Beta Hcg Normal mi?

zeze2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
10
0
1
41
Herkese Merhaba
Sat 4 Temmuzdu. 2 Ağustos tarihinde evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Akşam Devlet hastanesinde Beta Hcg verdim 167 çıktı. 4 Ağustos sabahı Aile Hekimliğinde tekrar verdim dönüş 245 çıktı. Doktorum yükselişi beğenmedi 6 Ağustos’ta Aynı saat ve yerde tekrar test istedi. Çok moralim bozuk artış hiç iyi değil. Sizlerde böyle düzensiz olup sonra normale dönen betanız oldu mu? Dünden beri dış gebelik ve kimyasal gebelik forumlarını okuyup moralimi daha da bozdum😔

umıdını yıtırme ıyı dusun verdıgın saate gore de etkıler bırde farklı yerlerde yaptırısmıssın o da etkıler ıyı dusun ıyı olsun

Artışın az canım yüzde 60 artış olursa iyi diyolAr ama bazen böyle sapmalar olabiliyor inşallah yarın ki 500 uçlarda rahatlarsın

Farklı yerlerde yapıldığı için test geçersiz sayılır. Aile hekimliği de aynı yere göndermiyorsa test için sorun yok

6 Ağustos’ta 347 çıktı. Dr 10 Ağustos’ta tekrar istedi. Ancak hiç olumlu konuşmadı telefonda. Büyük ihtimalle düşük olacak veya dış gebelik dedi. Beta Hcg takibi yapıyor şu anda. Dün akşam da kanamam başladı ilk kahverengi sonra kırmızı su gibi. Ne ağrım var ne sancım umarım kimyasal gebeliktir kendiliğinden düşük yaşarım🙏

Bende sizinle aynı durumu yaşıyorum benim değerim düşmeye başladı hatta sizin sonucunuz ne oldu acaba
6 Ağustos’ta 347 çıktı. Dr 10 Ağustos’ta tekrar istedi. Ancak hiç olumlu konuşmadı telefonda. Büyük ihtimalle düşük olacak veya dış gebelik dedi. Beta Hcg takibi yapıyor şu anda. Dün akşam da kanamam başladı ilk kahverengi sonra kırmızı su gibi. Ne ağrım var ne sancım umarım kimyasal gebeliktir kendiliğinden düşük yaşarım🙏

Adetimiz kac gun geçtikten sonra kanama başladı acaba benim 8 gün geçti değerimde 3 gün önce 168 di ama hala kanama başlamadı

Kimyasalda genelde kanama hemen baslar diyorlar. Benim adetim 10 gün geçmişti öyle basladi. Bende geçen ay yasadim maalesef.

Kimyasalda genelde kanama hemen baslar diyorlar. Benim adetim 10 gün geçmişti öyle basladi. Bende geçen ay yasadim maalesef.
Cok sağolun aynen genelde değer düşünce başlar diyorlar benim bugün 9 gün oldu suan sonuç bekliyorum. Özür dileyerek yazıyorum suan kahverengi sümük tarzı bi akinti geldi peceteye insallah kanamanin başıdır yoksa vajinal muane olacağım

Cok sağolun aynen genelde değer düşünce başlar diyorlar benim bugün 9 gün oldu suan sonuç bekliyorum. Özür dileyerek yazıyorum suan kahverengi sümük tarzı bi akinti geldi peceteye insallah kanamanin başıdır yoksa vajinal muane olacağım
Benim de ilk gün kahverengi şekilde bahsettiğin gibi başladı. Şu anda normal regl şekline döndü. Garip olan normalde regl de bile çok sancım olmasına rağmen hiç bir ağrım yok. Bu sabah beta Hcg verdim sonucu bekliyorum.

Benim de ilk gün kahverengi şekilde bahsettiğin gibi başladı. Şu anda normal regl şekline döndü. Garip olan normalde regl de bile çok sancım olmasına rağmen hiç bir ağrım yok. Bu sabah beta Hcg verdim sonucu bekliyorum.
Cok sukur beta hcg 46 ya düşmüş tam istenilen gibi lekelenmem artmaya başladı cuma son bir test daha vericem sonra bitecek inşallah bu zor günler sonucunuzu yarın mi alacaksiniz paylasirsaniz sevinirim

Lekelenme ile basladi. Sonra kanamaya döndü benimde. 10 gün kanamam baslamisti. Lekelenmem hep vardı benim.

Back
X