Beta hcg sıfırlanmış mi acaba ..?

fatosburhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
72
15
3
Bugün değerlerim sıfırlandimi diye baktım kaset test denedim direk tek çizgi ve belirgin şekilde çıktı mutlu oldum en azından 50 gün süren varmış benim 34 ncu gündeyim ve mide bulantısı yaşadım sağlık ocağına gittim tansiyun baktılar ve takipe aldılar acaba adet ne zaman olurum çok istiyorum olmayi en azında. Tam sıfırlanmış olur değerlerim siz ne zaman oldunuz hanımlar ilk gebeligim diye sürekli herseyi merak ediyorum

şimdi siz tam olarak ne sormak istediniz

İnşallah gecikmeden kolaylıkla atlatabilirsiniz benim ilk olurken çok fazla ağrım oldu kişiden kişiye değişir ama 60 günü bulursa gidin ilaç yazdırın sonrası sıkıntı

Ya kıyamam baya ugrasmisin ama gebelik istiyruusan sadece 24 saat bile yeterli dayanbiliyursan 2 gun icinde tekrar ver yükselme varsa olur ama belirti arama belirti 5 haftdaba sonra gösterir benimkisi öyle oldu çok hızlı hızlı beta artı 360 la öğrendim 1 gün arayla 460 oldu ama düşük oldu 12 hafta da

Zaten testi ayın 11 inde vermiştim bi hafta geçsin diye bekliyorum çarşamba günü tekrar vericem tabi bu süreçte içim içimi yiyor sormak istedim o yüzden Allahım hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin isteyen herkese inşallah canım

Artış varsa belli olurdu ki yarın verseniz bile sonucunuz çıkınca bizde haber verinamin inşallah banada nasıp olur isteyenlere herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…