Beta hcg testi hakkında bilgi?

Galiba hamilesiniz, fakat kaç gün geciktiniz, yarın tekrar baktırın değerin yaklasık 2 katına cıkması lazım.
Günaydın şimdi sağlık ocağından geldim adetim 10 gün geçmişti, dün kan vermiştim, hamileyimAllahim isteyen herkese versin inşallah, doğumumuz sizinle yaklaşık ayni zamana geliyor, benim de 1 kasim görünüyor

Bi cvp alamadm gebeligi anlamak icin beta kac olmadi gerekio

Canim internette aylara göre değer aralıklari var ordan fikir edinebilirsiniz.Burdaki deneyimli arkadaşlar da yardimci olacaktır mutlaka

Bana artmış dedi ama telefonla öğrendim ben bugun ultrason icin gel dedi ama düşmüşmü deger(
Belki yanlış yazmışsındır. Birinde 200 lü bir değer yazmışsın birinde 20 li bir değer

çoğul gebelik olabilir bence. gebelik haftanın hesaplanabilmesi için son adet tarihini söylemen lazım. beta hcg den anlaşılmaz

Ayyy evet, inşallah, Allahım kucağımıza almayı nasip etsin. Cok cok cok mutluyum

Gebeligi anlamak icin beta kac olmasi gerekio ben dun test yaptm negatif cikti yine adetim 1 gun gecti

Canım 5 in üstünde olmak gerekiyor. Ama düzenli olarak da artması gerekiyor. Benım gecikmenin 4. Gününde 2000 E yakın çıktı. 2 günde 1 de 2 katına çıkması gerekiyor.

benim de 9 yaşında bir kızım var,çok sabırsız bilmiyorum 9 ay nasıl bekleyecek,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…