Beta hcg normal mi

Aysenur1717

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
36
8
1
22
Kızlar merhaba beta hcg sonucum 9200 çıktı muhtemel 5 haftalık dendi sizce normal mi nasıl bir muayene süreci beni bekliyor kalp atışı duyulur mu

Kızlar merhaba beta hcg sonucum 9200 çıktı muhtemel 5 haftalık dendi sizce normal mi nasıl bir muayene süreci beni bekliyor kalp atışı duyulur mu
Artışınız çok iyi ama biraz fazla gibi benim 5 haftalıkken 6400 dü Max 7200 gibi bekleniyor diye biliyorum çoklu gebelik olma ihtimali var mı ? Eğer yoksa da artışınız çok iyi kalp atışının beta hcg ile ilgisi yok 5. Haftada keseyi 6. Haftada bebek ve kalp atışı görürsünüz eğer rahminiz tersse bunu vajinal usg ile görürsünüz atış göremezsenizde endişelenmeyin 9. Haftaya kadar kalp atışı bekleniyor sağlıkla gelsin inşallah 🌸

Çok güzel değer. Yüksek çıkmasına takılma hcg dalgalı bir hormon ikizlikle hcg nin genelde alakası olmuyor :) şuan gitseniz kese görülür yaklaşık bir hafta kadar sonra da kalp atışı duyarsınız inşallah. 8.haftaya kadar da duyulmayabilir normaldir duyamazsan da tedirgin olma

Çok güzel değer. Yüksek çıkmasına takılma hcg dalgalı bir hormon ikizlikle hcg nin genelde alakası olmuyor :) şuan gitseniz kese görülür yaklaşık bir hafta kadar sonra da kalp atışı duyarsınız inşallah. 8.haftaya kadar da duyulmayabilir normaldir duyamazsan da tedirgin olma
Teşekkürler ilk muayenede karından ultrason ile kalp atışını duyduk 6 haftalik

Back
X