- 22 Temmuz 2017
- 181
- 49
- 48
- 37
- Konu Sahibi Dilara0909
kızlar benim pazartesi 11.63 çıktı perşembe 20.67 çıktı rahim duvarı kalınlasmıs dedi ve adet ım geceli 9 gün geçti dün çok hafif minnak leke geldi belim ağrıyor varmı benim gibi olan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl anlamadım kimyasal nasıl oluyır2 güne bir yaptır testi dış gebelik riskine karşı benim öyle sağlıksız oldu
Düşmesi gerekir kimyasalda yükselmiş değer
Kimyasal da değer düşüyor örneğin 20 ise 10 oluyor sonra sıfırlanıyor yükselmiyorNasıl anlamadım kimyasal nasıl oluyır
Arkadaşım kimyasal gebelik deniliyor böyle olunca bekleyip 2 günde bir beta hcg takibi yaptırarak öğrenebilirsin benim de başıma geldi benzeri kan değerim 30 çıktı ilk olarak , İki gün sonra 26 ya düştü, İki gün sonra 52 oldu derken benim değerim 545 e kadar yükselip durdu bu seferde yavaş yavaş düşmeye başladı doktorlar bu durma kimyasal gebelik diyor sağlıklı değilmis yani. Ben kanamayla attım eğer değer dusmeseydi iğne verecekti doktorum iğneyle beta hcg düşmüş olacaktı.kızlar benim pazartesi 11.63 çıktı perşembe 20.67 çıktı rahim duvarı kalınlasmıs dedi ve adet ım geceli 9 gün geçti dün çok hafif minnak leke geldi belim ağrıyor varmı benim gibi olan.
Dört yükselmeye başlamış dedi haftaya gel bakalım dediKimyasal da değer düşüyor örneğin 20 ise 10 oluyor sonra sıfırlanıyor yükselmiyor
Diye yuksel neye başlamış dedi bir hafta sonra gel dediArkadaşım kimyasal gebelik deniliyor böyle olunca bekleyip 2 günde bir beta hcg takibi yaptırarak öğrenebilirsin benim de başıma geldi benzeri kan değerim 30 çıktı ilk olarak , İki gün sonra 26 ya düştü, İki gün sonra 52 oldu derken benim değerim 545 e kadar yükselip durdu bu seferde yavaş yavaş düşmeye başladı doktorlar bu durma kimyasal gebelik diyor sağlıklı değilmis yani. Ben kanamayla attım eğer değer dusmeseydi iğne verecekti doktorum iğneyle beta hcg düşmüş olacaktı.
Sen takip yaptır ve doktorunla görüş Allah büyük belki de yükselir sağlıklı olarak devam eder.
Tamam cnm doktorun bakar zatenDört yükselmeye başlamış dedi haftaya gel bakalım dedi
Hayırlısı olsun hakkında canım doktorun daha iyi bilir tabi biz yaşadıklarımızdan bildiğimiz kadarıyla yorumluyoruz. Inslalh yükselirDiye yuksel neye başlamış dedi bir hafta sonra gel dedi
Bugün adet geceli 9 gün oldu hala gelen giden yok rahim duvarı kalıplaşmış demişti ve kimyasal gebelik ne zaman düşmeye başlar kafam karıstoTamam cnm doktorun bakar zaten
Bugün adet geceli 9 gün oldu hala gelen giden yok rahim duvarı kalıplaşmış demişti ve kimyasal gebelik ne zaman düşmeye başlar kafam karıstoTamam cnm doktorun bakar zaten
İlla adet olmak gerek dımı kimyasal daHayırlısı olsun hakkında canım doktorun daha iyi bilir tabi biz yaşadıklarımızdan bildiğimiz kadarıyla yorumluyoruz. Inslalh yükselir
Bende şu an yaşıyorum 32. Gün 5.85 ti 34 gün 1.2 tarlusal aldım 42 gün daha adet olamadımBugün adet geceli 9 gün oldu hala gelen giden yok rahim duvarı kalıplaşmış demişti ve kimyasal gebelik ne zaman düşmeye başlar kafam karısto