Beta hcg sonucu ve artışı

Güzel yükselmiş doktor zaten dicektir bana da 3 kere test yapmami istemişlerdi ben adet gecikmeden 1 hafta önce gitmiştim şüpheli demisti var da diyemem yokda dedi sonra gittiğimde hamile olduğumu tamamen öğrendim cok şükür

Kaç haftalıksın peki. Bende korkmuştu sonuç iyi deil diye daha kese görülmez dedi bana

Suan 6 haftalık hamileyim ayin 11 inde gittim bebek de gözükmüyordu kalp atisi da yoktu zaten gozukmemesi normalmis sonra hafif cok hafif bi lekelenmem oldu korktum doktora gittim kese altinda hafif bi kanaman var demişti bende üzülmüştüm pregostron verdi düşük önleyici yattim dinlendim bel agrim oluyordu çok megerse kanamadan değilmiş bugün gittim kalp atisini duydum cok güzel bi duygu dilerim sende duyarsin

Hayir 2 kat yukseliyorsa beta hcgn gayet iyi maşallah kesen büyüyor şuan senin normalde bakarsan bebegin kalp atisi 5 haftalikken atmasi lazim ama benim 6 haftalik daha yeni çocuk minnacik bisi zaten mercimek tanesi kadar kalp atisi duyuluyor ama bu cok ilginc bisi duyunca anlicaksin agir kaldirma kendini yormadan is yap maydonoz yeme kesinlikle

Banda kese henüz görünmez dedi doktor bende kötğ olmuştum neden görğnmüyor diye kan ver bakalım dedi sonuç 927.2 çıktı ilk gittimde 3 haftalıksın demişti doktor bana

Ovv daha cok küçük gözükmez kesende anca 4.5 5 haftalikken anca büyür belli olur endise etme Allahin izniyle kasik agrilarin olucak bel agrilarin olucak her akşam yatmadan 2 tane ceviz ye findik ye bol bol bulantilarin baslarsa muz ye

Doktor folik asit baslatti mi sana ? Onuda bi sor gidersen oyle bisi kullanmama gerek var mi diye folik asit ilac değil yil boyunca yiyemedigin yesil sebzeler ve balik tarzi vitaminleri iceren bi hap ama doktoruna sor onerirse iç

Yok
Doktor folik asit baslatti mi sana ? Onuda bi sor gidersen oyle bisi kullanmama gerek var mi diye folik asit ilac değil yil boyunca yiyemedigin yesil sebzeler ve balik tarzi vitaminleri iceren bi hap ama doktoruna sor onerirse iç
yok henüz vermedi ama sorarım yarın sonucumu alacam o doktor yerine başkası bakarmı bilmiyorum bakmasada ayın 20 sine büyük hastanesen randavu aldım artık ordan başlayım inş doğuma kadr gitsin diye. Kasık ağrım oluyo bazen henüz mide bulantım başlamdı benim

Benim sadece sabahlari midem bulaniyor ama hic kusmadim 7 haftadan sonra başlar diyorlar ama ilk hamileligim insallah mide bulantimiz olmadan geçer .kasik agrin cok normal asiri derecede olmadikca ve kanaman olmadikca suan kesen büyüyor ondan sürekli agrilarin olucak agir kaldirma biyere bisi koyarken bacaklarini kir o sekilde koycagini yere koy bol su iç bu bebegin kesesinin oluşumu icin gayet iyi olur akintin artabilir cisinde koku olabilir ve biyere uzanma kesinlikle camasir aşarken falan

Evt akıntım fazla gerçekten hatta bazen kanmı geldiki diyorum o şeklde hissediyorum günlük ped kullanıyorum hemn yorulma oluyo bende bi gün evi temzileyim diyorum mutafagı yapsam yetr diyorum sonra yoruluyorum hemn önceden bütğn evi temzilerdi m başladımmı bide merdiveni çıkarken nesef nefese kalıyorum sanki bunlarda normal mi 8 ay önce guatr ameliyatı oldum ilaç kullanıyorum onun içinde yarın gidicem kontrole

Ondan da olabilir ama şuan kese büyüdükçe diyaframina bas ki yapıyor bu yüzden kalbin sıkışıyor gibi nefes alamiyormus gibi hissetmen normal gegirme oluşur gaz olur midende eksi eksi gegirebilirsin bunlar normal

Uykun gelebilir bir mutfak isi bile yapsan kendini cok yorgun hissedebilirsin cok normal bol su iç akintini kontrol et sürekli kanaman olursa disa vurursa erkenden gorebilir hemen doktora gidersin uyanik ol

Ondan da olabilir ama şuan kese büyüdükçe diyaframina bas ki yapıyor bu yüzden kalbin sıkışıyor gibi nefes alamiyormus gibi hissetmen normal gegirme oluşur gaz olur midende eksi eksi gegirebilirsin bunlar normal
Hımm hayrlısı olsun inş ne diyim başka ama çok sıkntılı süreçmiş yani benm için belkide herkesde olabilir bide ilk gebelik olunca sanırım böle nasıl oldu değerim düştümü yükseldimi fln kese varmı yokmu inş bu zamnalrı atlatabilirz zaten gelişme oldukca yazıcam sorcam 20 sindede gidiyim doktora bakalım o ne diyecek

Mutlaka banada bildir bende senin gibi hissediyordum tam dogum günümde kontrole gittim ve kese altinda hafif bi kanaman var dedi cok korktum düşüyor diye ama hic bisi olmadi ilacimi ictim dikkat ettim ve simdi kalp atis seslerini duydum anne olmak cok farkli bisi mercimek tanesi kadar bi bebeginde kalp atmasi hele o kalp seslerini duymak mucize Allahim sana da nasip etsin dua edicem korkma kendini kasma dediklerimi yap taze maydonoz nane kesinlikle yeme kola icme kahve icme süt ic sabahlari sadece cay ic aksam bence keyif icin bile olsa içme ben oyle yapiyorum onun yerine bol su iç

Ben yedim onalrdan ama 1 sefer nane ve maydanoz çok deil tabi kola da içtim bugun hemde inş bşy olmamıştr artık içmeyim ozamn sür fln içmeye çalışıyorum da bugun içiym dedim biraz içtim bidem bulandı gibi oldu içemedim tamam cnm haber veririm sanada inş hayrlı haberler alırım

Inşallah hayirli haberler alirsin amin.bundan sonra yememege dikkat et cay fazla içme görüşmek uzere

Hayırlı olsun canım

Cnm bugun gittim doktora 3 mm kese görüldü yine kan ver bakalım dedim kan verdim değeriö 4516 çıktı yarın göstercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…