İkiz mi acababenimde böyleydi sonuç ikizlerim 13 aylık:) hayırlı olsun simdiden
Kese gözükür müYüksek olması iyi birşey, iki günde 2'ye katlamış korkacak hiçbirşey yok. 3-4 gün içinde doktora gidin vajinal ultrasonla keseyi görebilirsiniz muhtemelen. Hayırlı olsun
Hesaba göre 4 gün sonra 3000'lerde olur değeriniz. Ben 2500'lerdeyken görmüştümKese gözükür mü
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHesaba göre 4 gün sonra 3000'lerde olur değeriniz. Ben 2500'lerdeyken görmüştümSağlıkla ilerlesin ve kucağınızda olsun inşallah
Kızlar beta yaptırdım 318,7 çıktı iki gün sonrada 783,86 çıktı bu kadar yüksek olması normal mı henüz doktora gitmedim korkuyorum
Şimdiye kadar kimsede böle birden yüksek oldugunu görmedim tedirgin oldumGayet normal ne ıcın korkuyorsn ıkı gunde ıkı katı artıyo bosuna stres yapma bebişi üzme düşmesi kotu cıkması degıl
Şimdiye kadar kimsede böle birden yüksek oldugunu görmedim tedirgin oldum
Gayet guzel cnm benım 8 gun 118 10gun 380 14 gun 1600 den yuksektı
Ikız dogum yapmadım ama ıkız başlayıp tek bebekle sonuclandı
Rabbim isteyen herkese nasip etsinGozun aydın canım bızlerede bekleyenlerede dua et
Neden ikiz yapamadınızGayet guzel cnm benım 8 gun 118 10gun 380 14 gun 1600 den yuksektı
Ikız dogum yapmadım ama ıkız başlayıp tek bebekle sonuclandı
Kendı kendıne tek e dustuNeden ikiz yapamadınız
Hayır cnm transferın 8 gunuAdetın sekızıncı gunumu
Bende yarın gidicem inşşallah bi sorun çıkmazKendı kendıne tek e dustu
11 hafta kucuk bı kanamayla bebek gelısmedı zaten
Bence ikiz gibi baya yuksek cunku benimde Transferin 10.gunu 315 12.gunu 755 14.gunu 1825 çıkmıştı benim kese görmeye çağırdı 5 gün sonra 2 kese görmüştük cok sukur rabbimeİkiz mi acaba
Şuan kaç haflalıksınızTransferin 10.gunu 315 12.gunu 755 14.gunu 1825 çıkmıştı benim kese görmeye çağırdı 5 gün sonra 2 kese gorm
Bence ikiz gibi baya yuksek cunku benimde Transferin 10.gunu 315 12.gunu 755 14.gunu 1825 çıkmıştı benim kese görmeye çağırdı 5 gün sonra 2 kese görmüştük cok sukur rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?