Beta-hcg sonuçları

Merhaba hanımlar
Bildiğim kadarıyla 2 günde 2-3 kat artması normal olan o yüzden gün aşırı yapılıp karşılaştırılıyo değerler aslında.

Hanımlar 3. Gün embriyosu taze transfer. 10 gün önce transfer oldum. Doktor 13. Gün test yap demişti ben dayanamadım dün yani 9. Gün yaptım. 29,4 çıktı. Doktora gönderdim tebrikler hamilesin haftaya Cuma’ya kontrole gel dedi. Tekrarla filan demedi testi. Ama tabii ben Cumartesi tekrarlıycam. Korkuyorum ya düşerse :( sizce sonuç nasıl

Hanımlar 3. Gün embriyosu taze transfer. 10 gün önce transfer oldum. Doktor 13. Gün test yap demişti ben dayanamadım dün yani 9. Gün yaptım. 29,4 çıktı. Doktora gönderdim tebrikler hamilesin haftaya Cuma’ya kontrole gel dedi. Tekrarla filan demedi testi. Ama tabii ben Cumartesi tekrarlıycam. Korkuyorum ya düşerse :KK43: sizce sonuç nasıl
Sonuç normal iki günde bir artıyo yarında yaptıra bilirsin

Hanımlar 3. Gün embriyosu taze transfer. 10 gün önce transfer oldum. Doktor 13. Gün test yap demişti ben dayanamadım dün yani 9. Gün yaptım. 29,4 çıktı. Doktora gönderdim tebrikler hamilesin haftaya Cuma’ya kontrole gel dedi. Tekrarla filan demedi testi. Ama tabii ben Cumartesi tekrarlıycam. Korkuyorum ya düşerse :KK43: sizce sonuç nasıl
Ya kuzum günlerdir senden bir haber görmeyi bekliyordum inanki. Nasıl sevindim anlatamam Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah. Çok stresliydin bak güzel sonuç çıktı ve inşallah böyle devam edecek💜

Ya kuzum günlerdir senden bir haber görmeyi bekliyordum inanki. Nasıl sevindim anlatamam Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah. Çok stresliydin bak güzel sonuç çıktı ve inşallah böyle devam edecek💜

Ay canım benim ben hala inanamıyorum. O yüzden paylaşmadım. Şaka gibi geliyor hala. Değerin yükselmesi gerekiyormuş 2 katı. Testi tekrarladıktan sonra belirtileri vs yazıp konu açacaktım. 😊Allah sana daha güzellerini yaşatsın inşallah. ❤️ Kim istiyorsa kim arıyorsa benim yaşadığım mutluluğun iki katını yaşasın inşallah❤️

Ay canım benim ben hala inanamıyorum. O yüzden paylaşmadım. Şaka gibi geliyor hala. Değerin yükselmesi gerekiyormuş 2 katı. Testi tekrarladıktan sonra belirtileri vs yazıp konu açacaktım. 😊Allah sana daha güzellerini yaşatsın inşallah. ❤ Kim istiyorsa kim arıyorsa benim yaşadığım mutluluğun iki katını yaşasın inşallah❤
Amiin🤗 Testi tekrarlayınca sen yine ac konuyu ayrıntılı olarak paylaşırsın inşallah. Sen benim umudum oldun gerçekten 🤗💜 o yüzden o kadar sevindim ki Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah değerlerin 2 katlar😍

Amiin🤗 Testi tekrarlayınca sen yine ac konuyu ayrıntılı olarak paylaşırsın inşallah. Sen benim umudum oldun gerçekten 🤗💜 o yüzden o kadar sevindim ki Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah değerlerin 2 katlar😍

Canım benim ben o kadar umutsuzdum ki belli etmiyordum ama testi bile kesin çıkmayacak diye yaptırdım. Ama çok şükür pozitif. :) Doktorların şu sperm azlığı vs konusunda olumsuz konuşmalarına hiç aldırma bizim moralimizi çok bozdular ama ben hep inandım. Sende inan umudunu kaybetme inşallah ilk denemede şıp diye tutar ❤️ Şu Cuma günü bana,sana tüm isteyenlere bebeğini kucağına almayı nasıp etsin ❤️ Test sonucu çıkıncaya akşama detaylı hangi ilaçları kullandık neler yaptım belirtiler neydi hepsini yazıcam akşam soruları da cevaplıycam.

tüp bebek değil ama bende aşılama ile gebeyim. ilk sonucum 27 çıkmıştı iki gün sonra da 66. umutsuzluğa kapılmayın sakın :)
Ay darısı basıma böyle umutlu konusunca biri çok mutlu oluyorum :) sabredemiyorum galiba yaptırcam ben bugün testi :)

Ay darısı basıma böyle umutlu konusunca biri çok mutlu oluyorum :) sabredemiyorum galiba yaptırcam ben bugün testi :)

Tam 48 saati beklemenizi tavsiye ederim. Sonra kese için sonrada kalp atısı icin sabırsızlanıcaksınız zaten. bırakın hepsine biraz sabır kalsın :)))

Tam 48 saati beklemenizi tavsiye ederim. Sonra kese için sonrada kalp atısı icin sabırsızlanıcaksınız zaten. bırakın hepsine biraz sabır kalsın :)))
Çarşamba günü saat 15te vermiştim testi bugünde 16 da vercem tam 48 saati bekliycem 😃

Back
X