Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adete 5 gün kala 9 du sonucum 2 gün sonra 24 oldu ve artarak devam etti.Iki gün sonra tekrarlayın kan verin belli olur ozamanBETA HCG 4 çıktı ama günüme 3-4 gün var yükselirmi sizce ne zaman idrar testi yapsam çıkar tahmini ilişkinin yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti morel verin kızlar 1 kimyasal 2de düşüğüm var![]()
Benim gunume 3 gun var 8.40 cikti bugunBETA HCG 4 çıktı ama günüme 3-4 gün var yükselirmi sizce ne zaman idrar testi yapsam çıkar tahmini ilişkinin yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti morel verin kızlar 1 kimyasal 2de düşüğüm var![]()
çok teşekkür ederim inşallah kendime engel olamıyorumkiCanım daha çok erken artar tabiki niye o kadar erkenden bakip strese giriyorsun ki
Birde düşüklerin olmuş..
gününü bekle artar inşallah dua et zaman var
inşallah yükselir seninde cnm 5 geçince hamilelik diyolar ben sınırda kaldımBenim gunume 3 gun var 8.40 cikti bugun
aynen cnm cuma ilk bi idrar yapıcam sabah eğer çıkmazsa kan vericemBenim adete 5 gün kala 9 du sonucum 2 gün sonra 24 oldu ve artarak devam etti.Iki gün sonra tekrarlayın kan verin belli olur ozaman
Bilmiom kuzum 23 gun once kurtaj oldum bende eski betammi yenisimi bende boyle biseyin icinde kaldim adete 3 gun var daha hic adet gormedim kurtaj sonrasiinşallah yükselir seninde cnm 5 geçince hamilelik diyolar ben sınırda kaldım
kürtaj sonrası daha kolay hamile kalıyorsun ben 1 ay korunup 2 ay yaptım hemen tutmuştu onuda düşürdüm 2 ay banada öyle belki öncekinden kalmıştır fln demişlerdi o kdrda kalmaz bence sende hamilesin ben 1 kere adet görüp hamile kalmıştım bunda 5 ay geçti tutuysa 5 ayda tutturmuş olcam buda düşer diye çok korkuyorum yada kimyasal olur gene diye hayırlısıBilmiom kuzum 23 gun once kurtaj oldum bende eski betammi yenisimi bende boyle biseyin icinde kaldim adete 3 gun var daha hic adet gormedim kurtaj sonrasi
Agzin bal damliyor kuzum hay allah razi olsun bu deger 9 önce 33 bugun 8.40 ciktikürtaj sonrası daha kolay hamile kalıyorsun ben 1 ay korunup 2 ay yaptım hemen tutmuştu onuda düşürdüm 2 ay banada öyle belki öncekinden kalmıştır fln demişlerdi o kdrda kalmaz bence sende hamilesin ben 1 kere adet görüp hamile kalmıştım bunda 5 ay geçti tutuysa 5 ayda tutturmuş olcam buda düşer diye çok korkuyorum yada kimyasal olur gene diye hayırlısı
Merhaba canım çok yeni henüz bu değer yükselir inşallah sen evham yapma 9.gün belli olmaz henüz 11.gün 12.gün de idrarda çıktı benim adete 5gün kala da 44 değerle öğrendim gebeliğimiBETA HCG 4 çıktı ama günüme 3-4 gün var yükselirmi sizce ne zaman idrar testi yapsam çıkar tahmini ilişkinin yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti morel verin kızlar 1 kimyasal 2de düşüğüm var![]()
evet silik çizgi görünüyor canım.peki hemen mi belirdi yoksa beklemeden dolayı mı bu şekilde belirdi?bende şöyle bişey oldu ben normel gebelik testinde silik çizgi yarım saat sonra belirdi.sonra erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktıbeta 0.1 çıktı ama kansonucumu beklerken test yaptım böyle çıktı silik çizgi varçok morelim bozuldu
belkide geç döllenme olur bekle biraz canım rabbim nasip etsinevet silik çizgi görünüyor canım.peki hemen mi belirdi yoksa beklemeden dolayı mı bu şekilde belirdi?bende şöyle bişey oldu ben normel gebelik testinde silik çizgi yarım saat sonra belirdi.sonra erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktıinşallah sendede öyle olur.bat tarihin nezaman canım?
Beta HCG 4 negatif bı değer diye biliyorum..ama adetinize varmış 4 gün daha yükselebilir belkiBETA HCG 4 çıktı ama günüme 3-4 gün var yükselirmi sizce ne zaman idrar testi yapsam çıkar tahmini ilişkinin yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti morel verin kızlar 1 kimyasal 2de düşüğüm var![]()
batımı 3 gün geçiyor hala olmadım cnm çıkmadık candan ümit kesilmez bekliyorum inşallahevet silik çizgi görünüyor canım.peki hemen mi belirdi yoksa beklemeden dolayı mı bu şekilde belirdi?bende şöyle bişey oldu ben normel gebelik testinde silik çizgi yarım saat sonra belirdi.sonra erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktıinşallah sendede öyle olur.bat tarihin nezaman canım?
Testin markası nedir , baya çizginiz bellibeta 0.1 çıktı ama kansonucumu beklerken test yaptım böyle çıktı silik çizgi varçok morelim bozuldu
one step hızlı gebelik testi bugün tekrar kan verdim yarın çıkıcak bklm ezcane 99 var dedi ama o gün kanda çıkmamıştı bklm yarın ne çıkıcakTestin markası nedir , baya çizginiz belli![]()
Sonucunuz ne olduone step hızlı gebelik testi bugün tekrar kan verdim yarın çıkıcak bklm ezcane 99 var dedi ama o gün kanda çıkmamıştı bklm yarın ne çıkıcak![]()
DEĞERİM 1 ÇIKTI ADET OLDUM BUGÜN GENE HÜSRANS
Sonucunuz ne oldu