• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg tekrarı

khabilem

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
13
28 Mayıs 160
30 Mayıs 386
1 Haziran 823 çıktı hcg.
16 Haziran Kadın Doğum Polk randevu alabildim en erken. Tekrar Hcg baktırmadan direk randevu tarihinde gitsem sıkıntı olur mu. Kan alırken damarımı bulamıyorlar iğneyi sok çıkar sağlam damar bırakmadılar. Zorla damara denk getiriyor ama bu yetmez diyor tekrar başka tüple alıyor bazen de.
Bebeğimin bu kana ihtiyacı olacak. Tekrar kan vermesem sıkıntı olur mu sizce?

Yeterli bence. Gayet güzel artmış bundan sonrası kese takibi. Hayırlı olsun. Kaç hafta olacak16 haziranda?

İnşallah canım benim. Betana göre muhtemelen 6 haftan dolmuş olacak diye düşünüyorum. Umarım yolk ve embriyo da görebilirisiniz.

28 Mayıs 160
30 Mayıs 386
1 Haziran 823 çıktı hcg.
16 Haziran Kadın Doğum Polk randevu alabildim en erken. Tekrar Hcg baktırmadan direk randevu tarihinde gitsem sıkıntı olur mu. Kan alırken damarımı bulamıyorlar iğneyi sok çıkar sağlam damar bırakmadılar. Zorla damara denk getiriyor ama bu yetmez diyor tekrar başka tüple alıyor bazen de.
Bebeğimin bu kana ihtiyacı olacak. Tekrar kan vermesem sıkıntı olur mu sizce?
Ben de 3 kere verip bırakmıştım. 1.5hafta sonrası felan randevu alıp gitmiştim. Kese yolksac gormustük. Bence de gerek yok değerleriniz çok iyi 🧿

ben de 3 kez baktırdım ama benimki yüksekti. 306-697-2400 şeklimde artmıştı. doktorumla telefonda görüşüyorduk, farklı sehirdeydim ben. 2400 çıktığı gün regl gecikmemin ilk günüydü. doktorum artık kan vermene gerek yok, ilk fırsatta ultrason kontrolüne gidebilirsin demişti. ben gitmedim 😂 regl gecikmemin 10.gününde gittim. son regl gününle uyumluydu kese, ben de pcos hastayım. 5+3 görünüyordu ilk muayenede. 6+6da da hem bebeği hem kalp atısını gördük.

Çok şükür. Kalp atışını duymuş muydunuz o zaman. Sizin doğum oldu mu
Benimki geç döllenmeydi oyuzden cok daha dusuk değerle öğrenmiştim. İlk değerim 27 sonraki 99, sonraki 350lerde çıkınca bıraktım. Kalp atışı yoktu ilk gittiğimde kese 5 haftalıktı, 1.5 hafta sonra yenıden gittigimde kalp atısını da duyduk. 36 haftalıgım

Benimki geç döllenmeydi oyuzden cok daha dusuk değerle öğrenmiştim. İlk değerim 27 sonraki 99, sonraki 350lerde çıkınca bıraktım. Kalp atışı yoktu ilk gittiğimde kese 5 haftalıktı, 1.5 hafta sonra yenıden gittigimde kalp atısını da duyduk. 36 haftalıgım
Aa çok az kalmış 🥰🥰
Sağlıkla kolaylıkla kucağına almak nasip olsun canım 😇

Back
X