- 14 Ekim 2022
- 58
- 19
- 3
- 37
- Konu Sahibi emine525252
-
Beta artısında önemli olan 48 saatte yani iki günde iki katı artması lazım peşpeşe günlerde baktırdıysanız az artması normalKizlar dun beta hcg 222 idi
Bugun 299 oran yüzde 65 lerde artmış.oluyor galiba böyle olup sağlıklı hamileliği devam eden oldu mu
Benim %60 bile artmadı normal devam ediyom şu an ama sonu ne olur bilmiyorumKizlar dun beta hcg 222 idi
Bugun 299 oran yüzde 65 lerde artmış.oluyor galiba böyle olup sağlıklı hamileliği devam eden oldu mu
Yaaa bana çok umut oldunuz peki kese ve bebek gorul dumu acabaBenim %60 bile artmadı normal devam ediyom şu an ama sonu ne olur bilmiyorum
Evet görüldüYaaa bana çok umut oldunuz peki kese ve bebek gorul dumu acaba
Dun geceden beri kendimi o kadar üzdüm ki anlatamam illa 2 katı olacak diyor larEvet görüldü
Hayır ya bende öyle oldum bana hamilelikten hamileliğe kişiden kişiye hatta yediklerinden bile olur dedi önemli olan düşmeden artması dediDun geceden beri kendimi o kadar üzdüm ki anlatamam illa 2 katı olacak diyor lar
Cok sevindim suanda bir de bel agrisi cok var bugün sanki adet oluyor muşum gibi lavobaya gidiyorum bakıyorum hiç bir şey yokHayır ya bende öyle oldum bana hamilelikten hamileliğe kişiden kişiye hatta yediklerinden bile olur dedi önemli olan düşmeden artması dedi
O bazen oluyo adet günlerin yaklaşınca da oluyoCok sevindim suanda bir de bel agrisi cok var bugün sanki adet oluyor muşum gibi lavobaya gidiyorum bakıyorum hiç bir şey yok
Benimde cuma günü akşam devlet hastanesinde 524.6 ile hamile olduğumu öğrendim, salı günü sabah kan verdim sağlık ocağına 734 çıktıKizlar dun beta hcg 222 idi
Off insallah sağlıkla kucağımıza aliriz birdaha ne zaman tahlil vereceksinizBenimde cuma günü akşam devlet hastanesinde 524.6 ile hamile olduğumu öğrendim, salı günü sabah kan verdim sağlık ocağına 734 çıktınolcak bilmiyorum
Bu akşam vericemOff insallah sağlıkla kucağımıza aliriz birdaha ne zaman tahlil vereceksiniz
İnşallah canımOff insallah sağlıkla kucağımıza aliriz birdaha ne zaman tahlil vereceksiniz
Kanama falan bir şey iniz yok dimi ben de dış gebelik ten şüpheleniyorum ama kanama yapiyor diyor larİnşallah canım
Hicbirsey yok ne ağrı ne lekelenmeKanama falan bir şey iniz yok dimi ben de dış gebelik ten şüpheleniyorum ama kanama yapiyor diyor lar
Ben de bu sabah da kan verdim.sukur 2 gün önce 296 ydi bugun 557 ye yükseldi %85 den fazla ama tabi yine çok tedirginim cumartesi günü tekrar bakılacakHicbirsey yok ne ağrı ne lekelenme
Hayırlısı olsun canım benim,ultrasonla baktılar ki hiçBen de bu sabah da kan verdim.sukur 2 gün önce 296 ydi bugun 557 ye yükseldi %85 den fazla ama tabi yine çok tedirginim cumartesi günü tekrar bakılacak
Kan testi vericektijiz sonucunu zu merak ettim umarım gönlünüze göre olmuşturBenimde cuma günü akşam devlet hastanesinde 524.6 ile hamile olduğumu öğrendim, salı günü sabah kan verdim sağlık ocağına 734 çıktınolcak bilmiyorum
Canım hastaneye gittim, önce alttan bakalım gerekirse kan alırız alttan ultrasonla bakıldı kese oluşmuş dedi, sagliklimi sagliksizmi onu belirtemem şuan çok küçük 2 hafta sonrasına randevu al kalp atışı duyulur dedi , bundan sonra kan vermeme gerek varmı dedim kesen oluşmuş kan vermene gerek yok dediKan testi vericektijiz sonucunu zu merak ettim umarım gönlünüze göre olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?