ya cevabın için çok teşekkür ederim. anladığım kadarıyla sen hamilesin adına çok sevindim :)) seninle kendimi kıyaslarsam sanırım ben çok erken yaptırmışım testi :/Benim son adet tarihim 16 temmuzdu. Kan testini de 6 agustosta yaptim. 8.45 cikti. Kani oglen 13de verdim. 16 da sonuc cikinca acil doktoru kadin dogumu aradi. Negatif sayilir mi diye. Cubku ona gore ilac yazacakti. Kadin dogum da bi test daha yaptirin dedi. 17de 2.testi oldum o zaman da 10.4p cikmisti. Yani adetin ilk gununden itibaren 3 hafta sonra kanda cikiyor gec dollenme olmadiysa
Allah inşallah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. Nacizade tavsiyem adet gününden önce ne gebelik testi nede kan testi yaptırın. 10 günde kan testi de sağlıklı çıkmaz. Çok yeniymişsiniz zaten. Vaktiniz var. Keyfinize bakın. Sitres bu işin en büyük düşmanıMerhaba ben siteye yeni üye oldum ve sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Yeni evliyiz ilk defa çocuk için bir birliktelik yaşadık normalde ayın 4ü 5i gibi regl olurum. Ama ben dün yani 27 ağustosta kan testi yaptım ve sonucunu bir görselle göstereceğim sizlere. En doğru sonuç için regl dönemini mi beklemek gerekiyordu? Daha önce hiç bu testi yaptırmadım bir bilgim yok ama hamile değilim bu sonuca bakarsak acaba erken mi yaptırdım? Ayrıca ilişkiye 17.08 tarihinde girmiştik yani üzerinden daha 10 gün geçmiş testi yaptırdığımdaEki Görüntüle 2907713
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve önerileriniz için. Dikkat edeceğim söylediklerinize, çok kafaya takmıştım söyledikleriniz beni rahatlattıAllah inşallah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. Nacizade tavsiyem adet gününden önce ne gebelik testi nede kan testi yaptırın. 10 günde kan testi de sağlıklı çıkmaz. Çok yeniymişsiniz zaten. Vaktiniz var. Keyfinize bakın. Sitres bu işin en büyük düşmanı
Bir de erken öğrenmek iyice sitrese sokuyor. Ben adet gününde öğrendim 4 haftalıktı sonra yok kese göründü mü yok kalp attı mo günler geçmiyor. Herşey gününde olsunçok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve önerileriniz için. Dikkat edeceğim söylediklerinize, çok kafaya takmıştım söyledikleriniz beni rahatlattı
biz de illa ilk yaptığımızda olsun demedik ama insan çok merak ediyor, cidden stres oluyormuş çok tatlısınız desteğiniz için teşekkür ederimBir de erken öğrenmek iyice sitrese sokuyor. Ben adet gününde öğrendim 4 haftalıktı sonra yok kese göründü mü yok kalp attı mo günler geçmiyor. Herşey gününde olsun
Bence testi bir defa daha tekrarlayın adetiniz geciktikten sonraMerhaba ben siteye yeni üye oldum ve sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Yeni evliyiz ilk defa çocuk için bir birliktelik yaşadık normalde ayın 4ü 5i gibi regl olurum. Ama ben dün yani 27 ağustosta kan testi yaptım ve sonucunu bir görselle göstereceğim sizlere. En doğru sonuç için regl dönemini mi beklemek gerekiyordu? Daha önce hiç bu testi yaptırmadım bir bilgim yok ama hamile değilim bu sonuca bakarsak acaba erken mi yaptırdım? Ayrıca ilişkiye 17.08 tarihinde girmiştik yani üzerinden daha 10 gün geçmiş testi yaptırdığımdaEki Görüntüle 2907713
Meraba cnm. Benimde bu ay 2.30 çıkmıştı kan değerim ama gebelik yokmuş malesef şuan zaten varsada 1 hafta geçmiş üzerinden çıkmaz testlerde diye düşünüyorum ilişkinin üzerinden en az 10 gün geçmesi lazım. Benimde 2 buçuk cm çikolata kistim var 11 aydır bende düşünüyorum 2. Gebeliği ama olmadı bende çikolata kisti ne bağladım artık sorunuMerhabalar ben 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum Şubat 2021 de 8,7 cm büyüklüğünde çikolata kisti ameliyatı oldum daha sonra kistler küçük küçük yeniledi ve hamilelik yaşamadım bu ay rahim filmi çekildim hormon testi kan testi verdim herşey yolunda dedi doktor eşimde de bende de hiçbir sorun olmadığını ameliyattan dolayı yumurta rezervlerimin zarar gördüğünü söyledi (gittiğim 3.doktor rahim filmi istedi). Son ilişkinin üzerinden 1 hafta geçti ve 5 gündür mide bulantısı koku hassasiyeti çekiyorum bugün kan testi verdim acaba mı diye her zaman < 2 çıkıp yanda referans değerleri çıkardı bu defa << 2 çıktı ve referans değerleri çıkmadı bu ne demek bilen yardımcı olabilecek olan var mi
Çikolata kistinin küçük de olsa bi etkisi var ama galiba psikoloji herşeyden önemli ben onca doktor tedavi derken yok heralde çocuğum olmayacak benim moduna girmiştim ama hiçbir sorunum yokmuş artık kendimi bunun için üzmeden yaşamaya çalışacam çok zor isteyince düşünmeden duramıyor insan ama..Meraba cnm. Benimde bu ay 2.30 çıkmıştı kan değerim ama gebelik yokmuş malesef şuan zaten varsada 1 hafta geçmiş üzerinden çıkmaz testlerde diye düşünüyorum ilişkinin üzerinden en az 10 gün geçmesi lazım. Benimde 2 buçuk cm çikolata kistim var 11 aydır bende düşünüyorum 2. Gebeliği ama olmadı bende çikolata kisti ne bağladım artık sorunu
Aynen öyle bı sorun olduğunu duyunca daha çok takılıyoruz olmicak demekki diye oda bizi iyice yipratiyo ve engel oluyo. Rabbim İnsallah tez vakitte dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin içlerinde bizedeÇikolata kistinin küçük de olsa bi etkisi var ama galiba psikoloji herşeyden önemli ben onca doktor tedavi derken yok heralde çocuğum olmayacak benim moduna girmiştim ama hiçbir sorunum yokmuş artık kendimi bunun için üzmeden yaşamaya çalışacam çok zor isteyince düşünmeden duramıyor insan ama..
Amin isteyen herkese sağlıkla nasip etsinAynen öyle bı sorun olduğunu duyunca daha çok takılıyoruz olmicak demekki diye oda bizi iyice yipratiyo ve engel oluyo. Rabbim İnsallah tez vakitte dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin içlerinde bizede
7 kasımda ilişki oldu bugun 7 aralıkta tam bir ay oldu kan testı 1.20 gec döllenme olsa da cıkar mıydı acaba?Benim son adet tarihim 16 temmuzdu. Kan testini de 6 agustosta yaptim. 8.45 cikti. Kani oglen 13de verdim. 16 da sonuc cikinca acil doktoru kadin dogumu aradi. Negatif sayilir mi diye. Cubku ona gore ilac yazacakti. Kadin dogum da bi test daha yaptirin dedi. 17de 2.testi oldum o zaman da 10.4p cikmisti. Yani adetin ilk gununden itibaren 3 hafta sonra kanda cikiyor gec dollenme olmadiysa
Coktan cıkardı canım. 7 kasımda ki iliskinin kana yansıması bu kadar uzun sürmez. 7-8 günde rahme yerleşiyor zaten7 kasımda ilişki oldu bugun 7 aralıkta tam bir ay oldu kan testı 1.20 gec döllenme olsa da cıkar mıydı acaba?
Tesekkur ederim kuzumCoktan cıkardı canım. 7 kasımda ki iliskinin kana yansıması bu kadar uzun sürmez. 7-8 günde rahme yerleşiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?