Ya maşallah bana da 8.haftadaa duyarsın dediler inşallahBen 5+6 da keseyi gördüm, 7+3 te kalp atışını duydum
Bencede 8 hafta olsun öyle git, ben hırıltılı duydum çok heyecanlı olduğum için kalbim pır pır atıyordu, doktor senin kalp atışların yüzünden bebeğinkini duyamıyorum diyorduYa maşallah bana da 8.haftadaa duyarsın dediler inşallah
Yaa kıyamam heyecanlanmışsın tabiBencede 8 hafta olsun öyle git, ben hırıltılı duydum çok heyecanlı olduğum için kalbim pır pır atıyordu, doktor senin kalp atışların yüzünden bebeğinkini duyamıyorum diyordu
Hemde nasıl heyecanlandımYaa kıyamam heyecanlanmışsın tabisanırım 8 iyi gibi inşallah duyarız sağlıklıdır
Amin balım sende inşallah Rabbim yardımcımız olsunHemde nasıl heyecanlandıminşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Bende ilk öğrendiğim gibi keseyi gördüm.5 haftalıkken yani.beta hgc ye bakmadılar keseyi gördükleri için.Merhabalar kızlar kaç haftalıkken kalp atışı duyulur bebeğin yada sizin kaçda duyuldubirde kese görülmesi için beta durumu ve haftalarınızı merak ettim
Bende ilk öğrendiğim gibi keseyi gördüm.5 haftalıkken yani.beta hgc ye bakmadılar keseyi gördükleri için.
Bende 9.haftaya girdiğimde gideceğim nasipsecihazdan cihaza değişiyor ben özel hastaneye gidiyorum 6. Haftanın içinde duyduk
Maşallah5+6 bugün duyduk. Cihazdan farkediyor
Kaç haftalık hamile olduğun son adet tarihine göre belli olur. Eğer sağlıklı bir gebelikse tahmini 1 hafta 10 gün sonra kese gözükürMerhaba Kızlar benim son adet tarihim 10 haziran 10 temmuzda kan verdim beta hcg 174 cktı ama hala kese gorunmuyordu doktor 2 gun sonra gel dedi degerlerine bakalm kac haftalk hamileyimdir kese ne zaman gorunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?