- 25 Ocak 2022
- 17
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Melisaasel
İlişkiden 2 buçuk ay sonra yapılan beta sonucu <0.100 ' dür. Kan testi kesin sonuç verir mi ? Yardımı olur musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin tabi okadar zaman gecmis uzerindenİlişkiden 2 buçuk ay sonra yapılan beta sonucu <0.100 ' dür. Kan testi kesin sonuç verir mi ? Yardımı olur musunuz ?
Kaburgalarımda ve belimde ağrı bende acaba bi an hamile olabilir miyim diye düşündüm ama kan testim negatif çıktı adetimi de oldum yinede kafama takılmıştı sağol yorumun içinKesin tabi okadar zaman gecmis uzerinden
Sanırım çok kafaya takmaktan psikolojik belirtiler yaşıyorumBu kadar zaman nasil suphede kaldiniz
Adet belirtileri ile gebelik ayni bu kadar düşünürsen her ay gebe sanarsin at kafandanSanırım çok kafaya takmaktan psikolojik belirtiler yaşıyorum
Haklisiniz. Teşekkürler ilginiz için..Adet belirtileri ile gebelik ayni bu kadar düşünürsen her ay gebe sanarsin at kafandan
Arkadaşım surtunmeyle hamile kalınmaz anla artık valla kafanda bir sorun olduğunu düşünmeye basliycam adet olmuşsun kan vermişsin yok işte yok zorlama bidaha bisey yapacaksan önlemini al korun naparsan yap
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktumO kadr çok kafaya taktım ki internete de korkunç bir bilgi kirliliği var o yüzden içimde şüphe kaliyo ancak yorumunuz için sağolun
SonuçO kadr çok kafaya taktım ki internete de korkunç bir bilgi kirliliği var o yüzden içimde şüphe kaliyo ancak yorumunuz için sağolun
Uzman bi kadın doğum doktoruyla konuştum beta hcg 'nin yanlış çıkma olasılığı yokmuş. Yanı gebelik durumu olamaz dedi.
Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.Uzman bi kadın doğum doktoruyla konuştum beta hcg 'nin yanlış çıkma olasılığı yokmuş. Yanı gebelik durumu olamaz dedi.
Uzman bi kadın doğum doktoruyla konuştum beta hcg 'nin yanlış çıkma olasılığı yokmuş. Yanı gebelik durumu olamaz dedi
Evet doktor hamilelik süresince yapılan tüm beta hcg sonucu pozitif çıkar dedi. Bende 2.5 ay sonra yapmıştım.Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.
Sizin değer kaç çıkmıştı adet gördünüz müUzman bi kadın doğum doktoruyla konuştum beta hcg 'nin yanlış çıkma olasılığı yokmuş. Yanı gebelik durumu olamaz dedi
Evet doktor hamilelik süresince yapılan tüm beta hcg sonucu pozitif çıkar dedi. Bende 2.5 ay sonra yapmıştım.
Benimde <0.100 çıkmıştı. Adetime 4 gün kala ilişki yaşanmıştı. Tam günümde adet olmuştum. 4 defa adet gördüm. Şimde 5. Adetime 5 gün var onu bekliyorum hafiften ağrılarım başladı bileSizin değer kaç çıkmıştı adet gördünüz mü
Benim ilişki bile değildi ama yine de korktum . Bende 5. Adetimi oldum, benim değerde 1.20 çıkmıştıBenimde <0.100 çıkmıştı. Adetime 4 gün kala ilişki yaşanmıştı. Tam günümde adet olmuştum. 4 defa adet gördüm. Şimde 5. Adetime 5 gün var onu bekliyorum hafiften ağrılarım başladı bile