Çok meraklandım ben biran önce yarın olsaBenim ilk değerim 368di 2 gün sonra 1000 çıkmıştı ve tek gebelik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok meraklandım ben biran önce yarın olsaBenim ilk değerim 368di 2 gün sonra 1000 çıkmıştı ve tek gebelik![]()
Ben doğurdum canım 13 aylık oldularŞuan kaç haflalıksınız
Ay maşallahBen doğurdum canım 13 aylık oldular
Saolasin canimAy maşallah![]()
Niye korkuyosun ki çok yüksek degil hemYa ben cok korkuyorum benim degerim 13.311 cikti ama 5 ekimde olmustum en son regl hep cok gecikir diye hic ihtimal vermedim. Dun hastanede bu sekilde ogrendim cok yuksek cok korkuyorum ama ben![]()
Bilmem on uc bin gibi sonuc beklemiyordum ben yani hani 300 400 gibi degerler okuyinca hepNiye korkuyosun ki çok yüksek degil hem
İkizde olabilir bi gitseydin doktoraBilmem on uc bin gibi sonuc beklemiyordum ben yani hani 300 400 gibi degerler okuyinca hep
İkizde olabilir bi gitseydin doktora
İkiz olabilirKızlar benm de gecen haftalarda cuma günü 358 Di sonra pazartesi 1360 oldu normal mı artiş iki günde bu değer
Doktor dedik ilk kan değerini vermeden ultrason da bakalım ama daha çok küçük 4 aylık dedim görünmeye bilir dedi ama baktık göründü çok şükür evini kurmuş dedi. Bende hatta bir kese daha varmı falan demiş o da olsa bile o hemen görünmez dedi ikinci kese yaniİkiz olabilir
Degerin yüksekse ikiz olabilirDoktor dedik ilk kan değerini vermeden ultrason da bakalım ama daha çok küçük 4 aylık dedim görünmeye bilir dedi ama baktık göründü çok şükür evini kurmuş dedi. Bende hatta bir kese daha varmı falan demiş o da olsa bile o hemen görünmez dedi ikinci kese yani ☺ acaba ikiz mi ya ☺
Nasip bakalım sonucu yazarım burayaDegerin yüksekse ikiz olabilir![]()
Bata kaç gün kala ya da ne kadar gecikince yaptınız?Kızlar beta yaptırdım 318,7 çıktı iki gün sonrada 783,86 çıktı bu kadar yüksek olması normal mı henüz doktora gitmedim korkuyorum
Tamam canımNasip bakalım sonucu yazarım buraya![]()
Zor geçiyo dimi günler benimde geçmek bilmediBenim daha 8 gün var test gününe kadar![]()