beta hcg sonucuma bakarmısınız acil

Dudu kusu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
397
En iyi cevaplar
1
157
103
25
Beta-hCG141694.6mIU/mL
kızlar son adet tarihim 22 ekim beta sonucum bu şekilde çıktı sizce çokmu yüksek 5 ocakta doktora randevum var başına böyle bişey gelen varmı yüksek olması iyi değil falan yazanlar var arastırdımda nolur bana yardımcı olurmusnuz

Beta-hCG141694.6mIU/mL
kızlar son adet tarihim 22 ekim beta sonucum bu şekilde çıktı sizce çokmu yüksek 5 ocakta doktora randevum var başına böyle bişey gelen varmı yüksek olması iyi değil falan yazanlar var arastırdımda nolur bana yardımcı olurmusnuz
Canım en so 22 ekimde olduysan uzerinden yaklasik 2 aylik falansin yani betanin boyle cikmasi normal sen gidip bebegi keseyi gormedinmi neden ayin 5ini bekliyceksin ki ultrasonla baktirmadiinmi bende en son 17 ekimde olmustum gecen gittim elhamdulillah bebegi gordm

Beta-hCG141694.6mIU/mL
ben anlamam ama bence betaya takılma hiç sabırla randevu bekle böyle düşünüp kendine sıkıntı yapma sıkıntılık bir durumda yoktur bence

ben ra
Canım en so 22 ekimde olduysan uzerinden yaklasik 2 aylik falansin yani betanin boyle cikmasi normal sen gidip bebegi keseyi gormedinmi neden ayin 5ini bekliyceksin ki ultrasonla baktirmadiinmi bende en son 17 ekimde olmustum gecen gittim elhamdulillah bebegi gordm
randevu bulamıyorum küçük sehırde oturuyorum o yüzden en erken 5 ocaga verdiler burda sadece bir tane hastane var

ben anlamam ama bence betaya takılma hiç sabırla randevu bekle böyle düşünüp kendine sıkıntı yapma sıkıntılık bir durumda yoktur bence
anladım tesekkur ederim yardımcı oldugunuz için ilk gebeliğim pek bilgim yok

iki tane doğum doktoru vaer burda onlarda karı koca ikiside korona virus oldular pazartesi yeni atlatmışlar özel hastane var birde ama bir randevu 300 tl ayrıtten kan alma ücreti filan 500 ü buluyo canım o yüzden gidemedim malum durumlar

instagramda bazı hocalar var cevap veriyorlar mesaj attığında bir kaç doktora sor istersen okan üniversitesi cem hoca var cevap veriyor gebelere bakıyor .
tamam canım cok teskkurler hemen yazıyorum doktora

yakınmış bizim tarihler ALLAH kucagınada almayı nasıp etsın,

ben ra

randevu bulamıyorum küçük sehırde oturuyorum o yüzden en erken 5 ocaga verdiler burda sadece bir tane hastane var
Yalnız devlet hastanelerinde bu tip durumlarda randevu beklemenize gerek yok.
Sabah erkenden gidip sıra alabiliyorsunuz

Back
X