- 2 Kasım 2015
- 130
- 94
- 18
- 31
Ilk defa duydum nasil bir gebelik o?
Bn galiba yanlis yaziorum yaein dr a gidincd ögreniym burdanda yazarm dogrusunuBelki yanlış yazmışsındır. Birinde 200 lü bir değer yazmışsın birinde 20 li bir değer
Ocak 20 olmasi lazm son adet tarihimmçoğul gebelik olabilir bence. gebelik haftanın hesaplanabilmesi için son adet tarihini söylemen lazım. beta hcg den anlaşılmaz
Olur ben de merak ettim şimdi. İnş hamilesindir. Allah gönlüne göre versinBn galiba yanlis yaziorum yaein dr a gidincd ögreniym burdanda yazarm dogrusunu
Sagl cnm tesekkrler tekrrOlur ben de merak ettim şimdi. İnş hamilesindir. Allah gönlüne göre versin
Telfnla öğrendigm ixin test sonucm elimde degl sanırm ben yanls anladm en son tekrar yazmstm degerleri yarın dr a gidip öğrenecegm bakalm benm de kafam allak bullak bi dr gebesin dio biri degilsin dio farklı drlara gitmek de ii degil demekkiAma 20 li değer yazmamış ki... 20.000 li bi değer yazılmış. Eğer öyleyse hamilesin.
Telfnla öğrendigm ixin test sonucm elimde degl sanırm ben yanls anladm en son tekrar yazmstm degerleri yarın dr a gidip öğrenecegm bakalm benm de kafam allak bullak bi dr gebesin dio biri degilsin dio farklı drlara gitmek de ii degil demekki
Ilk yaptığmda silik çıkmiştı sonra kan verdm ilkinde düşük ama gebelik var dediker biaha gel dediler gittim sonra artmış kese yok falan filan en sonki de böyle dedi iste yarın kadin doğumcuya gidecegm iste en güvendigim o:)Sor soruştur en iyisi kimse, seni en iyi bilgilendiren, rahatlatan kimse ona git
Bi test alıp evde yapsana. Doğru sonucu testten göreceksin.
merhaba ıyı aksamlar arkadaslar ben subatın 17sinde asılama yaptım martın2sinde test yaptım sonuc13.3 cıktı ayın 4de bır daha yaptım 37.3 cıktı ayın yadısınde doktor bır daha yap dedı 78.2 cıktı sızce gebelık varmıdır hamıle olma sansım varmıdır yada boyle bıseyle karsılasan varmı
doktorum bana bişey demedı sadece benden ıkı gun aralıklı test yapmamı istedı ben sadece gebelık varmı dıye cok merak edıyorumBuradakilerden ziyade doktorunuz ne dedi acaba? 2 katına çıkması iyi birşey, hamilelikte olması gereken bu.
doktorum bana bişey demedı sadece benden ıkı gun aralıklı test yapmamı istedı ben sadece gebelık varmı dıye cok merak edıyorum
Ocak 20 olmasi lazm son adet tarihimm
Bende geç döllenmeymiş bugn gittm dr keseyi gördük bakm hayırlısylabenimde 21 ocak. sanırım senin 6,5 haftalık şuan. benim geç döllenme olduğu için ben tam net bilemiyorum.
Canim senin ikizmiymis. Benimde degerlerim 3 kat artiyorda merak ettimBende geç döllenmeymiş bugn gittm dr keseyi gördük bakm hayırlısyla
Ben henuz dr bulamadm gittigm dr görevi birakmiş oysaki en iyisiydi sonra da ne devlette ne ozelde randevu bulamiorm haftaya ancak bulabildim ama inanılmaz aģrılarim varCanim senin ikizmiymis. Benimde degerlerim 3 kat artiyorda merak ettim
artış oldukça fazla , aynı labarotuvarda mı? aynı labarotuvar ise çogul gebelik olabilir. yapılan ultrason kontrolunde net bir şekilde anlaşılır.Kızlar meraba ben gectigimiz pazartesi test yaptirdim beta hcg 94.27 cikti carsamba 295.00 dı bugun tekrar gittim dr emin degilim tekrar gel demisti bugunde 20.294 dedi acaba cogul gebelikmi veya bu kadar artması normalmiki???
bide kac haftalkdır acaba onu sormayı unutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?