Beta HCG sonucu

Esmer kadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
53
13
3
28
Merhaba arkadaşlar 5 AA kalitede 2 adet dondurulmuş embriyo transferimin 10 günü test sonucum nedir sizce

Eklentiler

• IMG_20230113_092755.webp
    11 KB · Görüntüleme: 73
Üzgünüm negatif görünüyor. Hissiyatınızı anlıyorum aynen yaşadım. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

Teşekkür ederim cevabınız için bu 3 denemem di yine olmadı
Bende 3 kez transfer oldum. Onca emek heyecan stres çok zor bu süreç. Vardır herseyde bir hayır. Tevekkül edip mucadelenizden vazgeçmeyin. Rabbim hayır kapıları açsın tez vakitte sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin inşallah bı gün anne olmak bizede nasip olur çok zor heryerim iğneden dolayı mosmor oldu onca emeğim boşuna gitti

Amin inşallah bı gün anne olmak bizede nasip olur çok zor heryerim iğneden dolayı mosmor oldu onca emeğim boşuna gitti
Ben ilk transferimde tutsun diye çok dua etmiştim şöyle hamileyim diye gezebilmeyi istemiştim. Tuttu hamileyim diye gezdim yalnızca 8 hafta. 8 haftalikken düştü kanamayla. Sonrakinde hiç tutmadı zaten. Bi transfer daha oldum bu sefer daha temkinli tabi öyle dillendirmeden hamileliği filan oda erken doğum oldu.. 3 ay kuvezde yatti hic kucagima alamadim. Dualarda ayrıntı ve doğru dua etmek çok önemli tek ki tutsun olsun diye ettigim dualardan çok ders aldım.

Tüp bebek başlı başına zorlu süreç iğneler, hiç durmadan bunyeye basılan hormonlar, o hormonların insanın psikolojisini alt üst etmesi. Üstüne emeklerin hiç olması. Insan yıkılıyor daha da garibi yıkıldığı yerden kalkıp yine mücadele ediyor. Ama nolursa olsun herseyde vakti zamanini bekliyor. Rabbim o sabrı gücü size yeniden versin tekrar mücadele istedigiyle dolsun taşsın içiniz ve bu sefer emeklerinizin karşılığı alın inşallah sağlıkla.

Çok üzüldüm inanın ki ağlayarak okudum mesajinizi inşallah rabbim kucamiza bebek lerimizi almamızı nasip eder benim hiç tutmadı 3de de hiç pozitifi görmedim dediğiniz gibi vardır bunda bı hayır içim yanayana bunu söylemek çok zor ama vardir Rabbim bir bildigi

Rabbım yar ve yardımcınız olsun dualarimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…