Merhaba arkadaşlar adetime biqün var sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm ve kan verdim sonuç 2.52 çıktı değeri böyle çıkan oldu mu hiç çıktıysa sonucunuz neydi ?
Olmasa bu kadar yüksek çıkmaz deme kanGeç döllenme büyük ihtimalle. 2 gün sonra tekrar kan verin artmışsa kesin hamilesinizdir
Olmasa bu kadar yüksek çıkmaz deme kan
Ayyyy gerçekten mi inşllh öyle olur benimdeBenimde 2.30du 4 gün sonra kan verdiğimde 67 yükselmişti. Bence sizinde yükselecek
Hadi yaaCanım benm Temmuz ayında adet günüme iki gün kala hcy 2 idi sonra adet oldum Sen bekle adet günün geçsin
Evet canım o ay bana da ne olduğunu ben bilmiyorum hcg 2 çıkması da normal degil cunkuHadi yaa
Anladım canım inşllh yükselir değerimEvet canım o ay bana da ne olduğunu ben bilmiyorum hcg 2 çıkması da normal degil cunku
Aaaa gerçekten miBenim adete 4 gun varken 2.61 cıktı iki gün varken 7.2 olmuştu 1. Gecikince 5 e düşmüştü
Belki de yükselir olumsuz düsünmeyinAaaa gerçekten mirabbim inşallh nasip eder isteyen herkese benim aklımdanda kimyasal geçio aslında
Hiç ümidim yk ama inşallahBelki de yükselir olumsuz düsünmeyin
predictor ama başka testleride denedim hepsinde çıktı canım zaten kanda 0 çıkmadı ki 2.52 çıktı yoksada bu kadar yüksek çıkmasıda normal deqil herldHangi marka test
Bi tarafım öyle dio diğer tarafım boşuna ümitlenme dioYukselir canım bence ❤
Canım inşallah gönlüne göre ilerler. Ama yine de çok kaptırma kendini derim. Ben bu ay başında adet günümde bhcg 12 ile öğrendim ama ilerlemedi. Biyokimyasal yaşadım. Ne olur ne olmaz diye çok kapılmadan takip et. Ama inşallah seninki ilerler sağlıklaMerhaba arkadaşlar adetime biqün var sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm ve kan verdim sonuç 2.52 çıktı değeri böyle çıkan oldu mu hiç çıktıysa sonucunuz neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?