Beta HCG testi

Evet abla kaybım olmuştu ilkindr kalbi durmuştu ondan sonra genetik test yaptık bu sonuca vardık gerçekten hiç hazır değilim eşime söylüyorum anlamıyor ben kabullenemedim hala malasef eşime çok söyledim korunalim istemiyorum diye klasik erkek işte kabul etmedi olan oldu
İkiz olabilme ihtimali vwr diyorsunuz yani
Allah razı olsun canım

Çok üzgünüm pazartesi gece yedi de başladı kanamam salı sabahı iki tane parça düştü ciğer gibi bilmiyorum kimyasal olduğunu Dr üzüldüğümü için kimyasal dedi bence sancı li bir gece geçirdim karnım kasığımda bıçak batırıyor lardi sanki sizin fikriniz ne dir 😔
Benimde çok ağrılarım olmaya başladı acidan kivrandim durdum ben bu gebeliği zaten istemiyorum hiç hazır değilim yeni doğum yaptım kendime gelemedim daha eşim yüzünden geldim bu durumlara yani vicdansız gibi olabilirim ama benim için gebelik olmasa da olur

İkiz olabilme ihtimali vwr diyorsunuz yani

Benimde çok ağrılarım olmaya başladı acidan kivrandim durdum ben bu gebeliği zaten istemiyorum hiç hazır değilim yeni doğum yaptım kendime gelemedim daha eşim yüzünden geldim bu durumlara yani vicdansız gibi olabilirim ama benim için gebelik olmasa da olur
Çok geçmiş olsun insan çöküyor psikolojimen😔 ben alışmış dim şöyle yaparım şunu alırım diye hayalin kurmusdum🥺

Çok geçmiş olsun insan çöküyor psikolojimen😔 ben alışmış dim şöyle yaparım şunu alırım diye hayalin
Ameliyat olmam lazım mecburum gebelik hiç iyi bir zaman da olmadı maalesef ki ben 1 çocuk yeter taraftariyim keşke korunabilseydim keşke gizli gizli ilaç alsaydim bu duruma düşmeseydim

Ameliyat olmam lazım mecburum gebelik hiç iyi bir zaman da olmadı maalesef ki ben 1 çocuk yeter taraftariyim keşke korunabilseydim keşke gizli gizli ilaç alsaydim bu duruma düşmeseydim
Niye ameliyat canım ne için çocuk icinmi hakkında hayırlısı olsun bende 11 yıl ara verdim haktan hayırlı si olsun artık rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Back
X