Beta hcg testi hakkında bilgi?

Ama 20 li değer yazmamış ki... 20.000 li bi değer yazılmış. Eğer öyleyse hamilesin.

Ama 20 li değer yazmamış ki... 20.000 li bi değer yazılmış. Eğer öyleyse hamilesin.
Telfnla öğrendigm ixin test sonucm elimde degl sanırm ben yanls anladm en son tekrar yazmstm degerleri yarın dr a gidip öğrenecegm bakalm benm de kafam allak bullak bi dr gebesin dio biri degilsin dio farklı drlara gitmek de ii degil demekki

Sor soruştur en iyisi kimse, seni en iyi bilgilendiren, rahatlatan kimse ona git
Bi test alıp evde yapsana. Doğru sonucu testten göreceksin.

Sor soruştur en iyisi kimse, seni en iyi bilgilendiren, rahatlatan kimse ona git
Bi test alıp evde yapsana. Doğru sonucu testten göreceksin.
Ilk yaptığmda silik çıkmiştı sonra kan verdm ilkinde düşük ama gebelik var dediker biaha gel dediler gittim sonra artmış kese yok falan filan en sonki de böyle dedi iste yarın kadin doğumcuya gidecegm iste en güvendigim o:)

merhaba ıyı aksamlar arkadaslar ben subatın 17sinde asılama yaptım martın2sinde test yaptım sonuc13.3 cıktı ayın 4de bır daha yaptım 37.3 cıktı ayın yadısınde doktor bır daha yap dedı 78.2 cıktı sızce gebelık varmıdır hamıle olma sansım varmıdır yada boyle bıseyle karsılasan varmı

merhaba ıyı aksamlar arkadaslar ben yenı uyeyım subatın 17sinde asılama yaptım martın 2side gebelık testı yaptım sonuc 13.3 cıktı doktor benden ayın 4de bır daha yaptırmamı istedı sonuc 37.3 cıktı ayın 7 sinde bır daha yaptırdım 78.2 cıktı sızce hamıle olabılırmyım gebelık varmıdır lutfen yardımcı olurmusunuz

Buradakilerden ziyade doktorunuz ne dedi acaba? 2 katına çıkması iyi birşey, hamilelikte olması gereken bu.

doktorum bana bişey demedı sadece benden ıkı gun aralıklı test yapmamı istedı ben sadece gebelık varmı dıye cok merak edıyorum

5 in üstü gebelik ama değerinizin de daha üst seviyelerde olması gerekti sanki. Çünkü aşılamadan sonra 15 günde değer az artmış gibi.

Bende adet gecikmemin 5 günü test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan tahlili verdiğimde bhcg değerim 2456.64 çıkmıştı doktora gidemedim bi türlü yarın 7 ci haftaya gireceğim

artış oldukça fazla , aynı labarotuvarda mı? aynı labarotuvar ise çogul gebelik olabilir. yapılan ultrason kontrolunde net bir şekilde anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…