim iyice
çıkmayacaksa boşuna üzmek de istemiyorum kendimi bilmiyorum cumartesi göz randevu var drda belki o gün kan da veririm, 7 günde geçer mi kana?
Canım geçiyor doktoruna güven 2-3-5 çıkıyor mutlaka
Sen korkma olursa olur olmaz sa da başka aya canım sakın korkmadoktoruma güveniyorum da işte ne bileyim insan umut etmekten korkuyorum biraz ondan oluyor
bilmiyorum yani denemeye başladığımdan beri iki kere kimyasal oldu, üç ay ilaç kullandım gereksiz yere falan. bu ay ultrasonda çatladığı günü görebildik direkt doktor üç dört ay git dene falan dedi bilmiyorum delirdim işte buralarda takılıyom böyleSen korkma olursa olur olmaz sa da başka aya canım sakın korkma
Evet canım normali 10 gün ama erken çıkanlar da oluyor sağlık ocağında kan ver istersen bu kadar stress yapma
Peki dün kaç gün geçmiş oldu canım yumurtlamadan sonracanım dün yaptırdım sonuç 0.00 çıktı hahaha yani o kadar yok çıktı ki normalde <1.2 yazardı şimdi sıfır çıktı bilemiyorum yok herhalde umudum yok yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?