- 14 Aralık 2022
- 75
- 11
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mutsuzkafin0
-
Basinda sifir olmamasi zaten pozitif anlamina geliyor. Temel matematik bilimi ile sizin sonucunuz 0 ile 1 arasinda bir deger cikmis. 5’in uzeri pozitif sayiliyorBeta hcg testi yaptırdım sonuç 0,33 bana negatif dendi adetim 7 gün gecikti 10 gün gecikince tekrar test yaptırın dendi. Burda anlamafığım sey araştırdığımda hiç başında hiç sıfır olmaması bilen yada sıfırlı çıkan varsa bana açıklayabilirmi lütfen..
Adet 10 gün gecikince beta testi daha net çıkıyomuş çok ümitlendik çok ağlıyorum çok gerildim 3 gün nasıl bekliyecem bi fikrim yok7 gün gecikmiş 0,33 çıkmış 10. gün yaptırınca ne gibi bi değişiklik olacakmış???
Çok hızlı yükseliyomus hergün katlanarak sanırım bana bu yüzden 10. Gün gel dedi sordum soruşturdum 0.21 le hamile olan kuzenim var buna dayanarak bende 1 2 günlük hamilelik olusum süreci olarak düşündüm ve bu beni çok ümitlendirdiBasinda sifir olmamasi zaten pozitif anlamina geliyor. Temel matematik bilimi ile sizin sonucunuz 0 ile 1 arasinda bir deger cikmis. 5’in uzeri pozitif sayiliyor
Hic umitlenmeyin bence, adet 7 gun gecince 3-5 ciksa umitlenin derdim ama sizin sonuc oyle degilÇok hızlı yükseliyomus hergün katlanarak sanırım bana bu yüzden 10. Gün gel dedi sordum soruşturdum 0.21 le hamile olan kuzenim var buna dayanarak bende 1 2 günlük hamilelik olusum süreci olarak düşündüm ve bu beni çok ümitlendirdi
Hic umitlenmeyin bence, adet 7 gun gecince 3-5 ciksa umitlenin derdim ama sizin sonuc oyle degil
Sorun sizi umutlandıran 10. Gün gelin denilmesiSanırım haklısınız
Bazı kişilerde duydum ilk bu rakamlar çıkmıs sonra hamilesiniz demişler birazda bu ümitlendirdi bende baska öyle olan varmı diye merak ettimSorun sizi umutlandıran 10. Gün gelin denilmesi
. 0.33 direkt negatifken 2 gün sonra iki katı olunca yine 1 i geçmiyor.
Bu sonuçla çok zor yükselmesi umitlenmeyinBeta hcg testi yaptırdım sonuç 0,33 bana negatif dendi adetim 7 gün gecikti 10 gün gecikince tekrar test yaptırın dendi. Burda anlamafığım sey araştırdığımda hiç başında hiç sıfır olmaması bilen yada sıfırlı çıkan varsa bana açıklayabilirmi lütfen..
Bu sonuçla çok zor yükselmesi umitlenmeyinbiliyorum çok zor ama maalesef durum böyle
Yükselebilir. Benimde regle 4 gün kala yani sizinle aynı günlerde 2.91 çıkmıştı 157ye çıktıKızlar benim de yumurtlamadan 9 gün sonra 2.39 çıktı sizce umut var mı yoksa hastanenin referans mı öyledir
Canım merhaba malesef o ay benim gebelik oluşmadı ama bu ay yine 2. 39 çıktı adete 10 gün kalaYükselebilir. Benimde regle 4 gün kala yani sizinle aynı günlerde 2.91 çıkmıştı 157ye çıktı
O halde muhtemelen senin verdiğin testi yapan hastanenin alt sınırı bu olabilir. Küsüratlı sınıra denk gelmemiştim hiçCanım merhaba malesef o ay benim gebelik oluşmadı ama bu ay yine 2. 39 çıktı adete 10 gün kala
Bende 84.3 le hamile olduğumu öğrendim 5 gün sonra tekrar test yaptırdım 73.41 çıktı moralim çok bozuldu aksm teste tekrar gittik 70.53 çıktı git gide düşüyo bu durumda olan varmı kanamam yada lekem yok düşük yapıyorum desem ultrastona girdim rahim duvarın kalın dıs gebelikte incecik oluyo dedi bitanede sağ tarafımda yumurtalık atığım varmıs durumu yaşayan birileri varsa lütfen cevap yazsın
Aynı yerde mi yaptırdınız testleri?
Evet hep aynı yerde yaptırıyorum dedim yanlıslıkmı oldu diyip baska hastanede kan verdim orda 70.53 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?