O zaman benimkide kimyasal olmalıydı 22 ile öğrendimKimyasal gebelik olma ihtimali yüksek dedi. Tüp bebek 5. Gün embriyosu transfer edildiği gün 21 günlük sayılıyormuş. Hesaplama ona göre yapıldığı için düşük olduğunu soyledi. Yani şuan 5 haftalık değerlerinde olmam lazım o da 1000 lerin üstünde yazıyor internette.
O zaman benimkide kimyasal olmalıydı 22 ile
Valla bana düşük gelmedi erken test sonucu sonuçta artış da iyi neden öyle dedi acaba. Belki her hamilelikte kimyasal riski oluyor sonuçta tedbirli konuşmak istemiştir
Benimde 6. Gün 22.82 idi 7. Günü 42.82 ,ama yorumlara bakıyorum 7. Günü 60 üzeri olanlar var ondan dusukmu acaba dedimBenim de 6. Gün 22ydi şuan sağlıkla ileliyor şükürsizin gayet iyi hayırlı olsun erken yapmışsınız zaten benm gibi, test gününe kadar iyice yükselmiş olur
Kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek dedi. Tüp bebek 5. Gün embriyosu transfer edildiği gün 21 günlük sayılıyormuş. Hesaplama ona göre yapıldığı için düşük olduğunu soyledi. Yani şuan 5 haftalık değerlerinde olmam lazım o da 1000 lerin üstünde yazıyor internette.
Tşk ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim de 6. Gün 22ydi şuan sağlıkla ileliyor şükürsizin gayet iyi hayırlı olsun erken yapmışsınız zaten benm gibi, test gününe kadar iyice yükselmiş olur
Çok yüksek gelmiş çoğul gebelik olabilirTransferin 5. Günü 68 , 9 günü 300 sizce normal mi
Ben artış iyi mi diye sormuştum ama çoğul gebelik olabilir mi diyorsunuzÇok yüksek gelmiş çoğul gebelik olabilirse
Doktor daha iyi bilir tabi değerleriniz yüksek iyi yanı oyuzden öyle dusundumBen artış iyi mi diye sormuştum ama çoğul gebelik olabilir mi diyorsunuz
Merhaba aynı benim durumu yaşamışsınız kafam çok karışmıştı 5.gün dönmüş embriyo 8.gün 58, 11.gün 73, 12.gun 96, 14.gun 253, 17.gün 787 betaydi 2.kan verişimde yukselmedi ilaç kullanımını biraktigim için tekrar başlayınca yükseldi ama diğer artanlardan çok gerideydim doktor çağırdı 17.gun keseyi küçükte olsa gördü doktor korktum sorun mu olacak diye demişti şükür iyi gidiyor canınızı sıkmayın ilanlarınızı düzenli kullanın hersey yoluna giriyorMerhaba, 7 aralıkta 5. Gün embriyo transferi yapıldı, doktor 9.gün test istemişti ama 8.gün adet sancısı gibi sancım oldu, pembe ve açık kahverengi lekelenme oldu. Oyle olunca doktor hemen gel testi şimdi yapalım dedi, değerim 8. Gün 11,40 çıktı, 10. Gün 37,57 12.gün 80,31 çıktı. Değerler iki kat ilerliyor fakat doktor çok düşük olduğunu soyledi ve umutsuz konuştu. 16. Gün tekrar test yaptırıcam değerleri bu şekilde olup gebeliği sağlıklı ilerleyen oldu mu? Bu soru çok sorulmuş fakat hiçbir yerde cevabını bulamıyorum(
Ben ilk defa tüp bebek tedavisi gördüm o yüzden çok ayrıntılı bilmiyorum9. Günü 300 diyorsunuz,140_150 olur genelde 2 emriyo konduysa bence ikiz
Kaç emriyo transfer edildiBen ilk defa tüp bebek tedavisi gördüm o yüzden çok ayrıntılı bilmiyorum
2 edildi fakat birinin kalitesi ortaydı. Hatta doktora donduralım dedim çok iyi kalite de değil dondurmayalım dediKaç emriyo transfer edildi
Değerleriniz çok güzel içiniz rahat olsun,ama sonrası ne olur bilemeyiz bende tedirgin bekliyorum2 edildi fakat birinin kalitesi ortaydı. Hatta doktora donduralım dedim çok iyi kalite de değil dondurmayalım dedi
Evet bende daha önce kimyasal geçirdim o yüzden korkuyordum. Yarın randevum var doktorumla konuşursam içim daha rahat olacakDeğerleriniz çok güzel içiniz rahat olsun,ama sonrası ne olur bilemeyiz bende tedirgin bekliyorum
Merhaba aynı benim durumu yaşamışsınız kafam çok karışmıştı 5.gün dönmüş embriyo 8.gün 58, 11.gün 73, 12.gun 96, 14.gun 253, 17.gün 787 betaydi 2.kan verişimde yukselmedi ilaç kullanımını biraktigim için tekrar başlayınca yükseldi ama diğer artanlardan çok gerideydim doktor çağırdı 17.gun keseyi küçükte olsa gördü doktor korktum sorun mu olacak diye demişti şükür iyi gidiyor canınızı sıkmayın ilanlarınızı düzenli kullanın hersey yoluna giriyo
Ayy gerçekten çok sevindim sağlıkla sonuna kadar ilerler inşallah bana da umut oldunuz yarın öğlen 16. Gün kanımı vericem. Umarım ben de mutlu haberi verebilirim size. Umutlarım tükenmişken bu yazdığınız beni öyle mutlu etti ki anlatamam. Benimki de dondurulmuş embriyoydu yumurcak geç uyandıysa demek kiMerhaba aynı benim durumu yaşamışsınız kafam çok karışmıştı 5.gün dönmüş embriyo 8.gün 58, 11.gün 73, 12.gun 96, 14.gun 253, 17.gün 787 betaydi 2.kan verişimde yukselmedi ilaç kullanımını biraktigim için tekrar başlayınca yükseldi ama diğer artanlardan çok gerideydim doktor çağırdı 17.gun keseyi küçükte olsa gördü doktor korktum sorun mu olacak diye demişti şükür iyi gidiyor canınızı sıkmayın ilanlarınızı düzenli kullanın hersey yoluna giriyor
Peki hiç lekelenme oldu mu sizde? Bende pembe ve açık kahverengi lekelenmeler oldu. Bi de ayrıca düne kadar kasık ağrım vardı iki gündür yok çok şükür.Merhaba aynı benim durumu yaşamışsınız kafam çok karışmıştı 5.gün dönmüş embriyo 8.gün 58, 11.gün 73, 12.gun 96, 14.gun 253, 17.gün 787 betaydi 2.kan verişimde yukselmedi ilaç kullanımını biraktigim için tekrar başlayınca yükseldi ama diğer artanlardan çok gerideydim doktor çağırdı 17.gun keseyi küçükte olsa gördü doktor korktum sorun mu olacak diye demişti şükür iyi gidiyor canınızı sıkmayın ilanlarınızı düzenli kullanın hersey yoluna giriyor
Yok bende daha lekelenme olmadı adet olacakmışım hissi oluyor arada başkada transfer olmamışım gibi his. İlaçlar, stres vücudumuz etkileniyor bol bol dua, zikir çok iyi geliyor sakinlestiriyorPeki hiç lekelenme oldu mu sizde? Bende pembe ve açık kahverengi lekelenmeler oldu. Bi de ayrıca düne kadar kasık ağrım vardı iki gündür yok çok şükür.
Peki hiç lekelenme oldu mu sizde? Bende pembe ve açık kahverengi lekelenmeler oldu. Bi de ayrıca düne kadar kasık ağrım vardı iki gündür yok çok şükü
Yok bende daha lekelenme olmadı adet olacakmışım hissi oluyor arada başkada transfer olmamışım gibi his. İlaçlar, stres vücudumuz etkileniyor bol bol dua, zikir çok iyi geliyor sakinlestiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?