• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg sonucu

kakulee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
797
0
0
İçel Mersin
doktor bey günaydın
adetim 2 gün gecikti ecz. testi çok silik çizgi çıkınca doktora gittim.b hcg verdi.sonuç 11 di çok yeni usg de görünmez dedi 3 gün sonra tekrar yaptır dedi artış varöı diye.
size sorum şu acaba değer çok mu düşük kafamı takmış durumdayım dünden beri.bide çok çok az açık kahve lekem geldi progeston verdi dinlen dedi.sizce düşük mü yapıyorum?
sat 14 ocaktı normalde ayın 8 inde olmam gerekirdi testi ayın 10 unda yaptırdım.
bu konuda beni aydınlatırmısınız teşekkürler.

doktor bey günaydın
adetim 2 gün gecikti ecz. testi çok silik çizgi çıkınca doktora gittim.b hcg verdi.sonuç 11 di çok yeni usg de görünmez dedi 3 gün sonra tekrar yaptır dedi artış varöı diye.
size sorum şu acaba değer çok mu düşük kafamı takmış durumdayım dünden beri.bide çok çok az açık kahve lekem geldi progeston verdi dinlen dedi.sizce düşük mü yapıyorum?
sat 14 ocaktı normalde ayın 8 inde olmam gerekirdi testi ayın 10 unda yaptırdım.
bu konuda beni aydınlatırmısınız teşekkürler.

Tekrar kanda bHCG yaptırıp bildirir misiniz?

doktor bey sonucumu aldım b hcg 1.47 ye düşmüş bu durumda ne yapmalıyım.henüz bir kanamam olmadı progestan kullanıyordum bırakıcam herhalde.peki kaç gün sonra adet olabilirim sizce?yada düşük mü yapıyorum bilgilendirir misiniz teşekkürler

Son düzenleme:
çok teşekkürler ilginiz için fakat adet olmayı beklemeli miyim yoksa doktora gitmeme gerek var mı?herhangi bir ilaç kullanmalı mıyım?

doktor bey biz ayın 3 ünde tüp bebek yaptırdık.11 gün değerim 52 ...13.gün değerim 60..15.gün değerim 76...progesteron iğne yapıyorum günde 2 tane..bu değerler ne demek.ne olacak şimdi..lütfrn cvp..

doktor bey benimde bir sorum olucak adetim 7 gün geçikti bhgc 69999.2 IU/L çıktı nerdeyse 7 bin neden bu kadar yüksek bilgilendiririseniz duamı alırsınız doktor bey :))) doktor keseyi göremedi ulrasyonla baktı bişey yok dedi :26: şimdiden allah razı olsun....

Gelecek hafta görüleceğini düşünüyorum. Kalp atımlarını duyabilmeniz dileğiyle...

çok teşekkürler doktor bey dün kesesini gördük inşşalh kalp atışlarınıda duyarım rabbimin izniyle tekrardan teşekkür ederim doktor bey :kkk:

Merhaba. bu ay adetimin 3. günü klomen ilacı aldım 5 gün içtim. daha sonra adetimin 16. günü progestana başladım. 10 gün içtim. progestan bittikten sonra 1 ya da 2 gün sonra adet oluyordum fakat 3 gün gecikti. Bugün kan testi yaptırdım. bugün adetimin 28. günü oluyor ve beta- hcg değerim 9,17 referans değerlerim ise siklus <4 menopoz<13...

Doktor sonuç pozitif gözüküyor fakat tam olarak gebesiniz demek için çok erken dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim.

Gebe olabilir miyim?

merhaba. Bu ay adetimin 3. Günü klomen ilacı aldım 5 gün içtim. Daha sonra adetimin 16. Günü progestana başladım. 10 gün içtim. Progestan bittikten sonra 1 ya da 2 gün sonra adet oluyordum fakat 3 gün gecikti. Bugün kan testi yaptırdım. Bugün adetimin 28. Günü oluyor ve beta- hcg değerim 9,17 referans değerlerim ise siklus <4 menopoz<13...

Doktor sonuç pozitif gözüküyor fakat tam olarak gebesiniz demek için çok erken dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim.

Gebe olabilir miyim?

2 gün sonra tekrar bakalım. Eğer yumurtlama geciktiyse geç bir gebelik olabilir.

2 gün sonra tekrar bakalım. Eğer yumurtlama geciktiyse geç bir gebelik olabilir.

İnşallah. Cevabınız için teşekkür ederim. adetimin 16. günü doktor kontrolünde yumurtamın çatladığı söylendi.

ÇArşamba günü tekrar kanda gebelik testi yaptıracağım. Tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Tekrar Merhaba. Bugün testi tekrarladık ve sonuç 64,97 çıktı. Doktorum bebek rahme yerleşmiş fakat cuma günü testi tekrarlayalım değerin 130'un üzerine çıkması gerekiyor dedi. Değer 130 üzerine çıkmazsa bunun anlamı nedir? Kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir mi?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Tekrar Merhaba. Bugün testi tekrarladık ve sonuç 64,97 çıktı. Doktorum bebek rahme yerleşmiş fakat cuma günü testi tekrarlayalım değerin 130'un üzerine çıkması gerekiyor dedi. Değer 130 üzerine çıkmazsa bunun anlamı nedir? Kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir mi?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

O cevabı birlikte cuma günü alacağız. Gebe olmanız dileğiyle...

Doktor bey. bugün testi tekrarladık sonuç 199.9 çıktı. Doktorum 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi. Şimdilik bir sorun gözükmüyormuş şükürler olsun. Şimdiye kadar tüm sorularıma verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

SAYGIDEGER HOCAM BENİM BİR ARKADAŞIM VAR 3 KAYIP YAŞADI MALESEF HAMİLE KALIYOURM AMA DÜŞÜKLE SONUÇLANIYOR TEST YAPTIRMIŞ DOKTORA SORAMAMIŞ UZAKTA OTUURYOR ÜNÜVERSİTE HASTANESİNDE YAPTIRMIŞ SİZE SORUN BİR ŞEY VARMI TESTLERDE BİRDE EKSİK TEST VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN HAYIRLI AKŞAMLAR DİLERİM :16:

KOAGULASYON TESTLERİ

Örnek Tipi : KAN

Test Adı Sonuç Durum Referans Aralığı Birim Açıklama
FVPCAT0 44.7 0 - 0
APC Resistansı 2.91 2.61 - 3.32
PT SEC 12.4 10 - 14
PT INR 1.08 0.8 - 1.3
aPTT 36.2 25 - 37
Trombin Zamanı 15.2 10 - 17
AT III 95 83 - 128
Protein C 105 70 - 140
PROTEIN S 87.9 76 - 135
Lopus Antikoagülanı (Tarama) 44.4 31 - 44
Lopus Antikoagülanı (Ratio) 1.25 %
Hemosistein(HPLC İle) 13,1 6 - 15 umol/L
Serbest T4 1.05 0.88 - 1.72 ng/dL
Serbest T3 3.33 2.30 - 4.2 pg/mL
TSH 2.720 0.57 - 5.6 µU/mL
Total B-hCG <1.00 0 - 5.3 mIU/mL
ACA IGG Negatif 0 - 12
ACA IGM 22 0 - 12
EKSİK TESTLER VARSA ONLARIDA YAPTIRMASINI SÖYLERİM :16::16:

SAYGIDEGER HOCAM BENİM BİR ARKADAŞIM VAR 3 KAYIP YAŞADI MALESEF HAMİLE KALIYOURM AMA DÜŞÜKLE SONUÇLANIYOR TEST YAPTIRMIŞ DOKTORA SORAMAMIŞ UZAKTA OTUURYOR ÜNÜVERSİTE HASTANESİNDE YAPTIRMIŞ SİZE SORUN BİR ŞEY VARMI TESTLERDE BİRDE EKSİK TEST VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN HAYIRLI AKŞAMLAR DİLERİM :16:

KOAGULASYON TESTLERİ

Örnek Tipi : KAN

Test Adı Sonuç Durum Referans Aralığı Birim Açıklama
FVPCAT0 44.7 0 - 0
APC Resistansı 2.91 2.61 - 3.32
PT SEC 12.4 10 - 14
PT INR 1.08 0.8 - 1.3
aPTT 36.2 25 - 37
Trombin Zamanı 15.2 10 - 17
AT III 95 83 - 128
Protein C 105 70 - 140
PROTEIN S 87.9 76 - 135
Lopus Antikoagülanı (Tarama) 44.4 31 - 44
Lopus Antikoagülanı (Ratio) 1.25 %
Hemosistein(HPLC İle) 13,1 6 - 15 umol/L
Serbest T4 1.05 0.88 - 1.72 ng/dL
Serbest T3 3.33 2.30 - 4.2 pg/mL
TSH 2.720 0.57 - 5.6 µU/mL
Total B-hCG <1.00 0 - 5.3 mIU/mL
ACA IGG Negatif 0 - 12
ACA IGM 22 0 - 12
EKSİK TESTLER VARSA ONLARIDA YAPTIRMASINI SÖYLERİM :16::16:

maalesef sonuçlarını tetkikleri isteyen doktora göstermeli. saygılarımla

Merhaba,
Ovulasyon testinde pozitifi gördükten 13 sonra yani 14.gün kanda beta hcg 85 çıktı.4 gün sonra tekrar kan vereceğim.Benim öğrenmek istediğim bu değer yaptırdığım zamana göre nasıl ve adetime 10 gün kala başlayan şiddetli göğüs ağrılarım son günlerde azaldı ama hala devam ediyor.Bu azalmayla birlikte kasık ağrım da yeni başladı.Belirtilerde gerileme düşük işareti olabilirmiş diye okumuştum bu doğru mu?
Teşekkür ederim.

Back
X