- 11 Ağustos 2018
- 894
- 853
- 103
- 34
Cnm sonucunu yaz bize deAmin inşallah çok teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sonucunu yaz bize deAmin inşallah çok teşekkür ederim![]()
Evet Allah korusun, çok şükür bir sıkıntım yokKanamanız falan yoksa korkmayın zaten bir terslik olduğunda önce kanama olur diye biliyorum
Kan vermiycem , kimyasal olsa kan gelirdi çok şükür birşey yokCnm sonucunu yaz bize de
Kim dedi onu ben geçen ay kimyasal geçirdim asla kanamam olmadı dr dis gebelik mi acaba diye kürtaj yaptı betam sifirlandi yine kanama olmadı kürtajı 3.gunu başladı yani 1 hafta öyle gezmisimEvet Allah korusun, çok şükür bir sıkıntım yok
Kan vermiycem , kimyasal olsa kan gelirdi çok şükür birşey yok
Aklıma takıldı ama şimdi yaKim dedi onu ben geçen ay kimyasal geçirdim asla kanamam olmadı dr dis gebelik mi acaba diye kürtaj yaptı betam sifirlandi yine kanama olmadı kürtajı 3.gunu başladı yani 1 hafta öyle gezmisim
Doktora niye kanamam yok dedim o da normal adet dongunden 1 hafta sonrasında kanama başlar hemen düşük gerçekleşmiyor dedi o yüzden ben çok tedirginimAklıma takıldı ama şimdi ya
Peki evde test yaptığında çift çizgi çıkıyor muyduDoktora niye kanamam yok dedim o da normal adet dongunden 1 hafta sonrasında kanama başlar hemen düşük gerçekleşmiyor dedi o yüzden ben çok tedirginim
Evet ama hep aynıydıPeki evde test yaptığında çift çizgi çıkıyor muydu
Doğum yaptığım bebegimde hatira kalsın diye adetten sonra yapmıştım kırmızı ve kalındı o yüzden tuhaf olmuştum ama herkes de aynı olmayabilir kuzumEvet ama hep aynıydı
Bulunduğunum yerde acilde vs beta bakmiyorlar. Aile hekimliğinde kanları çoktan yollamış ve ben şimdi stres oldumDoğum yaptığım bebegimde hatira kalsın diye adetten sonra yapmıştım kırmızı ve kalındı o yüzden tuhaf olmuştum ama herkes de aynı olmayabilir kuzum
Olma sadece için rahatlasın diye yaptır Rabbım kucağına almak nasip etsinBulunduğunum yerde acilde vs beta bakmiyorlar. Aile hekimliğinde kanları çoktan yollamış ve ben şimdi stres oldum
AminOlma sadece için rahatlasın diye yaptır Rabbım kucağına almak nasip etsin
Adet tarihin ne zman
Böyle olanlarda var demekki hamilelik gerçekten kişiden kişiye değişiyor çok geçmiş olsunKim dedi onu ben geçen ay kimyasal geçirdim asla kanamam olmadı dr dis gebelik mi acaba diye kürtaj yaptı betam sifirlandi yine kanama olmadı kürtajı 3.gunu başladı yani 1 hafta öyle gezmisim
Öyle cnm herkese göre değişir ama hemen kanama olmuyormuş zaten bilmiyorum Allah bir daha yaşatmasınBöyle olanlarda var demekki hamilelik gerçekten kişiden kişiye değişiyor çok geçmiş olsun
3 gün geçtiAdet tarihin ne zman
Testini atsana bi nasıl silik ya test hatası mı acaba başka testin var mi3 gün geçti
AminÖyle cnm herkese göre değişir ama hemen kanama olmuyormuş zaten bilmiyorum Allah bir daha yaşatmasın
Baktırdım betaya 5 binden fazla çıktı çok şükürTestini atsana bi nasıl silik ya test hatası mı acaba başka testin var mi
Şükürler olsunnnnnBaktırdım betaya 5 binden fazla çıktı çok şükür
Çok şükür, inşallah sizinde bebeğiniz sağlıklı hayırlı en kısa zamanda kucağınıza gelir aminnnŞükürler olsunnnnnbize de dua et