- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pembesacli Rapunzel
-
Adetinize ne kadar vardı öğrendiğinizde acabaÖnemli olan 2 gün sonra ikiye katlaması ben 49.6 ile öğrenmiştim
Ben 10 gün gecikme ile öğrendim ama geç döllenme dedi doktorAdetinize ne kadar vardı öğrendiğinizde acaba
Sağlıcakla gelsin bebiş inşallah tebrik ederimBen 10 gün gecikme ile öğrendim ama geç döllenme dedi doktor
Amin inşallah Allah razı olsunSağlıcakla gelsin bebiş inşallah tebrik ederim
Merhaba belirtin var miAdetinize ne kadar vardı öğrendiğinizde acaba
Ara ara kasık ağrısı ve sürekli esniyorum uyku hali varMerhaba belirtin var mi
Benimde bı saattir kasıklarımda ağrı varAra ara kasık ağrısı ve sürekli esniyorum uyku hali var
Öncelikle tebrik ederim inşallah 2 günde 2 kat artışınız olurMerhaba kızlar.
Adete 2 gün kala bthcg verdim 34.7 çıktı. Henüz doktora göstermedim. Değerim çoku düşük sizce bilen ya da deneyimli olan arkadaşlar bakabilir mi çok sevinirim biraz korkuyorum.
İnşallah yaaÖncelikle tebrik ederim inşallah 2 günde 2 kat artışınız olur
Merhaba, benim de adeti 2 gun geçince 39 çıktı değerim, düşük gibi geldi banaMerhaba kızlar.
Adete 2 gün kala bthcg verdim 34.7 çıktı. Henüz doktora göstermedim. Değerim çoku düşük sizce bilen ya da deneyimli olan arkadaşlar bakabilir mi çok sevinirim biraz korkuyorum.
Olumsuz düşünmeyin, arkadaşım adetten 1 hafta sonra yaptı 24 çıktı. 1 hafta sonra tekrar yaptı bu sefer 300 çıktı. Geç döllenme böyle bir şeyMerhaba, benim de adeti 2 gun geçince 39 çıktı değerim, düşük gibi geldi bana
İnşallah artar yarın doktora gidicem çok teşekkür ederim yorumunuz icin moral olduHamilesiniz2 gün arayla tekrarlayın. Hayırlı olsun, inşallah artar
Rica ederim, Rabbim sağlıkla ilerletsinİnşallah artar yarın doktora gidicem çok teşekkür ederim yorumunuz icin moral oldu
Merhaba ne oldu sonucunuz acaba?Merhaba, benim de adeti 2 gun geçince 39 çıktı değerim, düşük gibi geldi bana
Değerim 220 ye çıktıktan sonra 150 ye düştü. Beta takibi yapıyoruz, beklemedeyimMerhaba ne oldu sonucunuz acaba?
Benim de battan bir gün sonra 39 çıktı pek umudum yok açıkçası hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimDeğerim 220 ye çıktıktan sonra 150 ye düştü. Beta takibi yapıyoruz, beklemedeyim
İki güne bir mutlaka kontrol edinBenim de battan bir gün sonra 39 çıktı pek umudum yok açıkçası hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?