Beta hcg ve gebelik

Gebelik var mı

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Sevilkaraman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
110
11
13
Manisa
Arkadaşlar 20 yaşındayım. 4 kasımda ilişkim oldu ama sürtünmeliydi kesinlikle içe giriş olmadı ve boşalmadı. 25 kasımda normalden az grlen 1 gün gecikmeli regl oldum. 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı. 7 aralıkta yaptım 0.5 çıktı. 20 aralıkta regl oldum. Normal gibiydi tam zamanında geldi regl. 27 aralıkta yani ilişkiden 4 kasımdan hesaplardam 50 gün sonra oluyor bu kan tahlili. Bugün yoğun yumurta akı gibi akıntım oldu peçeteyi silince damla gibi olmayan damladan daha az kan geldi sildikçe peçete de hafif belli oluyordu. Sonra korkudan kadın doğum doktoruna gittim. Ultrasonla baktı. Sol tarafta follikül kesecik var dedi. Bu kese yumurtalam dönemi olduğu için mi oluştu? Her kadında oluyor mu yumurtlama döneminde bu kese? Hamilelik var mıdır sizce? Şuan idrar testi yapsam sonucu doğru olur mu?

Hamilelik olması imkansız.
Folikül kisti var sanırım kese olarak demiş olabilir ama çok önemsenecek bir kist çeşidi değil kendiliğinden geçiyor genelde en azından bende öyle oldu.

Yumurtlama döneminde mi oluşuyor acaba?
Bildiğim kadarıyla evet folikül dediği şey çatlamamış yumurtada olabilir tam emin değilim ama sıkıntılı bir durum yok yani..
Hamilelik olsaydı şimdiye kesede görülürdü bu arada, 2 ay geçmiş üstünden.

Yumurtlama bittikten sonra çatlar mı o? Korktum birazcık. Hamileliktende şüpheleniyordum. En son beta hcg testini 27 aralıkta yaptım ilişkide 4 kasımda oldu. Topu topu 50 gün sonra yapmış oluyorum. Şimdi idrar trsti yapsam kesin sonuç olur mu gerekli mi test tekrarına?

O tarafta şişlikte hissediyorum birazcık. Bel ağrım da var

Kesinlikle hamilesiniz...

Size güzelce izah etmişler onlara inanmayıp, yeniden konu açmışsınız. Onlar değilsiniz dediler inanmıyorsunuz belki bana inanırsınız.

Ama bence hayırlı olsun, nur topu gibi bir tosun geliyor...

Size güzelce izah etmişler onlara inanmayıp, yeniden konu açmışsınız. Onlar değilsiniz dediler inanmıyorsunuz belki bana inanırsınız.

Ama bence hayırlı olsun, nur topu gibi bir tosun geliyor...
Özür dilerim kusura bakmayın. Rahatsız ettim. Bizim ki de kuşku mazuur görün. Allaha emanet olun

Bu kadar strese duseceginize surtunmeli de olsa uzaktan da olsa kondom kullansin... sen de dogum kontrol hapi. Ah be canimmm icin icini yemistir senin 2 aydir ☺ korkma gebelik olsa simdiye coktaaaaaan anlamistin... o kadar teste doktora gozukmeler falan...

Hiç sorma abla 4 kasımda itibaren 17 kasıma kadar bişi aklımdan geçmemişti. 17 kasımda karnım şiş olduğu için bi kuşkulandım. Ki hemen karın da şişmezmiş. Meğersem çok su içmişim. O günden beri stres üstüne stres yaşadım. Sağlığımdan da oldum. İlk defa böyle birşey yaptığımız için doğum kontrol hapı ve ya kondom nedir hiç bilmiyordum. 25 kasımda regl oldum ama ağrısız ve sanki az gibiydi 5 gün sürdü. Sonra korkudan 1 aralıkta predictor early ile idrar testi yaptım negatif çıktı. 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı. 4 5 aralıkta yine idrar testi yaptım negatif çıktı. 7 aralıkta kan tesyi yaptım 0.5 çıktı. Sonra 20 aralıkta regl oldum. 6 gün sürdü. Sonra 27 aralıkta kan testi yaptım 0.03 çıktı. Bu en son kan testi ilişkiden 51 gün sonra yaptım. Sonra ilişkiden 60 gün sonra 2 3 gün önce idrar testi yaptım negatif ama hala kuruntu yaptım psikolojik men olsa çıkar mıydı bunlarda

Icin rahat olsun bebek yok ☺ bir de muhtemelen yasin daha kucuk. Abla tavsiyesi... ileride pismanligini duyacagin seyler yapma tamam mi? ☺ tedbirli ol...

Icin rahat olsun bebek yok ☺ bir de muhtemelen yasin daha kucuk. Abla tavsiyesi... ileride pismanligini duyacagin seyler yapma tamam mi? ☺ tedbirli ol...
Çok teşekkür ederim abla içimi rahatlattın. Evet yaşım küçük. Teşekkür ederim bir daha yapmayacağım. Bir stresi daha kaldıramam abla bu arada follikül kese nedir yumurtlama dönemi herkeste mi oluşuyor o? Korkulacak birşey mi?

Kadinlar her ay yumurtlar genelde. Yilda 1 2 kez yumurtlamadigi da oluyor. Folikul dedigi senin dollenmeyi bekleyen yumurtan. O yumurtan dollenmedigi zaman regl oluyorsun. Korkacagin bir sey degil.

Kadinlar her ay yumurtlar genelde. Yilda 1 2 kez yumurtlamadigi da oluyor. Folikul dedigi senin dollenmeyi bekleyen yumurtan. O yumurtan dollenmedigi zaman regl oluyorsun. Korkacagin bir sey degil.
Bebek rahime yerleşiyor sağ ve sol yumurtalığa değil dimi abla? Folliküler kese sağ ve sol yumurtalıkta oluyor diye biliyorum. Bebek olsa doktor rahimde görür müydü? Kusura bakma abla seni de sorularımla boğuyorum

Her ay ya sagdan ya da soldan yumurtluyoruz. Bu yumurtlama doneminde iliski olursa korunmasiz o yumurta dolleniyor. Ve rahime bir kac gun icerisinde yerlesiyor. Ortalama regl geciktiginde 10 15 gun icinde de rahim icerisinde bebek kesesi gozukuyor. Doktorun sana dedigi bebek kesesi degil. Ya yumurtan var demek istemis yada kist var demek istemis. Icin rahat olsun... bebek yooook ☺

İdrar da kesin çıkar kanda da çıkmamış ben hamile değilsin yine de yap bü test rahatla

Sağol ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…