3 gün var canimHayırlı olsun inşallah artmaya devam eder değerin ve sağlıkla kucağına alırsınGecikmeden sonra mı yaptırdın kaçıncı günün?
Tebrikler tahmini iliski uzerinden kac gun gecti aceba dpo kac gun oldu benimde bugun degerm bu sekilde cikti ama 2 gun gecikmem var korkuyorum deger kucuk diyeCikmis baktim canim siteden atiyorum
Reglime 3 gun var canim dpo ne canimTebrikler regl gecikmeniz var miydi yada dpo gununuzu biliyormusunuz aceba
Mesaji duzenledim ben yazarken yazmissin 3 gun kaldigini dpo yumurtalama gununden sonra gecen gun diye biliyorum regl gunune kadarReglime 3 gun var canim dpo ne canim
Evde idrar testi yapmış mıydın peki? Benim de 3 gün kala çok silik çizgi çıktı da o yüzden kendi durumumla karşılaştırıyorumTebrikler tahmini iliski uzerinden kac gun gecti aceba dpo kac gun oldu benimde bugun degerm bu sekilde cikti ama 2 gun gecikmem var korkuyorum deger kucuk diye
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah ben göremedim sonuç çıkmadı değer kaç geldiReglime 3 gun var canim dpo ne canim
yanlis etiketlemissin ama bende soyle bilgi vereyim benim gecikme olunca poztig sonuc aldim ne kadar sabredersen kan tahlilini ne kadar gec verirsen o kadar iyi canm inan bak simdi ben gecikmeye gore degerim dusukmu kimyasal mi diye dusnuyorum pzotif sonuca bile sevinemedimEvde idrar testi yapmış mıydın peki? Benim de 3 gün kala çok silik çizgi çıktı da o yüzden kendi durumumla karşılaştırıyorumregl günümü bekliyorum kan testi için
Kesinlikle öyle.. bi taraftan sabırsızlanıyorum bi taraftan öğrensem nolucak diyorum. Hep bi aşama daha var. Sonucu güzel olsun da bekleriz sorun değil. İnşallah her şey yolunda gider senin için deyanlis etiketlemissin ama bende soyle bilgi vereyim benim gecikme olunca poztig sonuc aldim ne kadar sabredersen kan tahlilini ne kadar gec verirsen o kadar iyi canm inan bak simdi ben gecikmeye gore degerim dusukmu kimyasal mi diye dusnuyorum pzotif sonuca bile sevinemedim
Canim benim daha 3 gunum var iliskinin ustunden 13 gun gecti dahaTebrikler tahmini iliski uzerinden kac gun gecti aceba dpo kac gun oldu benimde bugun degerm bu sekilde cikti ama 2 gun gecikmem var korkuyorum deger kucuk diye
Omu oluyor canim 13 gun oldu ama ben iliski tarihini biliyorumMesaji duzenledim ben yazarken yazmissin 3 gun kaldigini dpo yumurtalama gununden sonra gecen gun diye biliyorum regl gunune kadar
Umarim yarin doktor sonucu yorumlayack insallah guzel seyler soyler senin icinde guzel haberlerini aliriz insallah sabretmek zor hepimiz ayni yollardan gecmisizdir emnim tahlil icin dayanabildigin kadar dayanKesinlikle öyle.. bi taraftan sabırsızlanıyorum bi taraftan öğrensem nolucak diyorum. Hep bi aşama daha var. Sonucu güzel olsun da bekleriz sorun değil. İnşallah her şey yolunda gider senin için de
Evet yaptim canm ama testlere bu test hep yalanci pozitif oluyor dediler 6 tane falan test yaptim kiminde var kiminde yok bende en iyisi kan vereyim dedimEvde idrar testi yapmış mıydın peki? Benim de 3 gün kala çok silik çizgi çıktı da o yüzden kendi durumumla karşılaştırıyorumregl günümü bekliyorum kan testi için
Evet tahminen ayni seye denk geliyor iliskinden eminsen yumurtalama donemine denk gelmis demekki tesekkur ederim canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasio etsinOmu oluyor canim 13 gun oldu ama ben iliski tarihini biliyorum
43.5 canimHayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah ben göremedim sonuç çıkmadı değer kaç geldi
Amin canim insallah rabbim sizlerede nasip etsinEvet tahminen ayni seye denk geliyor iliskinden eminsen yumurtalama donemine denk gelmis demekki tesekkur ederim canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasio etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?