- 17 Şubat 2016
- 313
- 167
- 23
- 36
Galiba hamilesiniz, fakat kaç gün geciktiniz, yarın tekrar baktırın değerin yaklasık 2 katına cıkması lazım.
Bana artmış dedi ama telefonla öğrendim ben bugun ultrason icin gel dedi ama düşmüşmü degerSenin değerin artmamış ki düşmüş doktor bir şey demedi mi
Günaydın şimdi sağlık ocağından geldim adetim 10 gün geçmişti, dün kan vermiştim, hamileyimAllahim isteyen herkese versin inşallah, doğumumuz sizinle yaklaşık ayni zamana geliyor, benim de 1 kasim görünüyorGaliba hamilesiniz, fakat kaç gün geciktiniz, yarın tekrar baktırın değerin yaklasık 2 katına cıkması lazım.
Günaydın şimdi sağlık ocağından geldim adetim 10 gün geçmişti, dün kan vermiştim, hamileyimAllahim isteyen herkese versin inşallah, doğumumuz sizinle yaklaşık ayni zamana geliyor, benim de 1 kasim görünüyor
Anladım, insallah hamilesindir
Gerçi simdi gördüm, durumuna yazmışsın, kesinleşti mi yoksa
Belki yanlış yazmışsındır. Birinde 200 lü bir değer yazmışsın birinde 20 li bir değerBana artmış dedi ama telefonla öğrendim ben bugun ultrason icin gel dedi ama düşmüşmü deger(
Bi cvp alamadm gebeligi anlamak icin beta kac olmadi gerekio
Kızlar meraba ben gectigimiz pazartesi test yaptirdim beta hcg 94.27 cikti carsamba 295.00 dı bugun tekrar gittim dr emin degilim tekrar gel demisti bugunde 20.294 dedi acaba cogul gebelikmi veya bu kadar artması normalmiki???
bide kac haftalkdır acaba onu sormayı unutum
10 un üzerinde olması gerekiyo. benim adetm geçmeden bi kaç gün önce 17 çıkmıştı.
Yani hamilesin oyle mi?
aynen şuan hamileyim çok şükür yaklaşık 6 haftalık galiba.
Günaydın şimdi sağlık ocağından geldim adetim 10 gün geçmişti, dün kan vermiştim, hamileyimAllahim isteyen herkese versin inşallah, doğumumuz sizinle yaklaşık ayni zamana geliyor, benim de 1 kasim görünüyor
Gebeligi anlamak icin beta kac olmasi gerekio ben dun test yaptm negatif cikti yine adetim 1 gun gecti
ilk bebeğiniz mi?Ayyy evet, inşallah, Allahım kucağımıza almayı nasip etsin. Cok cok cok mutluyum
bebek gitti derken??
Gitti baya sonlandi kimyasal gebelikmis(
ilk bebeğiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?