ayyy canımmm dua et bana oldum 30 yaşında herkes çocuk muhabbeti açıyor darlandım ... tüp bebeğim negatif çıktı bir iki ay maddi durumu ayarladıktan sonra tekrar denicemBen de 4. tüp bebek denememde pozitifi aldım inşallah senin de yüzün güler rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ederim tabii kiayyy canımmm dua et bana oldum 30 yaşında herkes çocuk muhabbeti açıyor darlandım ... tüp bebeğim negatif çıktı bir iki ay maddi durumu ayarladıktan sonra tekrar denicem
Canım neden tutmadı tüp bebek ve ne sıkıntın vardı bende düşünüyorum yaptırmayı da ondan soruyorum yanlış anlama rahatsız ettim kusura bakmaBen de 4. tüp bebek denememde pozitifi aldım inşallah senin de yüzün güler rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tabii ki yanlış anlamamCanım neden tutmadı tüp bebek ve ne sıkıntın vardı bende düşünüyorum yaptırmayı da ondan soruyorum yanlış anlama rahatsız ettim kusura bakma
Kan verdiniz mi acaba sonuç nedir?Üstteki dün yaptğım ve 2 saat sonra kuruma çizgisi çıkan test diğeri ise sabah işe gitmeden yaptım akşam geldim bu şekilde arkadaşlar kuruma çizgisi iki testtede çıkar mı
negatif aşkım 2 kere kan verdimBu test pozitif. Kuruma çizgisi bu şekilde olmaz. Testi tekrarlayın ya da kan testi yaptırın derim
negatif canım 2 kere kan verdim 0.100Kan verdiniz mi acaba sonuç nedir?
bende pcos var hala olmadım canım adet geçen ay 23nde olmuştumReglinize ne kadar kaldı?
canımmm ... yok gibi ama kan ver istersenKızlar merhaba, 28 ocakta adet olmam lazımdı geciktim 2 test yaptım. Pcos var letu kullandım catlatma iğnesi olmadım ve kimyasal geçirdim. Sizce gebelik var mı? İlkini sabah idrarı ile yapmadım.
2 gün daha bekleyeceğim kimyasal değildir inşallahcanımmm ... yok gibi ama kan ver istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?