- 28 Eylül 2023
- 66
- -2
- 3
- 26
- Konu Sahibi Almila06666666
4 ay once kurtaj oldum ve cok tedirginim reglim 16 gun gecikti o yuzden korkarak test verdim sonucumda yuksek cikti anlayan varsa bi bakabilirmi hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli değil misin? 6 haftalıktan fazla gibi. 16 gün neden bekledin?4 ay once kurtaj oldum ve cok tedirginim reglim 16 gun gecikti o yuzden korkarak test verdim sonucumda yuksek cikti anlayan varsa bi bakabilirmi hamilemiyim
Hem de çok ham
Evliyim tekrar ayni seyi yasamaktan korktugum icin bekledimEvli değil misin? 6 haftalıktan fazla gibi. 16 gün neden bekledin?
İnşallah öyledir randevu aldim simdi kalbi durmustu 7 haftalikken ilk gebeligimde o yuzden korkuyorumHem de çok hamilesin.
Şu an 7 haftalığa yakındır muhtemelen. Sağlıklı bir gebeliktir endişelenmeyin. Giderseniz kalp atışını duyarsınız.İnşallah öyledir randevu aldim simdi kalbi durmustu 7 haftalikken ilk gebeligimde o yuzden korkuyorum
Insallah duyarim ilkinde duyamamistim o yuzden cok korkuyorumŞu an 7 haftalığa yakındır muhtemelen. Sağlıklı bir gebeliktir endişelenmeyin. Giderseniz kalp atışını duyarsınız.
Maşallah geçen ay adet gördün mü bu hamilelik 45/50 gün gibi
Gecen ay 10 nda gormustum adetMaşallah geçen ay adet gördün mü bu hamilelik 45/50 gün gibi duruyor çünkü
Ay insallahBaya baya hamilesjn kuzu
YaaaAy insallah![]()
Pazartesi gidicem mutlaka haber vericemYaaadoktora gittiginde bizi de haberdar et