Beta hcg sonucu ve artışı

sevincerpolt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
456
140
33
32
Slm kızlar ben bu ayın 12 sinde ilk evde test yaptım pozitif sonucu adlım adetim 3 gün gecikmişti. O akşam kan berdim be betahcg değerim 316.1 di aradan 2 gün sonra evde test yaptım o dah koyu çıktı dierinden. Ve kan verdim tekrar btahcg değerim 927.2 çıktı siZce nasıl?

Darısı bnm başıma..
Okuduğm arastrdgm kadaryla güzel bi snuö bu kdar artnası

Cok guzel... Boyle olmasi da gerekiyo zaten,, hersey yolunda demek bu.

Saol kızlar ama kesem görünmedi doktora sordum değern daha düşük yeni bi gebelik görünmez dedi karnımdan baktı inanın o anki heycan başka bşyde yaşamadım görünmüyor henüz deyince çok kötü oldum kaç haftada görülür acaba

Canım merhaba ultrasonda kesenin görünmesi için değerin 5000 civarı olması gerekiyor korkma yani dün bende gittim bende göremedim :)
bende korktum bi ateş bastı beni orda ağlamak istedim bi tuhaf dıygular yaşadım yani Ama normal olduğunu öğrendim sen kaç haftalıksın

bende korktum bi ateş bastı beni orda ağlamak istedim bi tuhaf dıygular yaşadım yani Ama normal olduğunu öğrendim sen kaç haftalıksın
Bende daha 4+4dum canım daha çok yeni hcg deg erim dün 1036 çıktı artış için pazartesi tekrar gideceğim umarım sağlıkla artar hepimizinki

Bende daha 4+4dum canım daha çok yeni hcg deg erim dün 1036 çıktı artış için pazartesi tekrar gideceğim umarım sağlıkla artar hepimizinki
Amin cnm inş bide günü nasıl ayarlanıyor benm adet günüme göre senle aynıyım Ama doktor ilk sonuçta 3 haftalık demişti doktorun dediğimi doğru oluyor nasıl hesaplayacağım

Amin cnm inş bide günü nasıl ayarlanıyor benm adet günüme göre senle aynıyım Ama doktor ilk sonuçta 3 haftalık demişti doktorun dediğimi doğru oluyor nasıl hesaplayacağım
Canım bana dün son adet tarihimi sordu 15 marttı daha 4+3sun keseyi göremeyiz dedi baktı göremedik zaten. son adet tarihine göre söyledi benim doktorum haftasını sen adet tarihin den önce mi.öğrendin gebeligini

Canım bana dün son adet tarihimi sordu 15 marttı daha 4+3sun keseyi göremeyiz dedi baktı göremedik zaten. son adet tarihine göre söyledi benim doktorum haftasını sen adet tarihin den önce mi.öğrendin gebeligini
Aaaaaaa benmde 15 marttı adet tarihim Ama bende kist vardı mart atında ben 2 sefer adet oldum bi 2 sinde oldum en son 15. İnde oldum bu ayın 4 ünde kist için konturole gittim kistim küçülmştü sonrada bu ay 9 unea adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün geçti evde test yaptım önce o gün akşamda hastanede kan verdim

Senin durum biraz karışıkmış canım ya 2 kere adet olduğundan dolayı belki doktor 3 haftalık demiş olabilir ama.ne güzel birşey olmuş senin için hem kıstın gitmiş hem.bebiş gelmiş maşallah :)

Senin durum biraz karışıkmış canım ya 2 kere adet olduğundan dolayı belki doktor 3 haftalık demiş olabilir ama.ne güzel birşey olmuş senin için hem kıstın gitmiş hem.bebiş gelmiş maşallah :)
Evt zaten beklemedim zamnda oldu daha önceden istekliydim baya üstüne düşğyordum fln yok olmuyodu bu ayda beklemiyordum ben dier ay 2 kere adet oldumca bu ay normal dedim geç gelemsi arkadaş illa test yap dedi yaptım hemn çıktı 2 gün sonrada yaptım o daha koyu çıktı akşamınada kanda baktırdım doktor öle dedi 3 haftalık diye yani adetimn bitis tarinden sayarsak anca denk geliyo

İnşallah güzel gelişir canım bebeğin artışında gayet iyi bence olması gerektiği gibi artmış bir daha ne zaman gideceksin artış için

İnşallah güzel gelişir canım bebeğin artışında gayet iyi bence olması gerektiği gibi artmış bir daha ne zaman gideceksin artış için
ben daha kendime hastane seçmemiştiö daha yeni olduğu için yarın doktora sonucu göstercem ama bu ayın 20 sine başka hastaneden randavu aldım ankarada yaşıyorum zekai tahir Doğum hastanesi orası ordan başlayıp doğuma kadr gidiyim diyorum bide o gün gidecem bakalım ne yapacaklar

İnşallah güzel çıkar sonuçların canım

Kac gun arayla o beta hcg testini verdiniz önemli olan o her 2 günde bir beta hcg degerinin yükselmesi lazım 2 kat hemde eger bu şekilde giderse doktor sizden bi test daha isticek emin olabilmek için ve daha sonrasinda 10 gün sonra gel dicektir muhtemelen kesen oluşmuş mu diye bakicaklar geçmiş olsun

İlk ayın 12 sinde verdim 316.1 çıkmıştı en son da 15 de verdim 927.2 çıktı uygunmu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…