Beta HCG me bakarmısınız

miyav19

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
142
28
13
25
Kızlar iki kan arasında 24 saat yok sizce hamile miyim

Eklentiler

• F1AFC8D0-50E1-4A30-9578-7A283192071C.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 192
Şu an bu değerle hamile değilsiniz gibi gözüküyor ama yükselmesi de şüphe uyandırıcı. Birkaç gün bekledikten sonra yeniden kan testi yaptırın.

Kızlar niye kimse yazmıyor ya
Saat gece 2 buçuk, o yüzden. Aktif pek kimse yoktur. Zaten önceki konularınıza cevap verenler de olmuş, heyecanınızı anlıyorum ama çok farklı bir şey söylenemez ki. Adet döneminiz geçtikten sonra testi tekrarlayın bence. Şimdilik negatif görünüyor.

Var gibi görünüyor ama önemli olan yükselmesi değerin
Ya dün yok denildi aklıma takıldı adette olmadım normalde günü gününe olmam lazımdı bugünde artınca acil doktoru varda diyemem yokta diyemem dedi gönderdi kimse bilgi vermiyor

Evet doğru kusura bakmayın baya heyecanlıyım da

Evet doğru kusura bakmayın baya heyecanlıyım da
Ne kusuru estağfurullah. Ben anlayabiliyorum heyecandan uyuyamıyorsunuzdur bile ama stres yapmamaya çalışın. Birkaç gün sonra tekrar test yaptırırsınız. Regl öncesi de biraz artabiliyor. Umarım hayırlı bir vakitte gönlünüzden geçen olur

Çok teşekkür ederim anlayışınız için inşallah diyelim bide aklıma şey takıldı ben 2 defa aşılama oldum onlarda da adetime 1 2 gün kala kan vermiştim onlar hep 0.2 0.478 0.2 ama bu öyle değil ya o yüzden çok umutlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…