BETA HCG Sonucum 22,85 Sizce Hamile miyim?

bushra_84

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
4.183
1.605
448
Kızlar en son adet gördüğüm tarih 20 Aralıktı.35-40 günde bir adet oluyorum.Adet olacağım zaman biraz koyu kahve kan geldi ve kesildi.Bende dün kan tahlili yaptırmaya gittim,sonucum 22,85 dediler.Doktor olmadığı için sonucu gösteremedim.Laboratuvardaki çocuk hamilesiniz dedi ama aklımda şüphe kaldı.Sizce hamile miyim,benimle aynı durumu yaşayıp değerleri yükselenler oldu mu?

genelde bu civardaki değeri kimyasal gebelik ihtimalini gözönünde bulundurarak düşük buluyorlar. benim adetten 3 -4 gün önce 54 dü ona da düşük dediler. normalde hamile olman gerekir tabiki. ama kimyasala karşı temkinli olup hamilesin demeyip yükselmesini bekliorlar. 2 gün sonra yeniden yaptırırsın. umarım yükselir ve hamilesindir. istiyor muydun ?

genelde bu civardaki değeri kimyasal gebelik ihtimalini gözönünde bulundurarak düşük buluyorlar. benim adetten 3 -4 gün önce 54 dü ona da düşük dediler. normalde hamile olman gerekir tabiki. ama kimyasala karşı temkinli olup hamilesin demeyip yükselmesini bekliorlar. 2 gün sonra yeniden yaptırırsın. umarım yükselir ve hamilesindir. istiyor muydun ?

Cevabın için çok teşekkür ederim.Evet,evlendiğimden beri istiyorum.Yarın tekrar yaptıracağım inşaAllah yükselir.

Cevabın için çok teşekkür ederim.Evet,evlendiğimden beri istiyorum.Yarın tekrar yaptıracağım inşaAllah yükselir.

inş yükselir. adetinin üzerinden ne kadar geçti. 20 aralık yazmışsın son adet olarak ama.

normalde 5 den sonrası gebelik diolar. inş. değrin artar. seni avatarından hatırlıorum :)

inş yükselir. adetinin üzerinden ne kadar geçti. 20 aralık yazmışsın son adet olarak ama.

normalde 5 den sonrası gebelik diolar. inş. değrin artar. seni avatarından hatırlıorum :)

Bende seni hatırlıyorum:)Bir derdim var köşesinde çok yazıyorduk diye hatırlıyorum:)
Benim adetlerim düzensiz olduğu için şu kadar geçti diyemiyorum.Bir ay 45. günde oluyorsam öteki ay 40. günde adet oluyordum.Pko falan yok çok şükür ama adetlerim kendimi bildim bileli böyle düzensizdir.Şöyle söyliyeyim en son adet tarihimden 50 gün sonra test yaptırmış oldum.Yani yaklaşık 5-10 gün geçmiş oldu.
Rabbim bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni ve büyütmeni nasip etsin.

Son düzenleme:
Bende seni hatırlıyorum:)Bir derdim var köşesinde çok yazıyorduk diye hatırlıyorum:)
Benim adetlerim düzensiz olduğu için şu kadar geçti diyemiyorum.Bir ay 45. günde oluyorsam öteki ay 40. günde adet oluyordum.Pko falan yok çok şükür ama adetlerim kendimi bildim bileli böyle düzensizdir.Şöyle söyliyeyim en son adet tarihimden 50 gün sonra test yaptırmış oldum.Yani yaklaşık 5-10 gün geçmiş oldu.
Rabbim bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni ve büyütmeni nasip etsin.

amin inş. çok teşekkür ederim. ben normalde hatırlamıorum nickleri ama senn avatarı çok beğendiğimden unutmuyorum :) aa büşra hamile mi dedim hatta. benim de hep 35-40 gün civarıydı. hafif derece pko vardı.

tarihi yanlış mı yazdın diye düşündüm. geç döllenmeyse gebe olabilirsin. hafif kan içinde yerleşme kanaması olabilir diyorlar.

gerçi bi taraftanda gününe göre düşük geldi değerin ama ben vaktiyle araştırmıştım baya. 18 ay sonra oldu çünkü benimki. o vakitler değeri 0 lı olup yükselen bi çok örnek okudum. hayırlısı. inş. hamilesindir.

amin inş. çok teşekkür ederim. ben normalde hatırlamıorum nickleri ama senn avatarı çok beğendiğimden unutmuyorum :) aa büşra hamile mi dedim hatta. benim de hep 35-40 gün civarıydı. hafif derece pko vardı.

tarihi yanlış mı yazdın diye düşündüm. geç döllenmeyse gebe olabilirsin. hafif kan içinde yerleşme kanaması olabilir diyorlar.

gerçi bi taraftanda gününe göre düşük geldi değerin ama ben vaktiyle araştırmıştım baya. 18 ay sonra oldu çünkü benimki. o vakitler değeri 0 lı olup yükselen bi çok örnek okudum. hayırlısı. inş. hamilesindir.

Teşekkür ederim:)15. ayım ve ilk kez bu kadar yüksek değerim oldu.Geç döllenme ve sonradan değer yükselme yazılarını o kadar çok okudumki hepsi ezberimde:)Geç döllenme olduğunu biliyorum çünkü yaklaşık 10 gün önce ovulasyon testi yapmıştım ve o gün yumurtladım.Sanırım o zaman hamile kaldım.İlk kezde böyle değer çıkınca çok heyecanlandım ve içim içimi yiyor acaba hamile değil miyim diye.Göğüs uçlarımın acısından başka ağrım sızım yok çok şükür.Kimyasal gebeliği araştırdım,inşaAllah öyle bir şey değildir:(

Son düzenleme:
merhaba canım
bencede bi kaç gün sonra tekrar bi kan tshlili yaptır
gün geçtikçe değerinin git gide katlanması lazım
en etkili sonucu o veriyor çünkü
ama büyük ihtimal hamilesin
kimyasal gebeliklerde 5-10 arası oluyor ve değer artmıyor
sen kendine yinede dikkat et
başka belirtilerin varmı
kasık ağrısı akıntı bulantı
baş dönmesi
bende genelde 26-27 günde bir adet oluyorum
bugün 28. gün ve hala olmadım
biz 5 senelik evliyiz ve çocuk için ne mücadeleler verdik
bu ayda olmasa idi tüp bebek tedavisi görecektik
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

merhaba canım
bencede bi kaç gün sonra tekrar bi kan tshlili yaptır
gün geçtikçe değerinin git gide katlanması lazım
en etkili sonucu o veriyor çünkü
ama büyük ihtimal hamilesin
kimyasal gebeliklerde 5-10 arası oluyor ve değer artmıyor
sen kendine yinede dikkat et
başka belirtilerin varmı
kasık ağrısı akıntı bulantı
baş dönmesi
bende genelde 26-27 günde bir adet oluyorum
bugün 28. gün ve hala olmadım
biz 5 senelik evliyiz ve çocuk için ne mücadeleler verdik
bu ayda olmasa idi tüp bebek tedavisi görecektik
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım inşaAllah dediğin gibi hamileyimdir ve sonuçlarım katlanır.
Belirtilerime gelince eklem yerlerim biraz ağrıyor,
geceleri kasıklarımda hafif batmalar oluyor ve
göğüs uçlarım çok acıyor.Birde dişlerim çok hassaslaştı,su bile içsem sızlıyor.Başka hiçbir belirtim yok.
Sen hamile misin şimdi?Amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Sendeki problem neydi?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim:)15. ayım ve ilk kez bu kadar yüksek değerim oldu.Geç döllenme ve sonradan değer yükselme yazılarını o kadar çok okudumki hepsi ezberimde:)Geç döllenme olduğunu biliyorum çünkü yaklaşık 10 gün önce ovulasyon testi yapmıştım ve o gün yumurtladım.Sanırım o zaman hamile kaldım.İlk kezde böyle değer çıkınca çok heyecanlandım ve içim içimi yiyor acaba hamile değil miyim diye.Göğüs uçlarımın acısından başka ağrım sızım yok çok şükür.Kimyasal gebeliği araştırdım,inşaAllah öyle bir şey değildir:(

o zaman büyük ihtimal hamilesin :) 10 gün önce döllenme olduysa değerin iyi. hadi bakalım :) sonucu yaz mutlaka

:nazar: maşallah tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
dualarında bizide unutma.:43:

Çok tşkler canım,amin.Unutmam canım,inan yaşadıklarınızı o kadar iyi anlıyorumki çünkü hepsini yaşadım,her ay eczanelerden bir sürü test aldım,4-5 kere hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım,daha neler neler...

Çok tşkler canım,amin.Unutmam canım,inan yaşadıklarınızı o kadar iyi anlıyorumki çünkü hepsini yaşadım,her ay eczanelerden bir sürü test aldım,4-5 kere hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım,daha neler neler...

her ay en az 3 test yapıyorum her seferinde allah ım nolur ikinci çizgiyi göster diye dua ediyorum şimdiye kadar 3 defa kan aldırdım her seferinde aynı hüsran :18:. negatif negatif negatif....:47:

4 günüm kaldı adetime eğer yine gelirse bu sefer hemen kürlere ve senin yöntemine başlayacağım dilerim mart ayı bebek ayı olur hepimiz için:26:

Kızlar bugün yine kan tahlili yaptırdım.Bu gün yani tam 2 gün sonra değerim 59,35 olmuş:)Şükürler olsun Rabbime.:nazar:
Maşallah cnm hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.Çok zorluk yaşadın burdan takip ettim seni merak etme bundada vardır bi hayır.Dualarım seninle ve bütün hamile adaylarına anne olmak isteyen herkese Rabbim yardımcınız olsun.

Maşallah cnm hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.Çok zorluk yaşadın burdan takip ettim seni merak etme bundada vardır bi hayır.Dualarım seninle ve bütün hamile adaylarına anne olmak isteyen herkese Rabbim yardımcınız olsun.

Amin canım çok teşekkür ederim.Evet çok zorluk yaşadım ama sen hep yanımda oldun.Hep güzel dileklerinle bana moral verdin.Herşey için çok teşekkür ederim.:16:

her ay en az 3 test yapıyorum her seferinde allah ım nolur ikinci çizgiyi göster diye dua ediyorum şimdiye kadar 3 defa kan aldırdım her seferinde aynı hüsran :18:. negatif negatif negatif....:47:

4 günüm kaldı adetime eğer yine gelirse bu sefer hemen kürlere ve senin yöntemine başlayacağım dilerim mart ayı bebek ayı olur hepimiz için:26:

Canım bende her ay gebelik testlerine dünya para döktüm.Sabırsızlığım yüzünden pazar günleri bile özel hastaneye gidip dünya ücretle kan tahlili yaptırdım.Psikolojik olarak kendimi o kadar etkiliyordumki her ay mide bulantısı,kasık batması falan yaşıyordum birde adetlerimi geciktiriyordum.
Halbuki şimdiki tek belirtim göğüslerimin uçları hafif sızlıyor bu kadar.Ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbir şey yok.Bunların çoğu psikolojik canım.
İnşaAllah Rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlısıyla sağlıklı,heryeri tastamam,bereketli evlatlar nasip etsin.

Back
X