Beta HCG takibi acill

gulsev96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
39
9
1
29
Selam kızlar, 1 mayista beta HCG değeri 62 ile hamile olduğumu öğrendim. 3 Mayıs'ta yeniden kan verdim ve değer 178 di. Doktor hiç bilgilendirme yapmadı. Ne kadar sürede bir kan vermem lazım? Deger artışını görmek için ne sıklıkla beta HCG bakılmali?

2 günde bir kan vermeniz lazım takip için çok yeni bi gebelik adet gününüze daha var sanırım. 2 günde bir en az iki katına çıkması lazım diye biliyorum

Hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah. 2 günde bir 2 kat artış istenir canım iki üç kere kan verip düzenli artış olunca bidaha kana gerek duymuyorlar bir hafta sonra da kese için muayeneye çağırıyorlar

2 günde bir kan vermeniz lazım takip için çok yeni bi gebelik adet gününüze daha var sanırım. 2 günde bir en az iki katına çıkması lazım diye biliyorum
Bende pcos olduğu için reglim dongum çok uzun. 19 Mart'ta son reglim oldu ama yumurtlama tarihim 19 Nisan gibiydi .. o sebeple değerim çok yusek degil geç döllenme oldu

Bende pcos olduğu için reglim dongum çok uzun. 19 Mart'ta son reglim oldu ama yumurtlama tarihim 19 Nisan gibiydi .. o sebeple değerim çok yusek degil geç döllenme oldu
Hiç endişelenmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız şimdilik yükseliş iyi gibi görünüyor

Selam kızlar bende adetımden 1 gun once 19.3 ıle ogrendım adet gunum 32.1 beta 2 gun gecıkıncede 120 oldu yanı 4 gunde 19.3 ıken 120.5 oldu sızce durum da sıkıntı varmı

Selam kızlar bende adetımden 1 gun once 19.3 ıle ogrendım adet gunum 32.1 beta 2 gun gecıkıncede 120 oldu yanı 4 gunde 19.3 ıken 120.5 oldu sızce durum da sıkıntı varmı
Yok gayet normal,hergun takip yapmana gerek yok, daha başında ogrenmissin, pazartesi falan baksan tekrardan iyi yükselme olmuş olur, sonrasında doktora da gidersin, hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun benimde dün 186 çıktı yarın da baktıracağım ve sonraki iki gün sonrada baktırır en sonunda bir doktora gidip mayene olmayı düşünüyorum eğer memnun kalırsam bebeğim de benimle kalırsa doktora devam

Selam kizlar bugün doktora sordum. Elimizde 2 değer var zaten tekrar baktirmana gerek yok dedi. Eğer ağrın ve kanaman olursa bakarız dedi. 12 Mayıs'ta keseyi görmek için çağırdı. Umarım görürüz

Yok gayet normal,hergun takip yapmana gerek yok, daha başında ogrenmissin, pazartesi falan baksan tekrardan iyi yükselme olmuş olur, sonrasında doktora da gidersin, hayırlısı olsun inşallah
Teşekkur ederım ınsallah guzel ılerler darısı tum ısyenlere Allahm nasıp etsın ınsallah

Adetın gecıktımı senın yoksa erkenmı ogrendın canım ben adetten 1 gun once ogrendım

AAA kızlar merhaba bende bu ay piki 15 nisan da gördüm ama bende cuma günü test yaptırdım ve beta 89.95 çıkmıştı pazar gunu de 151.69 çıkmıştı yarın gene vermem lazım daha minicik ama etkisi büyük sürekli uyumak istiyorum ve adet olucam gibi ağrım var

Nasıl yani kaç defa vermek lazım kan kollarım delik deşik oldu bebegıme feda olsun

bel ve kasık agrısı uyku bendede aynı canım hep bı halsızlık var bende sabh yenıden kan verdım cuma gunu deger 120 dı benımde ınsallah guzel yukselme olur bırde bende şeffaf akıntı var 1 haftadır su gıbı belırtı olarak

Merhaba kızlar ben ayın 6 sında sağlık ocağında kan verdim 2425 çıkmış bugün kendi kontrole gittiğim hastanede verdim 2247 di çıktı normal mi acaba çok korkuyorum acil yardım efermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…