Beta hcg sonucu

bilinmez__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
13
8
36
32
İyi günler Kızlar. Dün sata göre 4+1 de kan verdim 476 u/l çıktı. Adetim tam düzenli değil 2 gün öne 2 gün geriye kayabiliyor. Telefondaki uygulamama göre 3 gün gecikme şeklinde kan verdim. İlk gebeliğimde de aynı günde vermiştim 1453.83 mu/ml gibi bir şey çıkmıştı. Çok mu düşük acaba 476. Bir de birim farkı da var ikisinde ne demek bilmiyorum aynı şey mi fikri olan var mı

Bence hamilesiniz benim de sizin gibiydi 2 3 günlük oynamalar olabiliyordu ben hemen hemen tahmini adet günüme yakın vermiştim bende de 446 çıktı o zaman ve hamileymişim :) 0-5 arası çıkarsa beta gebelik yok demek diye biliyorum sizin yüksek işte

İlk tespit edilen beta sağlıklı olup olmadığı bilgisini vermez. Az veya cok diyemeyiz. 2 günde 1 aynı saatlerde aynı hastanede kan verin.artışa göre gidişat belli olur. Hayırlı olsun

evet ama ilk gebeliğimde daha yüksekti ondan endişe ettim o zaman içim rahat gitmiştim. İnşallah vardır bir daha kan vermem herhalde direkt doktora giderim artık inşallah

İlk tespit edilen beta sağlıklı olup olmadığı bilgisini vermez. Az veya cok diyemeyiz. 2 günde 1 aynı saatlerde aynı hastanede kan verin.artışa göre gidişat belli olur. Hayırlı olsun
Bir daha vermek istemiyorum artık altıncı haftada gitsem eğer varsa görünür herhalde. Gitmemek problem olur mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…