Beta HCG ve Kanama

unutkangelin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
300
236
23
Herkese merhaba.

Arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim.

Adetim 1 gün geçtiğinde Çarşamba günü kan testi 21,88
Bu sabah 53,51

İki katına çıkmış ama benim Çarşambadan beri kahverengi-pembe damla damla kanamam var.

Ne yapmalıyım?

Eşimde varikosel var. İlk defa değer yükseldi. Bebeğim tutunsun istiyorum.

Öğleden sonraya randevu aldım.

Doktor Progestan verir mi?

İki gün daha mı beklemeliydim?

Ya yine kimyasala çevirirse?

Ne olur tavsiyelerinizi yazın.

Canım çok benzer bir durum yaşadım o zaman çok araştırmıştım böyle olup sağlıklı devam edenler de var ama ben düşük yaptım. O zaman 1 doktor progrsteron vermişti ama ben daha öncede dış gebelil yaşadığım için kese görmeden kullanma dedi başka doktor da keseyi de göremeden düştü zaten. İnşallah sağlıkla devam eder senin.

Canım çok benzer bir durum yaşadım o zaman çok araştırmıştım böyle olup sağlıklı devam edenler de var ama ben düşük yaptım. O zaman 1 doktor progrsteron vermişti ama ben daha öncede dış gebelil yaşadığım için kese görmeden kullanma dedi başka doktor da keseyi de göremeden düştü zaten. İnşallah sağlıkla devam eder senin.
Teşekkür ederim cevapladığı için.
Doktordan şimdi geldim. Progestan verdi. Özellikle zararı olup olmadığını sordum. Yok dedi. Pazar günü yine kan tahlili vereceğim. İkiye katlasın diye dua ediyorum. 🙏🏻

Geçen ay çook arka arkaya silik idrar testleri görüp var mı yok mu diye kafayı yemiştim.
Bu yüzden bu ay direkt kan vermeye gittim.
Ama yarın sabah kan vermeden önce bir de idrar testi yapacağım.

kan testi kesin sonuç ya idrar testleri insanı şişiriyooor :(

Doktor vajinal progestan verdi.
Ama yine pembe damla damla kanamam var.
Yarın sabah tekrar Beta’ya bakılacak.
Umarım bebeğim benimle kalır.
🙏🏻
Öncelikle hayırlı olsun. Allah size bağışlasın. Ben 16 haftalık hamileyim bende öğrendiğim günden beri progestan kullanıyorum. İlk 5 gün iğne vurundum sonra hap olarak kullandım halada kullanıyorum. Bence vajinal kullanımdansa ağızdan almak daha iyi çünkü vajinal kullanımda bir kısmı geri çamaşırınıza akıyor o zamanda şüpheye düşüyorsynuz. Düzenli olarak kullandığınızda gerçekten işe yarıyor. Hiç bir zararı yok korkmayın. Rahim duvarını kalınlaştırarak kanamayı önlüyor 😊

Öncelikle hayırlı olsun. Allah size bağışlasın. Ben 16 haftalık hamileyim bende öğrendiğim günden beri progestan kullanıyorum. İlk 5 gün iğne vurundum sonra hap olarak kullandım halada kullanıyorum. Bence vajinal kullanımdansa ağızdan almak daha iyi çünkü vajinal kullanımda bir kısmı geri çamaşırınıza akıyor o zamanda şüpheye düşüyorsynuz. Düzenli olarak kullandığınızda gerçekten işe yarıyor. Hiç bir zararı yok korkmayın. Rahim duvarını kalınlaştırarak kanamayı önlüyor 😊
Size de hayırlı olsun. 🧿
Peki sizin de başlangıçta damla damla kahverengi-pembe kanamanız ve kasıklarınızda regl olacağınıza benzer ağrılarınız var mıydı?

Size de hayırlı olsun. 🧿
Peki sizin de başlangıçta damla damla kahverengi-pembe kanamanız ve kasıklarınızda regl olacağınıza benzer ağrılarınız var mıydı?
Benim kanamam olmadı progestana çok erken başladığım için sanırım ama rahim arkasında içerde vardı kanama ve rahim ağzı boyu kısaydı çocuk olması gerekenden aşağıdaydı. Sancım oldu evet ama sancılarım yoğundu serum takılınca rahatlıyordum

Benim kanamam olmadı progestana çok erken başladığım için sanırım ama rahim arkasında içerde vardı kanama ve rahim ağzı boyu kısaydı çocuk olması gerekenden aşağıdaydı. Sancım oldu evet ama sancılarım yoğundu serum takılınca rahatlıyordum
Çok geçmiş olsun. 🙏🏻💐

Back
X