Beta hcg sonucu

Lilakahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
1.514
938
73
33
Hayırlı kandiller herkese,

Reglim 6 gün gecikti. Sağlık ocağında kan verdim. Sonucumda değer 0 referans dışı yazıyor. Daha önce kan verdiğimde hep değer normal negatif yazıyordu.

Resimleri ekledim. Bilen var mı? Neden referans dışı yazıyor

Eklentiler

• 1E61F3FA-380E-49E0-A07E-C40A716EAAD2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 716
  • C5219F74-2527-464D-9D9D-6212D439F75C.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 728
referans aralığı 0-5 demek bu ikisi arasında bir sayı olması demektir. Ama eğer beşin üzerinde çıkarsa veya referans aralığının altında çıkarsa bu referans dışı olarak adlandırılır. Sizinde değeriniz 0 çıkmış. Yani gebe değilsiniz.

Sanırım negatif . Testi ne zaman verdiniz ve sonuç ne zaman enabıza düştü acaba?

Anladım teşekkür ederim

Bu sabah verdim . 1 saat önce filan çıktı sonuç
Ben de sabah 9:20 de verdim. Ancak sonucum hala düşmedi enabıza. Acaba doktordan önce göremeyecek miyim diye düşündüm.
Teste gelince canınızı sıkmayın. Nasip değilmiş. İnşallah bir sonraki ay pozitifi görürsünüz

Muhtemelen yakın zamanda vermişsin tahlili henüz sonuç çıkmamış o yüzden 0 gözüküyor

Kimyasal gebelik olabilir testte cikip kanda cikmadiysa supenoz var adet olmadysanz kadin doguma bi gorunun alttan da muayne ediyor kesin sonuc soyluyorlar bu ay olmadysa insallah gelecek ay bebis sizinle olur tutunur saglikla

Sonucunuz çıktı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…