Beta hcg ve daha önce pek çok kez geçirilmiş kimyasal gebelik

gulbos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
164
233
53
Kızlar merhaba,

5 yıllık evliyim, daha önce gebelik geçirmedim ve geçen sene rahim filmi çektirmiştim. Film sonrası da olumlu gelişme olmayınca artık saldım tükenmiştim. Bu 5 yıllık dönemde pek çok kez kimyasal geçirdim, evdeki testler ve kan değer sonuçlarımdan biliyorum. Daha önceki testlerde en yüksek 26 ı görmüştüm. Bugün ise adet tarihim ve içime bir şüphe düştü evde gebelik testi yaptım. Aşağıda sonucu paylaşıyorum. Sonucu böyle görünce gidip kan verdim ve beta 86 çıktı ama yine korkuyorum kimyasal olur diye ve doktora gitmek için beklemeyi düşünüyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Sizce değer adet günü için sağlık mı? Bu da tutmazsa yıkılacağımı biliyorum lütfen bana akıl verin ne yapayım

Eklentiler

• 24212740-CE35-4546-A974-128F337D7D12.webp
    24212740-CE35-4546-A974-128F337D7D12.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 164
  • 6437EB6F-731A-404E-8207-ED7854CD424E.webp
    6437EB6F-731A-404E-8207-ED7854CD424E.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 150
Kızlar merhaba,

5 yıllık evliyim, daha önce gebelik geçirmedim ve geçen sene rahim filmi çektirmiştim. Film sonrası da olumlu gelişme olmayınca artık saldım tükenmiştim. Bu 5 yıllık dönemde pek çok kez kimyasal geçirdim, evdeki testler ve kan değer sonuçlarımdan biliyorum. Daha önceki testlerde en yüksek 26 ı görmüştüm. Bugün ise adet tarihim ve içime bir şüphe düştü evde gebelik testi yaptım. Aşağıda sonucu paylaşıyorum. Sonucu böyle görünce gidip kan verdim ve beta 86 çıktı ama yine korkuyorum kimyasal olur diye ve doktora gitmek için beklemeyi düşünüyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Sizce değer adet günü için sağlık mı? Bu da tutmazsa yıkılacağımı biliyorum lütfen bana akıl verin ne yapayım
Her gebelik bir değil. İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğiniz tutunur size olumsuz düşünmeyin ya iki gün sonra tekrar edin kan tahlilini yadaa bir kadın doğuma gidin ultrasonla baksınlar. 🥰

G gulbos canım benim komşum adet günü 6.6 ile öğrendi ve şuan gayette sağlıklı ilerliyor gebeliğii🧿🧿
Umarım seninkide sağlıkla ilerler ve 9 ay sonra hopp kucağında olur 🤲🤲🤲

G gulbos canım benim komşum adet günü 6.6 ile öğrendi ve şuan gayette sağlıklı ilerliyor gebeliğii🧿🧿
Umarım seninkide sağlıkla ilerler ve 9 ay sonra hopp kucağında olur 🤲🤲🤲
Teşekkür ederim canım İnsallah. Cuma günü doktora gittim keseyi gördük çok şükür 2500 dü beta hcg ama doktor kese için çok küçük dedi 🥺Önümüzdeki hafta cumartesi gideceğim kese gelişimi için. Benim için dua edin 🙏

Teşekkür ederim canım İnsallah. Cuma günü doktora gittim keseyi gördük çok şükür 2500 dü beta hcg ama doktor kese için çok küçük dedi 🥺Önümüzdeki hafta cumartesi gideceğim kese gelişimi için. Benim için dua edin 🙏
🧿🧿 Ona, Üzülme annesi büyür o, doktor bile şaşırır 🤲🤲🤲

Ben 13 kusur ile öğrendim ve su an gayet iyi artış gösterdi ,hiç olumsuz düşünmeden takibe al ve dua et, inanıyorum ki herşey güzel olacak..

Ben önce 86 ile öğrendim sonra 92 oldu kimyasalmış bugün kanamam oldu. Arkadaşım 6 ile öğrendi nur topu gibi evladı var maşallah. Her gebelik başkadır. Allahım sağlıklı mutlu salih bir evlat nasip etsin hiç umudunu yitirme ♥️ vardır hepimizin bir nasibi

Back
X