BETA hcg sonuçlarım

Arkadaş lar lütfen bana cvp verin aşılama yaptırdım 12.gün test yaptırdım 648.8 çıkmış değer sizce nasil

Canım umarım öylesindir. Ben aşılama ile ilgili bilgili değilim ancak değer olarak öylesin diye düşünüyorum. Ama aşılama ve tüp biraz farklı tabi. Bilgisi olan birileri mutlaka cevaplandırır sanıyorum.

Ay bi sorun olmaz inş farlı yaziliyo olabilir diyede düşünüyorum bilenler cvp verirse sevinirim

Merhaba. Aranıza ben de yeni katıldım. Geçen hafta beta hcg değerim 1276 iken keseyi doktorum göremedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdığında küçücük keseyi gördük. Endişelenme. Değer 1500 üzerinde olunca illa gözükecek diye Bi şart yok

Ağrı kanama yok. Kese rahim içinde ama altta girişte demişti. Bakalım çarşamba gideceğim. Şimdiden ümitlenmek de istemiyorum. Umarım hayırlı olur. Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Moral buldum. Gelişmeleri bildiririm buradan.

Aynen merak icinde bekliyorum.haberlerini
hayirlisi olsun insAllah

Merhaba. Aranıza ben de yeni katıldım. Geçen hafta beta hcg değerim 1276 iken keseyi doktorum göremedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdığında küçücük keseyi gördük. Endişelenme. Değer 1500 üzerinde olunca illa gözükecek diye Bi şart yok

İnşallah dediğin gibidir. Böyle yazdıklarınızı okuyunca içimdeki heyecan kıpırtı daha da artıyor. Benim artışlarım; 1035, 1630, 2230. Bugün henüz yaptırmadım, düşünmüyorum da. Drlar 1500-2000 arası görünmesi gerekirdi dediler. Benim hem artış yavaş hemde keseyi göremedikleri için dış gebelik dediler. Ama diğer dr direk kese rahim içinde ben gördümama rahim girişinde dedi. Düşük olabilir takip edelim dedi.

Herşeyin hayırlısı inşallah. Her ne kadar hamile olduğumu düşünmek mutlu etsede diğer ihtimali de aklımdan çıkarmıyorum. Herşey olabilir.

Kuzum içini gerçekten ferah tut. 1 doktorun dediğine de hemen inanma. Başka doktorların da görüşlerini al. Benim de beta hcg değerim fazlayken kesem geç ve küçük göründü. Kalp atışı için 10 gün sonra tekrar çağırdı. Çok okuma çok da araştırma. Kötü örneklerle kalbini karartma. Herşeyi akışına bırak. Hakkı'mızda hayırlısı neyse o olsun.

Son düzenleme:
Kizlar moralim cok bozuk pazar gunu beta degerim 206 cikmisti ve hamile oldugmu ogrenmistim bugun tekrar tahlil yaptim bu sefer degerim 149 dusmus ve doktorun dedigi sen yeni gebesin dusmesi normal 2 hafta sonra gel bebegi ultrasonla gorucez sizce degerin dusmesi kotuye isaretmi :(

benim ilk sonucum 1035 çıkmıştı sanırım sonra 1620 olması lazımm normal olabilir çünkü ben doğurdum ... olmayabilirde bilinmez her hamilelik kendine özgü

Canım ben de dış gebelik geçirdim ama benim dr. dış gebelikte değerin dalgalı seyrettiğini yani bir yükselip bir düşüyor sonra tekrar az olarak yükseliyorsa biz buna dış gebelik diyoruz demişti sende hiç düşmemiş.Kanama,lekelenme ve çok ağrılarım vardı sen de bunlarda yokmuş. Bana kesin dış gebelik teşhisini koymuştu ilk olarak da iğne tedavisi uygulamıştı ilk etki etmeyip düşmeyince kürtaj yaptı kürtaj sonrasında bebeğin kesin olarak tüpde olduğunu söyledi ve ikinci iğne tedavimde değerlerim düşerek sıfırlanmıştı eğer ikinci iğne tedavisinde düşmeseydi öylelikle laparoskopi yapacaktı ama çok şükür ki buna gerek kalmadı.Ben bir kaç kişiden duymuştum bazen bebek rahim içinde değilde rahim çevresinde olup sonradan rahme düşebiliyormuş ondan dolayı az yükseliyormuş.Belki seninki de böyle bişeydir.Canını sıkma İnşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde seninle olur

Sakinnnn dinleme derim onlari
AYNIIII sey benim basima geldi..
kan degerim yukseliyodu ama 2 katina cikmiyodu azar azar yukseliyodu anlam veremedi doktor ultrasona soltuu.. keseyi goremedigi halde dis gebelikte gormemisti ama hemen ameliyat dedii.
tupun felan bile alinir dedi neye ugradigimi sadirdim ne agrim vardi ne siziim gayette iyiydim.. yapma istemiyorum dedm. KAN Degerlerini kontrol edicez dusurcez dedi .. istemedim.. gittim baska doktora 2 gün sonra keseyi gorduu.. dis gebelik varmi dedim yok dedi..
sadece kese asagida dedi dusme tehlikesi var dedi.. tekrar ultrasona cagirdi.. birdahaki kontrolum 1 hafta sonraydi.. ve kese olmasi gereken yerdeydi asagida felanda degildi duzelmistii..
suanda 11 haftalik hamileyim.. eger biraksaydim basinda dis gebelik diye dusurecektler ama izin vermedim
Lütfen bana da yardımcı olun.sat 24 eylül. 28 ekimde beta hcg 117 çıktı.4 kasımda 607.bugün da 1200.ama kese hala yok.hem karından hem rahimden baktı ultrasonda gözükmüyor.dış gebeliğe benziyor.2 gün sonra tekrar kan testi yapalım dedi.aklım basımda değil.nasıl dayanıcam 2 gün bilmiyorum.

Lütfen bana da yardımcı olun.sat 24 eylül. 28 ekimde beta hcg 117 çıktı.4 kasımda 607.bugün da 1200.ama kese hala yok.hem karından hem rahimden baktı ultrasonda gözükmüyor.dış gebeliğe benziyor.2 gün sonra tekrar kan testi yapalım dedi.aklım basımda değil.nasıl dayanıcam 2 gün bilmiyorum.

Bildigim.kadariyla 2000 e kadar gozukmiye bilir.. benim 2289 ken gozukmustu.. hemde alltan baktigi halde..

Ama hcg artış değerleri de az dedi ?normalde iki katı artması gerekmiyor mu? Bütün gece uyumadım :KK43:

Benimdr hic bir zaman iki katina cikmadi..
iki gun icinde 36 dan 40 a cikti sadece 4 sayi sonrasindada hic iki.katina cikmadi..

Kimyasal ve dis gebelik dediler ama 14 haftalik olduk cok sukur

Kızlar benim adetim 5 gün gecikti goguslerimde ağrı var dokunamiyorum ayrıca sırt ve bel agrimda var bugün kan testi yaptirdim sonuç 3.36 çıktı hamilemiyim acaba acil yardimci olurmusunuz

Back
X