Selam hanımlar. KK’da açmadığım konu okumadığım yazı kalmadı çok şükür
Tüp bebekle gebeyim test günümden 3 gün önce hcg 29, test günümde 120, iki gün sonra 313 bu testten iki gün sonra (bugün) da 740 çıktı. 2 tane embriyo transferi oldu Cuma kontrole çağırdı doktor. İkisi de tuttu mu bilmiyorum çok merak ediyorum. Cuma günü transfer tarihine göre 4+6. Acaba o gün belli olur mu? Çok heyecanlıyım bu anı çok bekledim bi an önce öğrenmek istiyorum her şeyi... Allah isteyen herkese nasip etsin inşalllahhh.
Öncelikle hayırlısı olsun umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu ben bat günü yaptığım tahlilde 3500 lerde öğrenmiştim hamileliğimi baya yüksek bir değerdi yani ama bir bebeğe hamile idim. Yani şuan ki değerinizle pek anlaşılabilecek bir durum değil bence bu. Umarım içinizden nasıl geçiyorsa öyle olur
Öncelikle hayırlısı olsun umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu ben bat günü yaptığım tahlilde 3500 lerde öğrenmiştim hamileliğimi baya yüksek bir değerdi yani ama bir bebeğe hamile idim. Yani şuan ki değerinizle pek anlaşılabilecek bir durum değil bence bu. Umarım içinizden nasıl geçiyorsa öyle olur
Çok teşekkür ederim cevabınız için Çoğu yerde bu söylediğinizi okudum ama işte :) aslında illa ikiz diye bi takıntım yoktu başta ama sonradan komşumuz sen ikiz hamıle kalacaksın bak gör diyip durdu beni her gördüğünde kafama soktu. Bir de benim bi babam bir kardeşim var eşimin sülalesi çok kalabalık yarın bi gün yalnız kalırım diye çok korkuyorum. Normal yoldan çocuğunuz olmaz tüp bebek direkt diyince doktorlar bundan başka çocuğum olmaz belki telaşına kapıldım onunda etkisi var. Allahım hayırlısını versin inşallah. Kimseye aratmasın.
Çok teşekkür ederim cevabınız için ❤ Çoğu yerde bu söylediğinizi okudum ama işte :) aslında illa ikiz diye bi takıntım yoktu başta ama sonradan komşumuz sen ikiz hamıle kalacaksın bak gör diyip durdu beni her gördüğünde kafama soktu. Bir de benim bi babam bir kardeşim var eşimin sülalesi çok kalabalık yarın bi gün yalnız kalırım diye çok korkuyorum. Normal yoldan çocuğunuz olmaz tüp bebek direkt diyince doktorlar bundan başka çocuğum olmaz belki telaşına kapıldım onunda etkisi var. Allahım hayırlısını versin inşallah. Kimseye aratmasın.❤
İlk zamanlar insan çok sabırsız oluyor anlayabiliyorum o yüzden seni bende çok kız istiyordum çevredeki herkes senin oğlun olucak deyip durdu ama çok şükür kızım olucak evet tüp bebek olunca ikiz olsa fena olmaz diyor insan inşllh hayırlısı olsun hakkınızda
Çok teşekkür ederim cevabınız için ❤ Çoğu yerde bu söylediğinizi okudum ama işte :) aslında illa ikiz diye bi takıntım yoktu başta ama sonradan komşumuz sen ikiz hamıle kalacaksın bak gör diyip durdu beni her gördüğünde kafama soktu. Bir de benim bi babam bir kardeşim var eşimin sülalesi çok kalabalık yarın bi gün yalnız kalırım diye çok korkuyorum. Normal yoldan çocuğunuz olmaz tüp bebek direkt diyince doktorlar bundan başka çocuğum olmaz belki telaşına kapıldım onunda etkisi var. Allahım hayırlısını versin inşallah. Kimseye aratmasın.❤