Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görürsünüz büyük bir ihtimalle sat'a göre kaç haftalıkKızlar ilk kan testini 24 Ağustos'ta verdim 233 çıktı sonrakini 26 sında verdim 635 çıktı. Acildeki doktor ayın 31 ine kadar bekleyip direkt doktor kontrolüne gidebilicegimi söyledi ben henüz gitmedim. Eylül 5 e randevu aldım o gün gidersem keseyi görür müyüm sizce
18 temmuz 6 haftalığı denk geliyor galiba pek bilmiyorumGörürsünüz büyük bir ihtimalle sat'a göre kaç haftalık
6+2 lerde kalp atışı duyuluyor özele gidecekseniz eğer18 temmuz 6 haftalığı denk geliyor galiba pek bilmiyorum
6 haftalığa denk geliyorsa canım görürsün, Allah’ın izni ile18 temmuz 6 haftalığı denk geliyor galiba pek bilmiyorum
Ayın 5de gidecekseniz 7 haftalık olmuş oluyor rahatlıkla görürsünüz kalp atışlarını bile duyabilirsiniz18 temmuz 6 haftalığı denk geliyor galiba pek bilmiyorum
Hayır canım önce devlete görüneceğim sonra özele de gidicem6+2 lerde kalp atışı duyuluyor özele gidecekseniz eğer
Yaa insaAllah görürüm canım çok sağol6 haftalığa denk geliyorsa canım görürsün, Allah’ın izni ile
Evet 5 inde gidicem. umarım görürüm çok sağolunAyın 5de gidecekseniz 7 haftalık olmuş oluyor rahatlıkla görürsünüz kalp atışlarını bile duyabilirsiniz
Devletin ultrasonlari malesef geç görüyor biraz eski oldukları için bu şekilde dediler inşallah görürsünüzHayır canım önce devlete görüneceğim sonra özele de gidicem
Öyle mi bilmiyordum devletten hemen sonra özele de görüncem zatenDevletin ultrasonlari malesef geç görüyor biraz eski oldukları için bu şekilde dediler inşallah görürsünüz
Ben ilk önce özele gittim bebeği görüp kalp atışını dinledik düşük tehlikem olduğu için Zeynep Kamil hastanesine gittim sadece keseyi gördü bebek yok henüz kalp atışı duyulmaz kalkabilirsin dedi özeldeki ultrasonu görünce şaşırmıştı baya devlette göremezlerse korkmayındaÖyle mi bilmiyordum devletten hemen sonra özele de görüncem zaten
Valla korkularım var zaten umarım yaşamam peki bazen keseyi göremeyince vajinal ultrason yapıyorlarmış onu yaptırmak tehlikeli mi. Eğer öyle bir şey önerirlerse kabull etmemeyi düşünüyorumBen ilk önce özele gittim bebeği görüp kalp atışını dinledik düşük tehlikem olduğu için Zeynep Kamil hastanesine gittim sadece keseyi gördü bebek yok henüz kalp atışı duyulmaz kalkabilirsin dedi özeldeki ultrasonu görünce şaşırmıştı baya devlette göremezlerse korkmayında
Hangi doktora gitmiştiniz zeynep kamildeBen ilk önce özele gittim bebeği görüp kalp atışını dinledik düşük tehlikem olduğu için Zeynep Kamil hastanesine gittim sadece keseyi gördü bebek yok henüz kalp atışı duyulmaz kalkabilirsin dedi özeldeki ultrasonu görünce şaşırmıştı baya devlette göremezlerse korkmayında
Ben yaptırdım hiç bir sorun yok vajinal ultrasonda korkmayın karından görmediklerini ordan kesin görüyorlar siz yinede idrara sıkışık gidin o zaman karından görme ihtimali artar özelde 6+2 de karından göründü kalp atışını duydum benValla korkularım var zaten umarım yaşamam peki bazen keseyi göremeyince vajinal ultrason yapıyorlarmış onu yaptırmak tehlikeli mi. Eğer öyle bir şey önerirlerse kabull etmemeyi düşünüyorum
Valla çok iyi bir doktora randevu aldım erkek profesör ama kız stajyer baktı Zeynep Kamilde asla randevu aldığınız insana muayene olamıyorsunuzHangi doktora gitmiştiniz zeynep kamilde
Ben geçen pazartesi gizem diye başlayan doktora gittim kapalıydı güzeldiValla çok iyi bir doktora randevu aldım erkek profesör ama kız stajyer baktı Zeynep Kamilde asla randevu aldığınız insana muayene olamıyorsunuz
Ben kime randevu aldıysam onu asla bulamadım hep stajyer doktor baktı saçma sapan bir odada belimin altına ellerimi yumruk yapıp kendimi yükseltip o şekilde ultrasonla baktılar çatal bile yoktu düşününBen geçen pazartesi gizem diye başlayan doktora gittim kapalıydı güzeldi
Ben ilk defa gittim gizem boz iZceyhana almıştım yarım saat geç gittim trafik vardı doktor çıkmıştı 4:15 geçe doğum katında orda gizemBen kime randevu aldıysam onu asla bulamadım hep stajyer doktor baktı saçma sapan bir odada belimin altına ellerimi yumruk yapıp kendimi yükseltip o şekilde ultrasonla baktılar çatal bile yoktu düşünün
Gizem ceren ekici durumu anlattım yapabildiği tek ultrasonla bakmaktı baktı anlattı kontrol için ümraniyeye gidebilirsin dedi doğuma buraya gel kesin dedi bana ümraniye daha yakın olduğu içinBen ilk defa gittim gizem boz iZceyhana almıştım yarım saat geç gittim trafik vardı doktor çıkmıştı 4:15 geçe doğum katında orda gizem