Beta hcg labaratuvara göre değişirmi? Acil bakarmısınız?

Aysngrsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
120
42
48
Kızlar merhaba,
Pazartesi hamile olduğumu ögrendim. 2 3 gün arayla ayni yerde yaptırdım kan testlerimi.
23 kasım 27.95
25 kasım 76.74
28 kasım 332.81
Bugün baska bi yerde kan verdim ve sonuç
582.2 cıktı tam 2 katı atrmamis gibi kafam karıştı. Başka yerde yaptırdığım için olabilirmi acaba?

Kızlar merhaba,
Pazartesi hamile olduğumu ögrendim. 2 3 gün arayla ayni yerde yaptırdım kan testlerimi.
23 kasım 27.95
25 kasım 76.74
28 kasım 332.81
582.2 cıktı tam 2 katı atrmamis gibi kafam karıştı. Başka yerde yaptırdığım için olabilirmi acaba?
Olabilir. 🤗

Kızlar merhaba,
23 kasım 27.95
25 kasım 76.74
28 kasım 332.81
yuzde 60 alt sınır. yaklasık yuzde 80 artmıs denılebılır:) ılla yuzde 100 olcak dıye bı kaıde yok. bu da kotu degıl:)farklı yerlerde bırazcık degısım oluyor ıllakı . ama artık sayılarla ugrasmayın pek aklınızı bulandırmayın daha cok stress e sebep olur. kese gorunmesını beklıceksınız nasılsa:) rabbım hayırlısını versın

yuzde 60 alt sınır. yaklasık yuzde 80 artmıs denılebılır:) ılla yuzde 100 olcak dıye bı kaıde yok. bu da kotu degıl:)farklı yerlerde bırazcık degısım oluyor ıllakı . ama artık sayılarla ugrasmayın pek aklınızı bulandırmayın daha cok stress e sebep olur. kese gorunmesını beklıceksınız nasılsa:) rabbım hayırlısını versın
Teşekkür ederim cevabiniz icin icim rahatladı daha önce sagliksiz bir gebelik gecirdim mayıs ayinda o yüzden endişe icersindeyim hep :) cuma günü çağırdı doktorum keseyi gorelim diye insallah sağlıklıdır :)

Back
X