- 24 Haziran 2019
- 397
- En iyi cevaplar
- 1
- 157
- 103
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım en so 22 ekimde olduysan uzerinden yaklasik 2 aylik falansin yani betanin boyle cikmasi normal sen gidip bebegi keseyi gormedinmi neden ayin 5ini bekliyceksin ki ultrasonla baktirmadiinmi bende en son 17 ekimde olmustum gecen gittim elhamdulillah bebegi gordmkızlar son adet tarihim 22 ekim beta sonucum bu şekilde çıktı sizce çokmu yüksek 5 ocakta doktora randevum var başına böyle bişey gelen varmı yüksek olması iyi değil falan yazanlar var arastırdımda nolur bana yardımcı olurmusnuz
Beta-hCG 141694.6 mIU/mL
ben anlamam ama bence betaya takılma hiç sabırla randevu bekle böyle düşünüp kendine sıkıntı yapma sıkıntılık bir durumda yoktur bencekızlar son adet tarihim 22 ekim beta sonucum bu şekilde çıktı sizce çokmu yüksek 5 ocakta doktora randevum var başına böyle bişey gelen varmı yüksek olması iyi değil falan yazanlar var arastırdımda nolur bana yardımcı olurmusnuz
Beta-hCG 141694.6 mIU/mL
randevu bulamıyorum küçük sehırde oturuyorum o yüzden en erken 5 ocaga verdiler burda sadece bir tane hastane varCanım en so 22 ekimde olduysan uzerinden yaklasik 2 aylik falansin yani betanin boyle cikmasi normal sen gidip bebegi keseyi gormedinmi neden ayin 5ini bekliyceksin ki ultrasonla baktirmadiinmi bende en son 17 ekimde olmustum gecen gittim elhamdulillah bebegi gordm
anladım tesekkur ederim yardımcı oldugunuz için ilk gebeliğim pek bilgim yokben anlamam ama bence betaya takılma hiç sabırla randevu bekle böyle düşünüp kendine sıkıntı yapma sıkıntılık bir durumda yoktur bence
instagramda bazı hocalar var cevap veriyorlar mesaj attığında bir kaç doktora sor istersen okan üniversitesi cem hoca var cevap veriyor gebelere bakıyor .anladım tesekkur ederim yardımcı oldugunuz için ilk gebeliğim pek bilgim yok
iki tane doğum doktoru vaer burda onlarda karı koca ikiside korona virus oldular pazartesi yeni atlatmışlar özel hastane var birde ama bir randevu 300 tl ayrıtten kan alma ücreti filan 500 ü buluyo canım o yüzden gidemedim malum durumlarCanım en so 22 ekimde olduysan uzerinden yaklasik 2 aylik falansin yani betanin boyle cikmasi normal sen gidip bebegi keseyi gormedinmi neden ayin 5ini bekliyceksin ki ultrasonla baktirmadiinmi bende en son 17 ekimde olmustum gecen gittim elhamdulillah bebegi gordm
tamam canım cok teskkurler hemen yazıyorum doktorainstagramda bazı hocalar var cevap veriyorlar mesaj attığında bir kaç doktora sor istersen okan üniversitesi cem hoca var cevap veriyor gebelere bakıyor .
yakınmış bizim tarihler ALLAH kucagınada almayı nasıp etsın,Canım en so 22 ekimde olduysan uzerinden yaklasik 2 aylik falansin yani betanin boyle cikmasi normal sen gidip bebegi keseyi gormedinmi neden ayin 5ini bekliyceksin ki ultrasonla baktirmadiinmi bende en son 17 ekimde olmustum gecen gittim elhamdulillah bebegi gordm
Yalnız devlet hastanelerinde bu tip durumlarda randevu beklemenize gerek yok.ben ra
randevu bulamıyorum küçük sehırde oturuyorum o yüzden en erken 5 ocaga verdiler burda sadece bir tane hastane var
Kackere gittim kabul etmediler dun cok sukur randevum vardi gittim gayet sagliklimis cok sukurYalnız devlet hastanelerinde bu tip durumlarda randevu beklemenize gerek yok.
Sabah erkenden gidip sıra alabiliyorsunuz