BETA HCG NE KADAR ARTMALI? NE ZAMAN TAKİP BIRAKILMALI?

Benim yok o zaman şuan ilk defa böyle oldu oğlumda da muayenede anlamıştı doktor değerim 1ml/u ‘du ve ben meğerse hamileydim bu yüzden merak ettim yükselir mi değer aceba diye 2 haftadır da kaşık ağırım bel ağrım var âdet düzensizliğim olduğu için tarihde emin değilim ama takvim kasımın son haftası olduğu gösteriyor.
Son adrt tarihiniz nedir

4 Ekim ama 16 Ekim ile 18 Ekim arası kahve leke gördüm sonra normale döndü hatta bazen yapışkan bazende yumurta akı gibi akımtım var kaşık ağrım var bel özelikle arada solda oluyor
Yani döllenme tarihinde. 12-14 gün sonra kanda çıkıyor deniyor ama daha erken olabilir

Yani döllenme tarihinde. 12-14 gün sonra kanda çıkıyor deniyor ama daha erken olabilir
Bilmiyorum ki ilk defa böyle gördüm değerimi bakalım hayırlısı oğlundada değer 1 di ağırdık <2 o zaman bile gebe olmadığımı demişlerdi ama o ay hamileymişim meğer 🥰

Bilmiyorum ki ilk defa böyle gördüm değerimi bakalım hayırlısı oğlundada değer 1 di ağırdık <2 o zaman bile gebe olmadığımı demişlerdi ama o ay hamileymişim meğer 🥰
Geç döllenmedir erken kan vermişsinizdir ama döllenmenin üzerinden 12-14 gün geçmesi lazım kısmet 🙃

Back
X