Beta hcg nin 2 kat artmamasi

Kizlar dun beta hcg 222 idi
Bugun 299 oran yüzde 65 lerde artmış.oluyor galiba böyle olup sağlıklı hamileliği devam eden oldu mu
Beta artısında önemli olan 48 saatte yani iki günde iki katı artması lazım peşpeşe günlerde baktırdıysanız az artması normal

Hayır ya bende öyle oldum bana hamilelikten hamileliğe kişiden kişiye hatta yediklerinden bile olur dedi önemli olan düşmeden artması dedi
Cok sevindim suanda bir de bel agrisi cok var bugün sanki adet oluyor muşum gibi lavobaya gidiyorum bakıyorum hiç bir şey yok

Kizlar dun beta hcg 222 idi
Bugun 299 oran yüzde 65 lerde artmış.oluyor galiba böyle olup sağlıklı hamileliği devam eden oldu mu
Benimde cuma günü akşam devlet hastanesinde 524.6 ile hamile olduğumu öğrendim, salı günü sabah kan verdim sağlık ocağına 734 çıktı nolcak bilmiyorum

Kan testi vericektijiz sonucunu zu merak ettim umarım gönlünüze göre olmuştur
Canım hastaneye gittim, önce alttan bakalım gerekirse kan alırız alttan ultrasonla bakıldı kese oluşmuş dedi, sagliklimi sagliksizmi onu belirtemem şuan çok küçük 2 hafta sonrasına randevu al kalp atışı duyulur dedi , bundan sonra kan vermeme gerek varmı dedim kesen oluşmuş kan vermene gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…