Beta hcg yardım

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
Kızlar ilişkiden tahmini 9-10 gün sonra adeti bekleyemeyip kan verdim 2.5 çıktı.Ben mi acele ettim daha yükselebilir mi? Böyle olup yükselen oldumu?

Kızlar ilişkiden tahmini 9-10 gün sonra adeti bekleyemeyip kan verdim 2.5 çıktı.Ben mi acele ettim daha yükselebilir mi? Böyle olup yükselen oldumu?
Yükselebilir. Erken vermişsiniz 4 5 gün sonra verin netleşir hayırlısı olsun.

Hangi iliskiden sonra döllenme olduğu bilinmediği için bence adetiniz 1 hafta ve civarı gecikince kan verin bu zaman diliminde stres yapmayın akışına bırakın ki adetiniz stresten gecikmemiş olsun umarım gönlünüzdeki olur 😌🙏

Hangi iliskiden sonra döllenme olduğu bilinmediği için bence adetiniz 1 hafta ve civarı gecikince kan verin bu zaman diliminde stres yapmayın akışına bırakın ki adetiniz stresten gecikmemiş olsun umarım gönlünüzdeki olur 😌🙏
Çok teşekkür ederim umarım 🙏

Yapabilirsiniz tabi baktınız çıktı kan testi verirsiniz tekrar.
Bu süreç çok sıkıntılı ya dün bi test yaptım böyle ikinci çizgi test 1 saat bemladikten sonra görünür gibi olmuştu.Dedimki aha hamileyim.Sonra kan çıkınca bi hayal kırıklığı oldu

Back
X