Aynı yerde mi yaptırdınız? Bazen sonuçta tam rakamı vermek yerine büyüktür işaretini kullanırlar. Yani sizin sonuçta 10000 mi yazıyor yoksa >10000 mi?Beta hcg ilk testimde 14563 çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 10000 çıktı bu normal mi düşmüş değerin
Değerin baya yüksek bu arada ikiz olabilir bazı yerler 10 bin üzerini göstermiyor öyle bişey olabilir aksi halde düşüş olması normal değilBeta hcg ilk testimde 14563 çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 10000 çıktı bu normal mi düşmüş değerin
Aynı yerde mi yaptırdınız? Bazen sonuçta tam rakamı vermek yerine büyüktür işaretini kullanırlar. Yani sizin sonuçta 10000 mi yazıyor yoksa >10000 mi?
Değerlerim bu şekikde 7 sinde yaptırdım sonra 15 inde yaptırdım düşmüşDeğerin baya yüksek bu arada ikiz olabilir bazı yerler 10 bin üzerini göstermiyor öyle bişey olabilir aksi halde düşüş olması normal değil
Aynı yerde yaptırmadım biti hastanede biri sağlıkocağındaAynı yerde mi yaptırdınız? Bazen sonuçta tam rakamı vermek yerine büyüktür işaretini kullanırlar. Yani sizin sonuçta 10000 mi yazıyor yoksa >10000 mi?
Aynı yerde yaptırman lazımAynı yerde yaptırmadım biti hastanede biri sağlıkocağında
Keseyi gördünüz mü? Neden tekrar yaptırdınız? Doktorunuz mu istedi yaptırmanızı?Aynı yerde yaptırmadım biti hastanede biri sağlıkocağında
Kese var normalde hamileliklerim benim aşırı mide bulantısı ile geçerdi bu böyle olmadı acaba boş kese mi diye düşündüğüm için tekrar kan verdim kontrole gideceğim yaşım 41 40 yaş çoçuğu olacak inşallahKeseyi gördünüz mü? Neden tekrar yaptırdınız? Doktorunuz mu istedi yaptırmanızı?
Tamamdır çok teşekkür ederimmmBi cok yer 10.000 üstünü ölçmüyor.
Düşmemiştir değeriniz.
Merak ediyor iseniz 10.000 üzeri ölcen bir merkezde yaptırın..
Bir sıkıntı yoktur inşallah. Her gebelik farklı oluyor. Belirtilere göre çıkarım yapmayın o yüzden. İçinizi ferah tutun, stres yapmayın lütfen.Kese var normalde hamileliklerim benim aşırı mide bulantısı ile geçerdi bu böyle olmadı acaba boş kese mi diye düşündüğüm için tekrar kan verdim kontrole gideceğim yaşım 41 40 yaş çoçuğu olacak inşallah
Tam olarak sayısını bilmiyorum ama beta hcg hamilelikte belli bir sürede yükselmeye devam ediyor daha sonra düşüyor muş. Doktora göründün mü sonucun ne olduDeğerlerim bu şekikde 7 sinde yaptırdım sonra 15 inde yaptırdım düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?