Beta hcg kese durumu ve kalp atışı

Hayhatun

Deneyimli Anne 😍❤️ mom's
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.023
6.935
158
Merhabalar kızlar kaç haftalıkken kalp atışı duyulur bebeğin yada sizin kaçda duyuldu birde kese görülmesi için beta durumu ve haftalarınızı merak ettim

Bencede 8 hafta olsun öyle git, ben hırıltılı duydum çok heyecanlı olduğum için kalbim pır pır atıyordu, doktor senin kalp atışların yüzünden bebeğinkini duyamıyorum diyordu
Yaa kıyamam heyecanlanmışsın tabi sanırım 8 iyi gibi inşallah duyarız sağlıklıdır

Merhabalar kızlar kaç haftalıkken kalp atışı duyulur bebeğin yada sizin kaçda duyuldu birde kese görülmesi için beta durumu ve haftalarınızı merak ettim
Bende ilk öğrendiğim gibi keseyi gördüm.5 haftalıkken yani.beta hgc ye bakmadılar keseyi gördükleri için.

cihazdan cihaza değişiyor ben özel hastaneye gidiyorum 6. Haftanın içinde duyduk

Merhaba Kızlar benim son adet tarihim 10 haziran 10 temmuzda kan verdim beta hcg 174 cktı ama hala kese gorunmuyordu doktor 2 gun sonra gel dedi degerlerine bakalm kac haftalk hamileyimdir kese ne zaman gorunur

Merhaba Kızlar benim son adet tarihim 10 haziran 10 temmuzda kan verdim beta hcg 174 cktı ama hala kese gorunmuyordu doktor 2 gun sonra gel dedi degerlerine bakalm kac haftalk hamileyimdir kese ne zaman gorunur
Kaç haftalık hamile olduğun son adet tarihine göre belli olur. Eğer sağlıklı bir gebelikse tahmini 1 hafta 10 gün sonra kese gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…