Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ettim şimdiye kadar öğrenmiş olmanız gerekiyor ikiz miBenim de gecen çarşamba 255 cuma kan verdim 743.Acaba ikiz olabilir mi cmts günü doktora gideceğim hayırlısı ama çok isterdimm
Henuz belli değilMerak ettim şimdiye kadar öğrenmiş olmanız gerekiyor ikiz mi
6. Hafta degilmisiniz ben 5 haftalikken ogrendim ikiz olduklarini hala tek keseyse o oyle devam eder ozamanHenuz belli değil
Teşekkür ederim canım dün doktora gittim tek kese göründü zaten ama yine de doktorun değerimi yüksek buldu iki hafta sonra kalp atışını dinlemek için gideceğiz o zaman belli olur belkiBen artık inanmıyorum canım artışla ikiz ilişkisine benim tek oğluma hamileyken daha yüksekti gebelik testi bile silik cıktı adet günüm 3 gün geçince
Evet canım aynı benimde öyle oldu tek anlama bence rüya ve arada Farklı yerlerde benzeyen ağrılarBeta ile gebeliğin çoğul mu tekil mi anlaşılmıyor. Benim de düşüktü ve 2 katı şeklinde gidiyordu. Ama ikiz.. Hatta üç kese vardı en başta biri boş çıktı. Ama artışı normal gebelik gibiydi.
Her gün 2 katına çıkıyormuş benim doktordan öğtrndiğime göre sanmıyorum o nedenleMerhaba arkadaslar sat 2 mart ben 28 martta yani tekrara adet olmam gereken tarihde test yapdim ve betahcg 197 cikdi 2 gun sonra tekrar yapdirdim 600 cikdi sizce ikizmidir.