- Konu Sahibi Sevilkaraman
-
Yumurtlama döneminde mi oluşuyor acaba?Hamilelik olması imkansız.
Folikül kisti var sanırım kese olarak demiş olabilir ama çok önemsenecek bir kist çeşidi değil kendiliğinden geçiyor genelde en azından bende öyle oldu.
Bildiğim kadarıyla evet folikül dediği şey çatlamamış yumurtada olabilir tam emin değilim ama sıkıntılı bir durum yok yani..Yumurtlama döneminde mi oluşuyor acaba?
O tarafta şişlikte hissediyorum birazcık. Bel ağrım da varBildiğim kadarıyla evet folikül dediği şey çatlamamış yumurtada olabilir tam emin değilim ama sıkıntılı bir durum yok yani..
Hamilelik olsaydı şimdiye kesede görülürdü bu arada, 2 ay geçmiş üstünden.
Gerçekten miKesinlikle hamilesiniz...
Gerçekten mi
Özür dilerim kusura bakmayın. Rahatsız ettim. Bizim ki de kuşku mazuur görün. Allaha emanet olunSize güzelce izah etmişler onlara inanmayıp, yeniden konu açmışsınız. Onlar değilsiniz dediler inanmıyorsunuz belki bana inanırsınız.
Ama bence hayırlı olsun, nur topu gibi bir tosun geliyor...
Hiç sorma abla 4 kasımda itibaren 17 kasıma kadar bişi aklımdan geçmemişti. 17 kasımda karnım şiş olduğu için bi kuşkulandım. Ki hemen karın da şişmezmiş. Meğersem çok su içmişim. O günden beri stres üstüne stres yaşadım. Sağlığımdan da oldum. İlk defa böyle birşey yaptığımız için doğum kontrol hapı ve ya kondom nedir hiç bilmiyordum. 25 kasımda regl oldum ama ağrısız ve sanki az gibiydi 5 gün sürdü. Sonra korkudan 1 aralıkta predictor early ile idrar testi yaptım negatif çıktı. 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı. 4 5 aralıkta yine idrar testi yaptım negatif çıktı. 7 aralıkta kan tesyi yaptım 0.5 çıktı. Sonra 20 aralıkta regl oldum. 6 gün sürdü. Sonra 27 aralıkta kan testi yaptım 0.03 çıktı. Bu en son kan testi ilişkiden 51 gün sonra yaptım. Sonra ilişkiden 60 gün sonra 2 3 gün önce idrar testi yaptım negatif ama hala kuruntu yaptım psikolojik men olsa çıkar mıydı bunlardaBu kadar strese duseceginize surtunmeli de olsa uzaktan da olsa kondom kullansin... sen de dogum kontrol hapi. Ah be canimmm icin icini yemistir senin 2 aydir ☺ korkma gebelik olsa simdiye coktaaaaaan anlamistin... o kadar teste doktora gozukmeler falan...
Icin rahat olsun bebek yok ☺ bir de muhtemelen yasin daha kucuk. Abla tavsiyesi... ileride pismanligini duyacagin seyler yapma tamam mi? ☺ tedbirli ol...Hiç sorma abla 4 kasımda itibaren 17 kasıma kadar bişi aklımdan geçmemişti. 17 kasımda karnım şiş olduğu için bi kuşkulandım. Ki hemen karın da şişmezmiş. Meğersem çok su içmişim. O günden beri stres üstüne stres yaşadım. Sağlığımdan da oldum. İlk defa böyle birşey yaptığımız için doğum kontrol hapı ve ya kondom nedir hiç bilmiyordum. 25 kasımda regl oldum ama ağrısız ve sanki az gibiydi 5 gün sürdü. Sonra korkudan 1 aralıkta predictor early ile idrar testi yaptım negatif çıktı. 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı. 4 5 aralıkta yine idrar testi yaptım negatif çıktı. 7 aralıkta kan tesyi yaptım 0.5 çıktı. Sonra 20 aralıkta regl oldum. 6 gün sürdü. Sonra 27 aralıkta kan testi yaptım 0.03 çıktı. Bu en son kan testi ilişkiden 51 gün sonra yaptım. Sonra ilişkiden 60 gün sonra 2 3 gün önce idrar testi yaptım negatif ama hala kuruntu yaptım psikolojik men olsa çıkar mıydı bunlarda
Çok teşekkür ederim abla içimi rahatlattın. Evet yaşım küçük. Teşekkür ederim bir daha yapmayacağım. Bir stresi daha kaldıramamIcin rahat olsun bebek yok ☺ bir de muhtemelen yasin daha kucuk. Abla tavsiyesi... ileride pismanligini duyacagin seyler yapma tamam mi? ☺ tedbirli ol...
Kadinlar her ay yumurtlar genelde. Yilda 1 2 kez yumurtlamadigi da oluyor. Folikul dedigi senin dollenmeyi bekleyen yumurtan. O yumurtan dollenmedigi zaman regl oluyorsun. Korkacagin bir sey degil.Çok teşekkür ederim abla içimi rahatlattın. Evet yaşım küçük. Teşekkür ederim bir daha yapmayacağım. Bir stresi daha kaldıramamabla bu arada follikül kese nedir yumurtlama dönemi herkeste mi oluşuyor o? Korkulacak birşey mi?
Bebek rahime yerleşiyor sağ ve sol yumurtalığa değil dimi abla? Folliküler kese sağ ve sol yumurtalıkta oluyor diye biliyorum. Bebek olsa doktor rahimde görür müydü? Kusura bakma abla seni de sorularımla boğuyorumKadinlar her ay yumurtlar genelde. Yilda 1 2 kez yumurtlamadigi da oluyor. Folikul dedigi senin dollenmeyi bekleyen yumurtan. O yumurtan dollenmedigi zaman regl oluyorsun. Korkacagin bir sey degil.
Her ay ya sagdan ya da soldan yumurtluyoruz. Bu yumurtlama doneminde iliski olursa korunmasiz o yumurta dolleniyor. Ve rahime bir kac gun icerisinde yerlesiyor. Ortalama regl geciktiginde 10 15 gun icinde de rahim icerisinde bebek kesesi gozukuyor. Doktorun sana dedigi bebek kesesi degil. Ya yumurtan var demek istemis yada kist var demek istemis. Icin rahat olsun... bebek yooook ☺Bebek rahime yerleşiyor sağ ve sol yumurtalığa değil dimi abla? Folliküler kese sağ ve sol yumurtalıkta oluyor diye biliyorum. Bebek olsa doktor rahimde görür müydü? Kusura bakma abla seni de sorularımla boğuyorum
İdrar da kesin çıkar kanda da çıkmamış ben hamile değilsin yine de yap bü test rahatlaYumurtlama bittikten sonra çatlar mı o? Korktum birazcık. Hamileliktende şüpheleniyordum. En son beta hcg testini 27 aralıkta yaptım ilişkide 4 kasımda oldu. Topu topu 50 gün sonra yapmış oluyorum. Şimdi idrar trsti yapsam kesin sonuç olur mu gerekli mi test tekrarına?
Sağol ablamHer ay ya sagdan ya da soldan yumurtluyoruz. Bu yumurtlama doneminde iliski olursa korunmasiz o yumurta dolleniyor. Ve rahime bir kac gun icerisinde yerlesiyor. Ortalama regl geciktiginde 10 15 gun icinde de rahim icerisinde bebek kesesi gozukuyor. Doktorun sana dedigi bebek kesesi degil. Ya yumurtan var demek istemis yada kist var demek istemis. Icin rahat olsun... bebek yooook ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?