- 19 Temmuz 2023
- 34
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ebru CALIS
-
PozitifKizlar beta sonucum ?? Negatif mi pozitif mi şimdi anlamadım
Gerçekten miPozitif
Teşekkür ederim gerçekten mi yaPozitif tebrik ederim
Evet sağlıkla gelsin insallah minikkTeşekkür ederim gerçekten mi ya
Yaaa ağlicam şimdiEvet sağlıkla gelsin insallah minikk
Teşekkür ederimPozitif, epey de yüksek. Tebrikler.
Aminn çok teşekkür ederimAllah kucağınıza almayı nasip etsin inş
Pozitif tatlım belirtin var mı peki banda dua et nolur 2 yıldır bekliyorumKizlar beta sonucum ?? Negatif mi pozitif mi şimdi anlamadım
Sürekli kusma ve koku hassatiyeti dışında hiç bir belirti yok tatlım . Rabbim tez zamanda sanada bebek nasip etsin . Umut edip bekleyenin rabbim kucağını boş bırakmasın inşallahPozitif tatlım belirtin var mı peki banda dua et nolur 2 yıldır bekliyorum
Teşekkür ederimMerhaba tebrik ederim öncelikle maşallah değeriniz çok güzel çıkmış bat gününden sonra mı kan vermiştiniz
ne kanamasıTeşekkür ederimbat gününde verdim canım hala kanamam var . Bugün gittim doktor keseyi gördü
Amin canımSürekli kusma ve koku hassatiyeti dışında hiç bir belirti yok tatlım . Rabbim tez zamanda sanada bebek nasip etsin . Umut edip bekleyenin rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
Doktor üstüne görüyor olabilirsin dedi .sağlık ocağından aradılar 5 haftalık mis bebişne kanaması
yalnız nasıl bir kanamab var ne olur ne olmaz kontrole gitDoktor üstüne görüyor olabilirsin dedi .sağlık ocağından aradılar 5 haftalık mis bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?