Beta HCG ne zaman yaptırmalıyım?

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kızlar dün adet gunumdu olmadım normalde hep düzenlidir bugünde hiç belirtim olmamasına rağmen test yaptım net olmasa da çift çizgiyi gördüm. Mart'ta bir kimyasal yaşamıştım ve çok üzülmüştüm şimdi korkuyla karışık mutluluk var kan testini erkenden yaptırıp yine hüsrana da uğramak istemiyorum en azından 3,5 gün adetim geçsin diyorum teste göre beta çok yüksek görünmüyor sanki ve en önemlisi tutunması için ne yapabilirim sizin değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20210618_102608.webp
    IMG_20210618_102608.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Merhaba kızlar dün adet gunumdu olmadım normalde hep düzenlidir bugünde hiç belirtim olmamasına rağmen test yaptım net olmasa da çift çizgiyi gördüm. Mart'ta bir kimyasal yaşamıştım ve çok üzülmüştüm şimdi korkuyla karışık mutluluk var kan testini erkenden yaptırıp yine hüsrana da uğramak istemiyorum en azından 3,5 gün adetim geçsin diyorum teste göre beta çok yüksek görünmüyor sanki sizin değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim
Bence testin baya net ama madem başından böyle bir durum geçti. 2 3 gün geçsin adetin öyle ver kan. Maşallah hamilesin ama sağlıkcakla kucağına al

Önemli olan beta nin azlığı çokluğu değil iki gün sonra ikiye katlamasi.Bence gidin verin kan

P papatyakiz1 Testin gayet net ☺️ Bu görüntüde beta degerinin dusuk çıkacağını sanmıyorum. Ben olsam gider kan verirdim. Beta artışını gormek icin İki gun sonra tekrar verirdim. Bu arada her gun avokado yemek bebegin tutunma ihtimalini arttırıyormuş

P papatyakiz1 Testin gayet net ☺️ Bu görüntüde beta degerinin dusuk çıkacağını sanmıyorum. Ben olsam gider kan verirdim. Beta artışını gormek icin İki gun sonra tekrar verirdim. Bu arada her gun avokado yemek bebegin tutunma ihtimalini arttırıyormuş
Çok teşekkür ederim Allah razi olsun hemen avakado almaya gidiyorum :)

Kan vermek için acile gitmem lazım sağlık ocağı 10.00 a kadar alıyor

Kızlar dün test yaptirdim beta 975 çıktı 4+6 güne göre düşük mü acaba ? Çok aklıma takılıyor :/ Adetim 5 gün sürüyordu ben 5 günün gecmesini bekledim 6. Günde kan verdim. Burda okudum bazıları adet gününde 900 lerde çıkmış

2 gün önce test yapmıştım bu şekilde cikmisti

Eklentiler

• IMG_20210621_193500.webp
    IMG_20210621_193500.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 43
Back
X