Beta hcg ve ilk hamilelik

Gzdths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
184
74
98
Selamlar 20 şubat son regl tarihimdi ve 18 martta kan tahlili yaptık beta hcg 82.81 cıktı. İlk hamileliğim ve en ufak bir şeyden endise ediyorum bu deger yükselir mi birazdan ikinci tahlilin sonucunu alacam ama ilk olmasının heyecanı yorumlarınız nedir?

2 gun ara ile 2 ye katlanmissa sorun yoktur canim sonucu yaz buraya

Selamlar 20 şubat son regl tarihimdi ve 18 martta kan tahlili yaptık beta hcg 82.81 cıktı. İlk hamileliğim ve en ufak bir şeyden endise ediyorum bu deger yükselir mi birazdan ikinci tahlilin sonucunu alacam ama ilk olmasının heyecanı yorumlarınız nedir?
2 katına çıkarsa değer sağlıklı bir gebelik diyebiliriz canım ons rabbim kucağına almayı nasip etson

Ilk tahlil sonucu olarak düşük değil, 2 ye katlanırsa sağlıklı bir sonuç diyebiliriz.

Bnmde sat 18 subat. Dun test yaptirdim 106 cikti pazartesi tekrr yaptiricam. 400 fln cikmasi lazim sağlıklı ilerliyorsa. Bu degerler bieaz yuksek geliyor bana ben mi yaniliorm acaba. Tarihlerimz yakin. Yumurtlama hangi gun oldu sizin

Bnmde sat 18 subat. Dun test yaptirdim 106 cikti pazartesi tekrr yaptiricam. 400 fln cikmasi lazim sağlıklı ilerliyorsa. Bu degerler bieaz yuksek geliyor bana ben mi yaniliorm acaba. Tarihlerimz yakin. Yumurtlama hangi gun oldu sizin
Canım adet sonrası degerlendirmeye calıstım hep ama bence sizin degerinz de iyi gibi.

Şimdi bir şey daha sormak istiyorum beta hcg degerim 2696 kesecik gibi minik bir sey göründü ama doktorum 3 gün sonra daha net görünecektir ddi. Keseyi anlıyorum da kesecik bunun minik hali mi😊

Back
X