Sanırım negatifHayırlı kandiller herkese,
Reglim 6 gün gecikti. Sağlık ocağında kan verdim. Sonucumda değer 0 referans dışı yazıyor. Daha önce kan verdiğimde hep değer normal negatif yazıyordu.
Resimleri ekledim. Bilen var mı? Neden referans dışı yazıyor
Bu sabah verdim . 1 saat önce filan çıktı sonuçSanırım negatif. Testi ne zaman verdiniz ve sonuç ne zaman enabıza düştü acaba?
Anladım teşekkür ederimreferans aralığı 0-5 demek bu ikisi arasında bir sayı olması demektir. Ama eğer beşin üzerinde çıkarsa veya referans aralığının altında çıkarsa bu referans dışı olarak adlandırılır. Sizinde değeriniz 0 çıkmış. Yani gebe değilsiniz.
Ben de sabah 9:20 de verdim. Ancak sonucum hala düşmedi enabıza. Acaba doktordan önce göremeyecek miyim diye düşündüm.Bu sabah verdim . 1 saat önce filan çıktı sonuç
Muhtemelen yakın zamanda vermişsin tahlili henüz sonuç çıkmamış o yüzden 0 gözüküyorHayırlı kandiller herkese,
Reglim 6 gün gecikti. Sağlık ocağında kan verdim. Sonucumda değer 0 referans dışı yazıyor. Daha önce kan verdiğimde hep değer normal negatif yazıyordu.
Resimleri ekledim. Bilen var mı? Neden referans dışı yazıyor
Sonucunuz çıktı mıBen de sabah 9:20 de verdim. Ancak sonucum hala düşmedi enabıza. Acaba doktordan önce göremeyecek miyim diye düşündüm.
Teste gelince canınızı sıkmayın. Nasip değilmiş. İnşallah bir sonraki ay pozitifi görürsünüz ☺
Malesef hala bekliyorumSonucunuz çıktı mı
Allah allah cok geçe kalmışMalesef hala bekliyorum
Artık doktordan yüzyüze öğreneceğim gibi duruyor. Şu kadar saat geçti hala enabıza işlenmemişAllah allah cok geçe kalmış
15.3 çıkmış betam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?