Beta hcg sonucuna göre ıkız tahmını

Annelikheyecani

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
175
79
13
35
Merhaba forumda sankı bu tarz birsey okudum ben adetıme 6 gün kala erken gebelik testiyle pozitif gördüm. Kan vermeye korkuyorum salgından dolayı
Kan verırsem çıkan değerden anlaşılır mı ıkız mi tek mı. Adet olunacağı gün değerin kaç çıkması gerekıyor
Saçma bir soru sorduysam kusura bakmayın ikiz olsun çok istiyorum 🙈

Son düzenleme:
Çok özür dılıyorum bu konu için
Daha önce açılmış bir konu varmış. Benim bugün adet günüm olmadım kan testinde beta değerim kaç aralıgında çıkması gerekıyor 🙈

Çok özür dılıyorum bu konu için
Daha önce açılmış bir konu varmış. Benim bugün adet günüm olmadım kan testinde beta değerim kaç aralıgında çıkması gerekıyor 🙈
oyle bir kaide yok bildigim kadariyla.. erken dollenme olmustur.. gec dollenme olmustur. sayi farkli olur.. 5 ten fazlasi gebesin demek.. ama onemli olan katlanarak buyuyecek mi sayi.. dis gebelik ve ikiz ihtimallerinde cok yuksek rakamlar cikiyor evet. cok asiri yuksek cikarsa ya ikiz ihtimalinden soz eder dr ya da kimyasal gebelik, dis gebelik ihtimalinden.. gerek gorurse tekrar cagirir zaten.

once saglikli olsun cunku ikiz gebeligin de cok problemleri olabiliyor. biri gelismeyebiliyor, erken dogabiliyorlar, cok zayif doga biliyorlar, aylarca kuvezde kalabiliyorlar.. bunlar korkutucu olmayan ihtimaller.. once saglik ama ikizler cok guzel tabi.

Merhaba forumda sankı bu tarz birsey okudum ben adetıme 6 gün kala erken gebelik testiyle pozitif gördüm. Kan vermeye korkuyorum salgından dolayı
Kan verırsem çıkan değerden anlaşılır mı ıkız mi tek mı. Adet olunacağı gün değerin kaç çıkması gerekıyor
Saçma bir soru sorduysam kusura bakmayın ikiz olsun çok istiyorum 🙈
bhcg degısken tatlım rabbım hayırlısını versın ınsallah saglıklı olsun da :) oncelıkle söyle dıyım yumurtlamanı bılıosan dollenmeden 10 11 gun sonra erken gebelık testınde cıkması dogal. yumurtlamanı bılmıyosan gec yada erken dollenme dıye bısey var. yanı adetten su kadar once ogrendımle kıyas edılmemelı ^^ su an cocugum yok ama ıkız gebelıgı en azından yasamıs oldum . ovulasyonun 9, gununde normal gebelık testınde cıkmıstı gayet pembeydı sılık cızgı gormedım adetın olması gereken gun c silik t bordoydu. malesef bende bhcg baktıramadım vırus yenı yayılıyordu. 5+3 de 23272 bhcg olculmustu. ıkız oldugundan haberım yoktu... lakın bı kac kısıden tekıl gebelık gb ılerleyen bhcgye ragmen 2z cocugu oldugunu duymustum. genellemede yuksek olması cogula ısaretken 5, haftada 15000ler gorup tek bebısı olan da var:)) yanı pek bhcg ye bakmıyo. sen 2 kese gorup yada 2 kalp atımı duymadan emın olamazsın ^^ doktorlar da emın olamıyolar ^^ ıkız bebıs ben de ıstıyorum ^^ rabbım saglıklı hayırlı ıkız bebısler versın bıze ^^

Canım ilk değerlerim o kadar düşük ve düzensiz arttı ki doktorum dış gebelikten şüphelendi. Hiç ikiye katlanmadı hatta bi süre. Olmadı derken şu an iki oğlan tekmeliyor içerden 😊 Genelde ikiz gebelikte hcg değeri çok yüksek oluyor ama illa öyle olacak diye kesin bi kaide yok, örnek bizzat ben.

Bende bugün kan değeri verdim 518 cıktı 1 aylık sizce düsük mü doktor biraz düsük dedi bende ikiz olsun diye çok istiyorum bende ikizim belki olur diye ama kısmet sağlıkla gelsin de sizce düsük mü değerim çok

Canım ilk değerlerim o kadar düşük ve düzensiz arttı ki doktorum dış gebelikten şüphelendi. Hiç ikiye katlanmadı hatta bi süre. Olmadı derken şu an iki oğlan tekmeliyor içerden 😊 Genelde ikiz gebelikte hcg değeri çok yüksek oluyor ama illa öyle olacak diye kesin bi kaide yok, örnek bizzat ben.
Merhaba. Adetim 16 gün gecikti ve 4 gün gecikmeyle yaptığım kan tahlili negatif çıkmıştı. Gecikmenin 12.günü tekrar kan tahlili verdim 11,46 çıktı. Gecikmenin 15.günü 84,68 çıktı. Geç döllenme olduğu çok belli. Kime söylesem kesin ikiz diyorlar. Sizin değerleriniz nasıldı acaba?

Merhaba. Adetim 16 gün gecikti ve 4 gün gecikmeyle yaptığım kan tahlili negatif çıkmıştı. Gecikmenin 12.günü tekrar kan tahlili verdim 11,46 çıktı. Gecikmenin 15.günü 84,68 çıktı. Geç döllenme olduğu çok belli. Kime söylesem kesin ikiz diyorlar. Sizin değerleriniz nasıldı acaba?

Çok aklımda kalmadı artık, sona gelince :)
Şurda adım adım yazmıştım.

Back
X